Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Kā patika sabeigtās beigas? :^)

Nu jā, beigas bija vāks visam :smiley:

1 Like

Es tev teicu, vajadzēja klausīt un neskatīties tālāk par noteikto epizodes minūti. :smiley:

Nu jā, es skatītos šā vai tā, skatos tak visu līdz beigām

Līdz tam brīdim bija ļoti labi, pēc tam bija ļoti liela lejupslīde. Nezinu ar ko autori domāja, veidojot ko tādu.

Nu man Clannads jau no sākuma ne īsti pat patika :frowning:

Tagad, kamēr vēl rūgtuma garša ir, jānoskatās SAO 2 sez. līdz beigām :smiley:

Justice League vs. Teen Titans Movie

kā?! =o ja Tu skaties visas animes, kā var nenoskatī†ies Kill la Kill?! :D Es spēju iedomāties, ka nepatīk, bet nenoskatīties?! =o Esmu super pārsteigta! Man tā anime šķita gana dinamiska, lai vsm uz action bāzes noturētu uzmanību… animācija T^T mūzika T^T stāsts T^T … T_______T Tu liec man vēlēties to noskatīties vēlreiz, lai pārliecinātos vai manas jūtas par šo skaisto darbu nav mākslotas T_____T

Norm rustled tevi.

Slimu bērnu arka beigās,same thing :smiley:

Šodien pabeidzu skatīties death parade. Nav daudz ko teikt, vnk meh.

1 Like

Arī nobrīnījos, ja neskaita meh filler sērijas pa vidu. Tad tīri decent anime, vismaz bija fun.

vai ne :heart_eyes: un tur rādīja arī manu vājību - barību:

:smiley:

Nu tajā momentā, kad skatījos man nepatika, galvenokārt laikam tik dēļ fanservisa, kurš man vēl aizvien ļoti nepatīk

Varbūt kaut kad, kad galīgi garlaicīgi būs, bet nu…

Vispār jā, abos bija miruši bērni beigās, bet Clannas bija vismaz jūtamāk līdzi

Nu tā, viss mans ziemas saraksts, kam sekoju līdzi ir beidzies, tik Aijin vēl 2 sērijas. Nebija nemaz tik slikti gabali. Bļāviens, pat Gintama beidzās :frowning:

no spoilers pls? :smiley:

Man šķita, ka māte nomira!!! :smiley:

es māku ignorēt fanservice, jo īpasi tdļ, ka es neiebilstu par fanservice for girls ^_~

Nu tas ar, bet ok no spoilers vairs :smiley:

Grūti ko tādu ignorēt, kad tas ir viss ko tev bāž sejā pārsvarā