Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Es cerēju -.- …un nodroppoju. Nespēju piespiest sevi skatīties sliktas animes. Aizvien vairāk un vairāk parādās tie droppi.

Nu es esmu tāda veida jocīgais, kuram grūti nodropot, vienīgais anime, kuru atstāšu pie drop laikam ir Kill la Kill, paliku pie kādas 3 ep un galīgi nav vēlmes turpināt

Es tā kādreiz arī darīju. Dragāju cauri vng cik slikta, bet ar laiku…vnk meh lieki tērēt laiku. :confused:

Es tā viegli daru ar tām, kam ir dub, piemēram Stride skatījos visas dub un tad piebeidzu pēdējās sub sērijas. Vienkārši ar dub ir tā, ka varu darīt vismaz ko citu kamēr iet kaut kas

Es tā darīju kad skatījos Breaking Bad un tad man draugs pateica, ka tā nav skatīšanās, bet gan pilnīgākā cūcība pret seriālu :smiley: Vai nu skaties kārtīgi vai nedari to nemaz :smiley:

Šodien piemēram pabeigšu Clannad AS, ja nebūtu dub šaubos, ka būtu noskatījies, jo pie 17 ep vienkārši garlaicīgi, vēl pie tam ir tās izvēles paņemtas, kurām es lielākajai daļai galīgi nepiekrītu un tādas, kuras mani pat kaitina

Es uzstveru visu kad skatos, takā īsti vienalga

Tu klausies un tad dari/domā vēl par ko citu. Noteikti kaut ko palaidīs garām.

Lieku puzli, takā nedomāju, nolieku portatīvo tā ka redzu gan bildi un arī dzirdu visu :smiley:

Nu tad tas ir savādāk. Es spēlēju papildus kaut kādas spēles toreiz :smiley:

Ehh, tu pat neesi redzējis Satsukis mātes “sexual healing”!? :smiley:

Ā, nu ar spēlēm ir trakāk, es arī nevaru spēlēt, teiksim tankus un skatīties. Mēģināju to darī, bet tad no sērijas minimāli kaut ko atceros

To es laikam redzēju un tas ko redzēju pa tām visām epizodēm nepatika :smiley:

Yeah, toreiz arī tankus spēlēju :d

ew dude cmon katram ir sava gaume ja tev nav 9/10 tad man ir ta ka nepiekasies :stuck_out_tongue:

Bet ir arī slikta gaume.

1 Like

nu poh man vienalgqa tas ka tevi ir tik nenormali daudz kritikas mani neskar man ta anime patika un viss netelo no sevis ka esi kkada pasaules naba sak reali krist uz nerviem

Take a chill pill! Iekarsi paaraak par neko.

Cik jūs varat cepties par pilnīgi neko?! Parasti jau šādas mellodrammas notiek meiteņu kompānijās tak…

Beidzot! :D Vairāk kā gadu jau stāv plan to watch sarakstā, bet pēc pirmās sezonas negribējās skatīties… un ar labu iemeslu, jo nekas tik ļoti labāks ar nebija. Viss anime bija, lai parādītu, ka skripta rakstītāji noraudājušies un nopuņķojušies cilvēki, kuri grib parādīt, ka dzīvē itkā nekad nebūs nekas labi, lai arī ko tu darītu.
Smagi vārdi no manis, bet tas ir pirmais un pats kaitinošākais, ko šajā anime redzu…

1 Like