tad, kad jūs vārat spagetti, jūs laužas uz pusēm makaronus kā barbari (according to Italians), jeb mokaties ar garajiem stīveniem, kamēr puse paliek mīksta, lai pārējos iedabūtu katlā?
Otrā metode. Neceļas rokā lauzt
Es pirms likt pastu ūdenī paņemu rokā makaronu saišķi, mazliet to iegriežu un tad atlaižu to katliņā - tā lai izveidotos aplis ar stāvošiem makaroniem ap katliņa malu. Pēc tam tie lielā mērā paši ieslīd iekšā katliņā, piepalīdzēt vajag tikai īpaši spīdīgiem indivīdiem vai, ja tu steidzies.
tas jau fancy style - makaronu puķīte ![]()
Same here - pat nav īsti nekas jādara, paši nogrimst

izskatās, ka neviens te nav barbars ;D
Es nez man kkā nav problēma vispār, es vnk viņus sastumju kkā uz riņķi un viņi visi ietilpst un nogrimst. Vienīgi mamma pukst ka tik gari un grūti ēst bet nu bruh its so easy
i love garus spagetti
Bieži vien var jau nopirkt īsos makaronus (ko izmanto arī zupai, ja vajag).
Tā jau viegli tos ēst - uzliec uz karotes un ar dakšu uzrullē.
tie mini spagetti ātri saiet putrā imo. Ja gribu īsus makaronus es vnk ņemu penne vai fussilli
Ja viena ēdu, laužu. Kkur dziļumā ir itāļu senči, vrb spļaudās no aizsaules, but idgaf ![]()
Pa lielam nelaužu, neredzu jēgu tajā, kā man bērnība ome iemacīja tos ēst, tā neredzu problēmu. Noslīkst viņi paši, reizēm pieklājīgi nākas pabakstīt.
Ja cietības ziņā - jautājums ko tālāk ar viņiem darīt, ja vēl nez kaut kur appcept, sautēt ar kaut ko, nedavāru, ja uzreiz ēst - tas al dente nezinu dēļ kā atšķirība, dažiem ļoti feins, citiem nē :D mazliet ilgāk
P.S. Atminējos. Ir vēl tādi super gariem ap 40-50cm, neatminos, tos gan nesaprtu kā var un kur varīt, vienreiz netīšam nopirku (nu kā - bija laba cena), nu tad gan bija jālauž XD