tad, lūdzu, pierediģē komentāru, lai - man šķiet- citi interesanti nejaušam neizlasa
- man vsm tā šķiet @_@
es redzēju krāsas tur, krāsas šeit, krāsas tur… tā ka nē… man fanservice nekrita acis, jo man vnk patīk zīmējumi zīmējumu pēc ;D
Artstyle arī nešķita īpaši patīkams manai acij, takā tas īpaši nepalīdzēja
redz kā, man tieši art style ļoti patika nezinu kpc, bet patika tīrs, dinamisks zīmējums, kas manās acīs izskatījās proporcionāli un smuki.
Jaa uzkeri isto momentu kad nebija ipashi labs noskanojums ttg pec smagas darba doenas braucot majas saprotu ka biki parspileju 
Šo turpināšu šosezon 
Neesmu vēl skatījies nekādus anichartus, bet jaunās sezonas sākums tāds pabriesmīgs. Ushio to Tora vienīgais skatāmais.
Moyiugagagag smth bija ok
Skumji, ka tāds generic harēms kā Gakusen Toshi Asterisk saņem turpinājumu.
Noskatījos Shigurui un nolāpīts! Ienīstu tās Berserk tipa beigas… Bet kopumā nebija tik slikts, skatāms. Kādu brīdi nebīju skatījies tik nopietnu anime
Pieljauju, ka tas nav turpinaajums, bet vienkaarshi sadaliits divaas daljaas. Ljoti biezhi peedeejaa laikaa taa tiek dariits.
Par pashu animi, welp, vaajaaks Mahouka Koukou no Rettousei. Citaadaak tur tikpat kaa viss tas pats.
hehe man gan patik jau noskatijos 1 seriju forsi
bet kpc skumji kas tur slikts ir cilveki kam tadas lietas patik 
Ben-to. Anime, ko es nevienam neieteiktu skatī†ies… ja vien neesi tīneidžers, kuram sižets tpt īsti netiek apstrādāt pelēkajās šūnās.
Bet vrb echhi cienītājiem ir vsm ko paskatīties un paklausīties…
zinu, ka mani mentāli traumēja pāris vietas, kas man bojāja garastāvokli, tdļ man tgd pat Berserk neliekas tik brutāls.
Arī animācija likās meh.
Tu visu laiku par to Ben-to cepies.
Noskaties kaut ko citu. 
nju paldies ka forsi noliki animi kas man patik thats just
zanmon style 
es beidzu cepties!!
Es noskatījos to beidzot! 
Tgd jāskatās kas vēl ir watch list’ā ar DUB versiju ^.^
ES NESAPROTU, kas tajā var patikt? O_O
nja oky ja tev nepatika oky neieshu tgt kasities man gan patik viss mainam tematu 
Shigurui, ja jau gribi ko nopietnāku