Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

Tā nu ir tās filmas izveidotas, laika līnija lēkā. Cik atceros pirmā filma bija pati tukšākā kopējā stāsta ziņā.

Bet…

PS. Izrādās es kaut kad jau biju uzgājis šīs filmas un pat plusiņus komentāros sadevis. :D

Stāsts ir tā izveidots, ja nevari to paciest - neskaties. Hronoloģiskā kārtībā ir blēņās priekš imbeciliem.

Par Haruhi Suzumijas izlaišanu uz TV vispār nerunāšu… :smiley:

Es tā arī īsti nezinu kā pēc kārtas gāja TV, bet esot diezgan haotiski, cik sapraru

Diezgan interesanti nosaukomos ir. 2 daļai ir part 1, bet part 2 nav… Tātad 3 daļa skaitas kā part 2 vai tur būs kāda cita filma?

Pats tikko apstijos wikki un viss skaidrs :smiley:

nepiekritu btooom ir diezgan interesanta,iespejams sur tur ir kkadas miseklis bet kopuma prieks action anime
tiri laba un baudama

Priekš tīrā action ir labs, bet priekš stāsta ziņas man galīgi nepatika.

Kaut kas viņā bija patīkams, bet tagad vairs neatceros, ko es tur vispār saskatīju. Par otro sezonu vienalga. Ja būs, tad varbūt skatīšos, ja nebūs - nepārdzīvošu.

Knapi noskatījos Btoom!! līdz galam. Stāsts vājš. Un šajā seriālā tam it nebūt nav pēdējā loma. Btoom!! nav tīrs action.

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/v/t1.0-9/11200894_560780367398308_2956386131002021116_n.png?oh=4dfee0e31b063003da481d63a4392750&oe=55CA9727&gda=1440010531_1ce0c9084300ddc2a827ef6dc9e6a6e0

Nolāpīts, kur var noskatīties to kara no kyyoukai 5 daļu normālā kvalitātē?! Ir vai nu drausmīga skaņas kvalitāte vai vienkārši video neiet… Kāds varbūt zin kur var atrast ar normālu kvalitāti?

Praise the Lord! Tomēr atradu ar normālu kvalitāti

Itazura na Kiss ir visai patīkami skatīties. Kāds vēl ir šo darbu noskatījies?

To do listā jau sen ir, bet man tur tik daudz ir, ka es nekad nepabeigšu to visu kas tur ir ;[

Shodien noskatijos visu Fate/stay night ( pat darbu nokaveju :smiley: ) …

Deva visas atbildes uz jautajumiem ko uzdeva Fate/Zero beigas :smiley: tikai pirmaas 15 serijas nekas nenotiek , pec tam , pedejas 5 tik paliek interesanti un dod skaidrojumus kkam, ka ari tas harema piesitiens bija kka interesanti un negaiditi, bet tomer pozitivi un viss parejais ari patika :slight_smile:

jautajums - talak skatities tos blade wars, bus kkas vel klat, tas turpinajums vai tas pavisam cits stasts un nav jegas piit iekshaa ? tnx :stuck_out_tongue:

Oho man gan īsti nepatika ne no sākuma ne beigās, bet tas pārsvarā tika ietekmēts dēļ Fate/Zero

protams, nestav ne tuvu fate/zero, bet tomer kkas savadaks, bet tas pats :stuck_out_tongue:

Man nešķita apmēram pat tas pats kas fate/zero, dzrīzāk kaut kāds shounenveidigais radijums