Tev ir vesela istaba, kas domāta trijiem… Sauc pie sevis cilvēkus kko spēlēt, vb kāda arī paliks ilgāk ![]()
Laba ideja, bet ne ar manu istabu. Man legit būtu kauns tur vest cilvēkus, grīda lobās nost un vietām drūp kopā, aizskari brutāli ar skrūvēm pieskrūvēti pie sienas, putekļi katru dienu uzspawnojas, durvīs vsp robs izsists
Tev vajag uz vienu vakaru samainīties ar kādu, kam ir izremontēta istaba.
Lietot aplikācijas vienkārši, bet iespēja, vismaz man, kā vīrietim, dabūt match ir tik niezīga ka raudāt gribas. Un, ja ir match, tad liela iespēja ka spoks :D
Uz ielas esmu mēģinājis randomā uzrunāt, bet tas ir ļoti situacionāli - pilnīgi random nē, bet vismaz kaut kādu iemeslu, lai uzrunātu. Ja parkā sēž un ēd, es piegāju un piedāvāju šokolādīti saldajā ēdienā :D piedāvāju aiziet uz pasākumu kas tur pat netālu. Bija ļoti priecīga un glaimota, bet, protams, sēdēja un gaidīja savu puisi. Citreiz esmu uzrunājis kādu, kura izskatās geeky :) un pajautāju vai, gadījuma pēc, interesē galda spēles - vēlāk ezītī notiek galda spēļu vakars, varbūt vēlies pievienoties? ;) Atsaucība uz šo parasti ir laba… BET, es vienmēr uzduros uz vai nu aizņemtām, vai lezbietēm!
pat trans gadījās.
nav tā ka man iebildumi pret LGBT stuff, bet nu im straight un god damn, my luck, holly shit.
Bet nu jā, nav bijis man tā ka : atšujies krīp, ko tu piesienies! Sliktākajā gadījumā vnk kaut ko apmulst un aiziet vai atsaka kaut kā cilvēcīgi.
Bāri, klubi man neinteresē, nepatīk - uz tādiem neeju. Bet uz galda spēļu vakariem galda Ezītī gan aizeju. Staigāju kādu… pusotru gadu? Ir satikti interesanti cilvēki, bet nu visas dūdiņas, ar ko kaut kāda saderība varētu būt, ir aizņemtas.
Šķiet super mega ultra bezcerīgi, bet … kaut kā ceļos, veļos, kliboju, mēģinu. :(
Cepums tev pa drosmi pieiet un uzrunāt meiteni!! Reti ka ir tādi, kam nav bail no atraidījuma!
Domāju, ka tev vajag tā vien turpināt, un varbūt kādu dienu maģija notiks ![]()
Visp, tavs stāsts pat ir iedvesmojošs.
Soo, guys, nebaidaties uzrunāt meitenes ![]()
![]()
have you tried chloroform?
Nenomiršu no tā. Vajag kādu hēliju/ nātriju 100% trīru elpot ar maisu galvā ![]()
Viņa to domāja meitenei, nevis tevi ![]()
![]()
![]()

nē nu var jau, kamēr silta ;DD
Bruh ![]()
Es ar mēģinu tā darīt… problēma ir tāda ka A) esmu oblivious af, B) I’m a big intimidating dude un C) uz sitiena man izdoma vnk nestrādā un neko labāku par " nu gan laiciņš ārā " nedabūjj
nemuldi, mēs redzējām helovīnos kāds puhh-magnet biji, divas žubītes uzreiz
Silts caurums ir silts caurums, it īpaši pēc pāris šotiem.
Alko nelietoju.
Kuras es pakāsu…un manuprāt viņam patika madka nevis es
Tas nedaudz sarežģī lietu…
kas zina, kāpēc pakāsi, bet it means you got the game

Jā.. es zinu.. ļoti
Es jau ar nedzēru …līdz sāku strādāt un izveles baigi nebij