Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Šis kadrs bija punkts manai tolerancei.

nopietni nja bija ka bija ta dalja bija gruti sagremojama bet tpt bija ok :slight_smile: man gan story gan OP loti pakera bet tas jau ka kuram stipri shaubos ka kaut vienem vel no forumiesiem iznemot mani patiktu shi anime tpc ari neieshu cepties :stuck_out_tongue:

1 Like

Par to, ka man šķita, ka šis forums ir priekš viedokļu apmaiņas par animēm and stuff, es uzskatu, ka varu izteikt savu viedokli par animēm.
P.S. sākumā, kad es jodam stās†īju par šo animi, viņu nez kpc ieinteresējās, bet nu fin man tā ļoti nepatīk (un es ceru, ka viņš necentīsies skatīties to animi… k.gan lai jau skatās, tpt darīt viņam nav ko :D)

1 Like

Tas ir absolūts harēma šablons bez nevienas orģinālas idejas, tāpēc arī skumji. Cilvēkiem, kas anime nesen sākuši skatīties, tas var šķist okei, bet Asterisk formula tiek malta vismaz dekādi, un šis konkrētais šovs žanram pieved precīzi neko.

Beidzot pabeidzu skatiities lielaako dalju ziemas sezonu. Jaa, ievilkaas, jo neskatos tajaa dienaa, kad pieejams.
Taalaak neliels viedoklis par animi, kuru noskatiijos:

Boku Dake - shiis sezonas labaakais seriaals. Visnotalj interesants staasts, kas nav originaals, tachu ir labi izklaastiits. Teeli ar neko daudz neizceljas, iznjemot vinja maati, kas, manaa skatiijumaa, bija visinteresantaakaa no visiem. Art style ir pieskanjots notikumiem taapat kaa muuzika. Runaajot par beigaam - patika. Atbilstoshi visiem notikumiem. Varbuut ne gluzhi tas, ko gaidiiju, bet jebkuraa gadiijumaa labaak par ierastajaam “main hero gets the main heroine”. 8/10

Bubuki Buranki - ljoti viduveejs seriaals, ar interesantu art style, kas tieshaam piesaistiija. Lielaakaa dalja teeli ir viendimensionaali, bet dazhi jebkuraa gadiijumaa kaut cik interesanti. Muuzika arii shkita visnotalj laba, vismaz tik cik opening un ending dziesmas. Staasts gan ir ljoti sasteigts un sameeraa nesaprotams. Visdriizaak buus jaanoskataas kaut kad veel, lai iebrauktu kas tur iisti notiek. Bet kopumaa lieku 7/10.

Grimgar - bija OK, bet nekas vairaak. Arii sheit viendimensionaali teeli. Tikai te man neviens paaraak nepiesaistiija. Art style arii nebija pilniibaa baudaams. Nepatika taas pasteljkraasas ainas, kuras tur bija vairaak nekaa nepiecieshams. Staasts, kaut gan ljoti paredzams, pats par sevi ir ljoti labs, tikai slikti atainots, jo ljoti biezhi radaas sajuuta, ka kaut kas netiek liidz galam pateikts, izdariits vai paraadiits jeb vienaa vaardaa - sasteigts. Ljoti biezhi glaaba muuzika, kas gan briizhiem shkita, ka ir nevietaa un gluzhi neatbilst tam, kas tajaa briidii notiek. Kopumaa 7/10

Kopumaa shai ziemas sezonai lieku 7/10 (ja vien cipari ko noziimeetu…), jo bija paaris labi seriaali, bet nekas taads, kas liktu katru nedeelju ar nepacietiibu gaidiit jaunu epizodi.

p.s. Kaads peedeejaa Boku Dake epizodee pamaniija Occult Academy plakaatu? Dat ref! Nav arii briinums. Taa pati kompaanija taisiija.

1 Like

noskatījos 6. epizodi… es raudu… sāp…

Pēc tavām atsauksmēm izskatās ka būtu jābūt visām 5-6.

Neesmu paaraak kritisks. Iznjemot gadiijumus, kad shausmiigi kaut kas nepatiik.

Jā, tur tiešām bija… interesanti…

Pa nedēļu diezgan daudz pabeigti anime

1 Like

Acīmredzami sezonas beigas. Man līdzīgi, vēl Aijin palikušas 2 epas un tad iespējams taisīšu augšā apskatus kā to darīju iepriekšējās sezonas beigās.

Man no visiem bija pa 2-3 epizodem + tie clannadi utt pa pilniem vēl iesākti vairāki, takā pagājšnedēļ pārāk daudz brīva laika bija :smiley:

Doma laba, keep it up

Ajin vispār palika interesantāks, sākumā šķita, ka būs lielāks meh.

Yeah sākumā bija tāds…hmm…un tad pēcāk aizgāja aizvien lielāks hyps par katru epizodi. Ne tas ierastais main chars. Parasti tieši ir otrādi, pirmās epas ieinteresē un tad aziet pa banāniem.

Ajin saak vairaak un vairaak atgaadinaat Parasyte. -.-

Man no sākuma tieši parasyte atgādināja, bet tagad mazāk tieši

ahh pagaidam Boku no Hero Academia ir mans favorits sho sezon izskatas interesanta :stuck_out_tongue:

Kādēļ tieši Parasyte? Tur main chars bija white knight, kur Aijin tas puika ir selfish douch kinda of.

Arhetips tieshi taads pats. Un Shinichi arii palika selfish otrajaa pusee. :wink: