Kā atrast otro pusīti?

Damn. Nekad nebiju saskāries ar tādām problēmām te tinderī. Varbūt ir dažādi procentuālie lielumi dažādās vecuma grupās, jo līdz 24 gadiem te ir daudz atsaucīgu sieviešu.

Drop the middle man, vienkārši ej ar AI uz randiņu. Kas zin varbūt nakotnē uz tevi kā inovatoru skatīsies

6 Likes

Hz, kad es biju badoo, tur tiešām bija daudz mazāk meitenes

2 Likes

4 sakarīgas bildes ar kaut kādu dažādību tajās. Aizpildīts profils un apraksts. Par apraksta aizpildīšanu ir vairākas skolas, pa lielam var īsi pateikt kādu kombināciju no - joka, kas esi, ko meklē.

Kinda rules of life, no? :D Es gan te tulkotu attractive kā pievilcīgs nevis izskatīgs.

Same. Pats pa sevi čaļiem iet grūtāk nekā meitenēm, bet ne tik traki.

1 Like

Tinderī izskatīgums vairāk figurē. Bet I guess caur bildēm var kaut kādā mērā komunicēt arī pievilcīgumu atkarībā no aktivitātes konteksta.

Tinderī tu pārdod bildes un tekstu. Tu mierīgi vari būt izskatīgs dzīvē, bet tavas bildes ir pilnīgs draņķis un otrādāk. :D

2 Likes

Nepatīk man tinderis, jo viss tur izskatās baigi samākslots. Cilvēki sevi tur izskatās tik sapucēti, ka vienkāši neticu, ka tā šie cilvēki izskatās ikdienā. Ļoti mākslīgi un neinteresanti. Mēģinājis esmu, bet es kaut kā lielākoties vienmēr esmu svaipojis uz kreiso pusi. Gan tinderis, gan citas tamlīdzīgas aplikācijas man nepatīk lietot.

3 Likes

Tinderis attiecību meklēšanai sux

2 Likes

Pat bada laikos? :D

It īpaši bada laikos. :D

2 Likes

Uff, tādā gadījumā atliek Grindr.

8 Likes

Dzirdēts tāds ir, bet nezinu cik labs tas ir. ^^;

Teiksim tā, pietiekami labs, ja vēlies atpakaļgaitas piedzīvojumus :sweat_smile: :joy:
Bet nav pārbaudīts fakts, tik minējumi :joy: :joy:

2 Likes

Es teiktu, ka tā no vienas puses ir sava veida mījrkrēsļa zona, jo tur tur no uguns ūdenī tevi met. ;D
Tinder tajā ziņā, šķiet pat pievilcīgāks.

Tajā pat laikā, tkal jāskatās vai šīs meitenes ir meitenes patiesīb’, jo vismaz Badoo bieži biju uzdūros tādai lietai…

Pieļauju, ne fakts, te būtu jāpēta, bet cik nu man sanākusi saruna ar meitenēm par Tinder un Badoo, pārāk daudz cīsiņi tiek mesti un visādi dīvaiņi ir, kas pa faktam aizbiedē. Prom, man sanāca, mani ar sākumā noturēja par kaut kādu izvirtuli or stmh :D bet, teksta kontekstā izlausījos sakarīgi… kas deva man iespēju…

Starpcitu, protams ne fakts, bet kādreiz man labi sāka iet labi absurdie aņuki, vismaz bija reakcija.

1 Like

Tinderis ir tikai telefonā, bet man riebjas rakstīt uz telefona, ārkārtīgi neērti un lēni. + tik daudz sūdu dzirdēts par tinderi, ka automātiski norakstīts.

But why would you go on Tinder if not to find dates?

WTF is this shit?

1 Like

Man gan pieredze savādāka. Tinderī ir čist tikai pure hook up, kamēr Badoo nāk cilvēki, kas tiešām vēlas ko sakarīgu. Man piemēram Badoo ir bijuši daudz sakarīgāki randiņi, nekā Tinder…vai arī moš vienkārši prāts beidzot ir savā vietā :sweat_smile:

Bet visp, esmu šokā, cik traki iet čaļiem. Kaut kā likās, ka ar normālu seju un normālu prātu vismaz ko labu var salasīt, bet izklausas, ka pat tad ir bēdīgi…
@Kristianux tev ģīmis ir ideāls, tapēc arī varbūt ir tik daudz sakarīgas sarunas dabūtas :D

4dcc0fbabe70fe94b459566f04fe2378

5 Likes

Looool, man tā noteikti nebija, pat nevienu cīsiņu nesaņēmu. Un vispār dīvainākie cilvēki raksta VK

Tinderim ir web versija.

Tākā čaļi šajās aplikācijās ir ievērojamā vairākumā, viņi ir tie kas maksā. Meitenes faktiski no biznesa viedokļa kļūst par preci, neesmu dzirdējis par nevienu, kura izjustu vajadzību maksāt. Nav ne jausmas kāds ir monitizācijas sadalījums Grindr. Kas maksā, tvinki vai lāči. :joy:

Vai šie servisi maksā daudz vai maz, tas ir gaumes jautājums. Liekas pats premiālākais prēmiums maksā simtnieku uz gadu.

Ja gribi aplikāciju kas ir pilnīgi bez maskas Facebook Dating. Cilvēku tur gan ir galīgi maz.

Manā pieredzē Badoo ir izskaloti cilvēki, kam negāja Tinderī.

lol

4 Likes