Ko mēs šobrīd skatāmies un esam noskatījušies

bet jautajums paliek speeka tad, blade wars fate, jega skatities, kas tur tads ?

Protams skaties! UBW ir vnk paralēls stāsts parastajam Fate/ Stay Night.
Deen’s Fate/SN fokusējas uz Saber. Ufotable’s UBW fokusējas uz Rin.
Sāc ar Prologue jeb 0 epizodi, un tad tik uz priekšu. Filmu vari neskatīties ;D

ok , paldies par info , lieliski visu izskaidroji :slight_smile:

Last Exile s1 sāku skatīties. Neaprakstāmi. Ļoti iedziļināta atmosfēra.

es sito 1 seriju saku skatities un domaju bus baigi labs,bet WTF! Kads var pateikt kas sis par sudu ir?Kada sakara tas ir ielikts ka anime?Es majas ari varu izgriest kartona figurinas un uztaisit kko lidzigu sim meslam.Speciali vel patinu jo domaju mosk tur kads speliti spele,bet ne,tas kas sito izveidoja lai deg elles liesmas,ka var sitad sudu uztaisit kur si pasaule lenam velas!Tie kas sito vel nau paspejusi paskatities ludzu,ludzu neskatieties,noskatoties pirmas 3 sekundes jus paliksiet akli uz visu muzu

pedejais ko es noskatijos bija Akatsuki no Yona,un nozeloju ka vsp iztereju savu laiku,biju gaidijis kko citu no si seriala,es saku domat ka anime industrija palenam iet uz leju

Ka es dzirdeju manga baigi laba un ka es ieveroja serija aiz serijas paliek labaka ;D

Tu vienkārši vairāk sāc skatīties sezonas iznākošos anime…

Ja tev ir svarīgi, kā līdz tevīm nonāk informācija, tad tas ir bēdīgi. :confused:

Last Exile?

+1

Plastic Memiries

Ongoingu neskatišos, bet man uz viņu bija lielas cerības. :smiley:

Esmu dusmigs!

kapec jus man teicat skatities Fate/stay night , ja Fate/ Unlimited blade works ir viss tas pats, tikai 100000000x krutaks? reali disapointed juutos un nezinu kur likties un to ultimate tgd skatities pat isti negribas jo visu zini , bet gribas jo viss ir tik super kruta, vnk psc…

un Helsing ultimate tik 10 serijas ir ?

Tik traki nav, pats sākums ir vienāds, pēc tam stāsts aizies pa citu ceļu. Es jau augšā rakstīju, labākais seriāls aiz Zero ir Unlimited Blade Works. Tagad nekas cits neatliek, jāšķūrē cauru sākumam.

[quote=“Tumshais, post:116, topic:155”]
Helsing ultimate tik 10 serijas ir ?
[/quote] Jā, 10 epizodes pa 50 min.

Man šķiet jau teica, lai skatas UBW, nevis stay night… Es tik nezinu kāds viņš ir, bet es teicu, ka visi sakot, ka labāks.

Mazliet ievērtēju Titānu uzbrukuma pirmo filmu. Nav slikti, detalizētāka bilde un pārtaisīts mūzikas pavadījums(stipri detalizētāks un taukaināks). Domāju noskatīšos līdz galam filmu.
Tiem kuri nezin, oriģinālais seriāls tiks atstāstīts 3 filmās. Filmās nekā jauna nav, tikai pārskatīts vecais.

Labs mēģinājums :smiley:

Kāds ir redzējis Barakamon? Radās ziņkāre apskatīties, bet negribas īsti līst iekšā nezinot vai ir labs vai nē.

Ir labs, viens no labākajiem tās sezonas šoviem ;]

1 Like