Man gan tieši gribas jaunākus.
Nav lecīgi un dominējoši, un ir vairāk spēka un aknas tusēt :D
Visi pēc 23 tādi pensionāri…
Man gan tieši gribas jaunākus.
Nav lecīgi un dominējoši, un ir vairāk spēka un aknas tusēt :D
Visi pēc 23 tādi pensionāri…
Es personīgi zinu čaļus pēc 30, un viņi ir tik uz tusēt
tikai laika nav tik daudz
darbi u.t.t.
dzīve viena. Tā jau saka.
Es esmu jaunāks!!!
Pfff, laiks ir relatīvs.
Studiju laikā tusēju līdz 5:00, 7:00 braucu uz darbu, 18:00 gāju uz studijām, gulēt gāju pusnaktī.
Tagad darbdienās varu tusēt līdz 2:00, celties 8:00 uz darbu. Brīvdienās tusēju līdz 8:00 vai 9:00 rītā…tad guļu līdz 14:00 un sāku dienu ![]()
![]()
Cilvēki reāli šādus tempus netur…boooriiing
Nu ja esi, tad kāpēc neņem tusēt? ![]()
![]()
![]()
Evil manupilation laugh
wtf protams nevar. sleep deprecated, hey? Laikam jau, galvenais dzīve be happy dont worry. Viss stulbakās lietas izdari, kad nēsi izgulejies. A zinu cilvekus kam harems most important thing in life. Saprotu katram savs, bet nezinu dažreiz liekas tas kautkāds addictions tas love butibā. Jo nekad nav gana.
Nu tad ielazīstini mūs
Dating apps ar kaut kādu jēdzīgu populāciju Latvijā?
zinu/ izmantoju:
Tinder
Badoo
Bumble
Facebook dating
Es esmu izmantojis tikai OkCupid, i to baigi sen un baigi maz. Līdz IRL bija nonācis tikai ar vienu meiteni, pārējām patika ghostot, un man nav ne jausmas, kāpēc; jo neviena nespēja normāli pateikt, kas nepatīk - vnk fkn pazuda ar galiem.
pēc pieredzes saku i would go for facebook, second tinder. Bonus facebook var pastalkot, kādas intreses ir. Jo man bija tā, kad satikos ar vienu kurai patika tusēt. Ātri sapratam, kad nekas nebūs. But it was fun till lasted.
I feel u bro. Spoki ir īsti.
Galvenais lai fun kopā, un viss bus ok.
Most random place are valsts iestades. Kur daudzas ir single. Atceros kad ienācu, prasija cik vecs esmu uzreiz. Es wtf.
Čaļi nav labāki. Satiec vienu reizi, parunājies 2-3 dienas…un tad vienkārši pazūd…bez paskaidrojumiem.
Spokošana ir abās frontēs.
Laikam jau japrot pateikt ar, vienkaršāk neko neteikt. Godīgums ir retums.
Tinderi noteikti izmanto. Un pietiekami daudzas, lai varētu teikt, ka Latvijā tas ir populārs. Es pat personīgi pazīstu divus cilvēkus, kuri tur atrada sev “otrās pusītes” un joprojām ir kopā.
Ir, protams, visai šaubīgas personas, kas tur sēž, bet ir arī tīri “ok” cilvēki, kuri tiešām to platformu izmanto pēc paredzētā nolūka.
A few warnings:
Pats arī plānoju pavasarī tur pasēdēt kādu laiku, varbūt kaut ko atradīšu, pašlaik iet pārāk labi, lai čakarētu prātu ![]()
Bet visādas sketchy personas sēž arī IRL. Nekad neesmu sapratis cilvēku aizpriedumus par dating apps xD
have you tried blind date? kadreiz tas bija modē.
Fuuuck, that is SO CRINGE!!! And also disgusting.
Now that’s just weird. Interesanti, vai ir arī kāda meitene, kas izliekas par džeku? Laikam jau nē, jo par to tak nauda jāmaksā ![]()