Ko pašlaik klausies? (Part 2)

Pineapple apple pen guy
vinam jauns bangers iznaca
this hits new level

like why the hell the music part so good T . T

2 Likes
3 Likes
1 Like

I am obsessed with this band. Love it. Style, music, skill.. Sen nekas tik oriģināls nebija dzirdēts

3 Likes

Ir viens čalis, no kaut kādas riktīgi mazpilsētas Krievijā, viņš filmē gan sketčus, gan īsos metrus par ģimeni, par tipisko fāteri no 90jiem - visādi stāsti, un viņš šo dziesmu bieži izmanto

Un es nekad neesmu meklējis orģinālu, lai gan pa savam zināju vēl krietni pirms, bet hei - še pats mani atrada :D

1 Like

Es to dzirdēju taksometrā Bulgārijā un uz ātro atradu ar Shazam, nezinot, ka klausīšos uz repeat trīs nedēļas (šis vēl turpinās :sob:)

1 Like

Tas man atgādināja par šo.

1 Like
2 Likes

1 Like

ratjam

3 Likes

MM iznāk jauns albums 5. jūnijā, un izklausās, ka būs vecajā labajā stilā:D

2 Likes

non stop on repeat

3 Likes

Hardbass versija arī ir laba

Atļaušos nepiekrist..Tikko noklausījos…nez man tur vibes pazuda kas ir orģinālā
Tā vietā kur hardstyle basi ir pazūd tā tradicionālās kultūras daļa kas man patika
Viņiem ir līdzīga formula kā Ukraiņu Stefania kur mūsu laika mūzika tiek apvienota ar viņu folka mūziku kas lidz ar to izceļas uz pārējo fona

1 Like

Nu man patika. Tur vienkārši cita stila kultūra attaisnota, ar piešprici doomer noskaņas tā teikt

Piekritīšu xHorrorGirlx, esmu laidis oriģinālu uz riņķi vairākas reizes, bet tas hardstyle remix man arī īpaši neiet pie sirds.

Bet šim ir jāpiekrīt, parāda to post-soviet doomer vibe. Tad nu vismaz video ir labs.

1 Like