Kā atrast otro pusīti?

@haachikooo are you doing allright these days?

Stop It Michael Jordan GIF

2 Likes

im just giving constructive and do-able ideas to people in need ;DD

Šo te “pasākumu” riktīgi mēģina demonizēt ārzemēs, labi, ka mūsu meitenes uz to pozitīvi skatās.

Bet galvenais ko gribēju teikt - puišiem apziņa, ka ar meitenēm var vienkārši parunāt un nav jāstreso pienāk ar laiku. Mums pāris reizes jāpārvar bailes, jāpieņem, ka viņas ir tādi paši vien cilvēki (tādā ziņā, ka ir kompleksi, bailes, satraukums u.tml.) un tad viss aiziet. Bet pirms tam reāli bail - ka atšūs, vai paskatīsies, ka “you’re not on my level” :laughing:

Man liekas meitenēm jau līdzīgi, tikai vēl lēnāka aizdedze nekā puišiem, nu vismaz pēc pieredzes. Ja tīnes un jaunas meitenes nevar normāli parunāt ar puišiem un vienkārši cer, ka notiks brīnums un puisis ar viņu pirmais parunās - tad ap kādiem 25 gadiem viss mainās un meitenes sāk tā “agresīvāk” flirtēt, dot reāli “obvious” mājienus, vai vispār atklāti sāk stāstīt, ka ir simpātijas, ka ir iemīlējušās u.tml.

3 Likes

Man tāda sajūta ir par jebkuru svešinieku vienaljauns vai vecs, čalis vai meitene

This is actually accurate.
Savos 25 varu bārā vienk pieiet pie čaļa un sākt bazaru… :thinking:

You excel at being a bard of chaos :bomb:

1 Like

Šitas bard of chaos pat neļāva salvetes ezītī dedzināt

nu tur kameras, es uzraugu, lai likuma priekšā esam balti un pūkaini ;D

Tas bija pats labākais,Hachi no vienas puses nē,nu nevajag un es no otras come on do it,do it xD
Tā kā apmēram šitādi :D

homer simpson episode 21 GIF

1 Like

Damn. Tad lielā atbilde vīriem uz jautājumu “Kā atrast otru pusīti?” ir:
Sagaidi līdz esi vecāks par 25 un otra pusīte tevi pati atradīs.

Bļin, es jau sen 25 neesmu tho :( pāri 30 nedaudz

1 Like

Gaidi tālāk. Viss notiks.

Hmm…es izskatās kā uz 25…

Bet vēl neesi 25. Tāpēc arī otrā puse neatrod. Ir jāsagaida kad Marss ar Jupiteru nostāsies savās pozīcijās, un tad visiem kam ir 25+ notiek izloze par to pie kura gan pienāks otrā puse un pie kura vēl ne.

2 Likes

Skaidrs skaidrs

Varu pateikt, ka ja meitene ir single +25 gados, tad viņa sāk kļūt “meklējošāka”, jo visi labie varianti jau ir izķerti un noprecēti.

Attiecīgi, mēs pie reizes gaidam sweet 35, kad visi labie un kvalitatīvie šķirsies :smiling_face_with_tear::joy::joy:

1 Like

ar meitenēm ir tā, domā ka zin ko grib. Reali nezina, puse taisa ķipa test move. Vai viņš gribēs tikties ja x tas. Long game parasti nostradā, bet arī ne. Karoč dating vispār ir auzu putrās aizgājis. AR saviem market value. AIZMIRSU : galvenais ir flex move good.

1 Like

skarbi, bet taisnība :sweat_smile:

pie tam visas manas draudzenes saka ka nemaz negrib sava vecuma draugu, vajagot bišķi vecāku

nu nezinu vai vecāku. Es domāju cilveki ir shallow vairak kuriem ir finanses.

1 Like

Hey, es esmu vecāks :sunglasses: pačuksti viņām ka tāds single smukulītis viens pazīstams :sunglasses:

2 Likes