Karak - Spēļu vakars 17.0 - 24.01 plkst 17:00 Crazy Dog

Tea Looking GIF

sveiki sveiki!!

Nu ko jauns gads un jauni piedzīvojumi mūs gaida arī galdu spēļu vakaros :woman_cartwheeling:
Šo mēnesi lielu paldies varam teikt @Maass kas uzdāvināja manā pieticīgajā galda spēļu kolekcijā šo jau dažiem varbūt jau labi zināmu galda spēļu komplektu - KARAK

Spēles Gaita:
KARAKĀ katrs spēlētājs iejūtās kā viens no sešiem dažādiem tēliem. lauciņu pēc lauciņa viņi atklāj, kā izskatās labirints, un katrā spēlē tas atšķirsies. Viņiem ir jāaprīko sevi ar ieročiem un burvestībām, jācīnās ar monstriem un (pats galvenais) jāvāc dārgumi.

Spēlētāju skaits: 2–5

Šajā reizē mums būs arī pieejami uzspēlēt:
*KARAK
*KARAK II
*KARAK GOBLIN

Tagad atliek noprast kurš uz kuriem datuiem būtu gatavs pievienoties :

• 17.01
  • 18.01
  • 24.01
  • 25.01
  • 31.01
0 voters
6 Likes

Slēdzu balsošanu un tiekamies 24.janvārī plkst. 17
Lokāciju apstiprināšu turpmākajās dienās (bet visticamāk Crazy Dog)

2 Likes

@Maass, tev vēl ir aizķērušās kādreiz krāsotās figūriņas? Šī ir iespēja tām triumfāli ierasties uz saspēli. ;D

2 Likes

Kad ir nokrāsotas, tad pavisam cits smeķis spēlei, ne? :grin: Ja vajag @xHorrorGirlx nokrāsot figūriņas nākotnei - dod zināt. Es februārī būšu atpakaļ un varu nokrāsot.

4 Likes

Paga pag, pavisam atpakaļ? Jeb vnk paciemosies uz laidīsi atpakaļ

Pavisam, pavisam. Man pietika ar 3+ mēnešiem šeit :grin:

Sanāk uz turieni var mierīgi braukt bez vīzas. Ar trim mēnešiem ir ok.

1 Like

zin, jāparokas, jo zinu, ka viņas kopā ar spēlēm pa prezentācijām kkur ceļoja. vai būs atceļojušas atpakaļ, noskaidrošu ;D

Galdiņš rezervēts Crazy Dogā :D

5 Likes

Es arī pievienošos, agrāk neatzīmēju :victory_hand:t3:

6 Likes

Atgādinājums par spēļu vakaru rītā~ :slightly_smiling_face:
@xHorrorGirlx @Mikan @WizardsWild @Reficul @Menestrels @Maass @Liāna @Kadiljaks @H_Hercogs

8 Likes

Paldies par atgādinājumu, bet mums viens no mājiniekiem ir nometies ar gripu :smiling_face_with_tear: Centīšos nākamajam pasākumam pievienoties

1 Like

Būšu ap 6 iespējams

Arī uz 6-7 visticamāk būšu

Es uz kādiem 17:30 būšu.

Es uz vietas jau

Mazliet kavesos

Būsim kaut kur pirms sešiem.

7 Likes