Ko pašlaik klausies? (Part 2)

1 Like

Dis hits hard

2 Likes

Pēdējā laikā esmu piesēdies pie Radio Naba. Šiem skan ļoti neparasti darbi brīžiem.
No pēdējā, kas baigi iekrita braucot

3 Likes

Sērfojot caur spotify, meklējot jaunu mūziku, uzdūros UK hard house label Tidy Trax mixiem. Šis ir daudz agresīvāks, nekā tipisks house, bet man nereāli iecepija. Esmu uzsēdies uz viņu mixiem, jau kādu mēnesi. Youtubē, protams, tās dziesmas pārslēdzas kā video, bet klausoties caur spotify, viņas iet kopā kā DJ mix. (man vēl spotify ir ieslēgts automix)

Varbūt kādam iecepī. :down_arrow:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLaCU4eKHC8LIHg8ofd_yI5QbVudfHTu0C

https://open.spotify.com/album/3PJFvG2CKsjdO2GydoypNM?si=4Srv2wHITXaWu0bMj96ZkQ

1 Like

Summer playlist :face_with_hand_over_mouth:

1 Like

we have pitbull at home

1 Like

Gabals pastaigām pa naksnīgām ielām

1 Like
1 Like
1 Like

Grupai Nova Koma iznāk jauns albums 18. maijā

Še, an “oldie” but a goodie, manā dzīves kanonā jau klasika

Nesen biju aizbraucis uz dzimtajiem laukiem, kur, lai aizbrauktu uz Liepāju, iedeva vecu citroen grabažu. Piepīpēts rabotņiku auto, pie 90/100 km/h, piektais ātrums nāk ārā no robiem, sagriez stūri vairāk par 100° un pusass granāta kauc. Ir braukts ar visādām bundžām, tapēc atsita atmiņā šo old school dziesmu.

Es jau vēl ļoti labi atceros, ka no 2000. - ~2012. gadam, praktiski visi laukos brauca štīmī, un veci opeļi un pasāti gulēja grāvjos, nolikti uz jumta. Crazy laiki.

3 Likes

Sen nav vinyl spinots. Šis bija top pick.

7 Likes

Bonus art:

3 Likes

Es kaut kā pēdējā laikā bieži vien pieķeru sevi klausāmies dzeltenos pastniekus, lai gan nekad neko vairāk par milžu cīņām no viņiem nebiju dzirdējis

1 Like

Tu nesen biji šijā topicā ielicis vienu dzelteno pastnieku dziesmu. Toreiz viņu noklausījos un tagad rakājoties starp savu kolekciju, pamanīju to albumu, un nolēmu noklausīties.

1 Like

1 Like

kas vēl tev kolekcijā stāv?

Šī ir visa mana kolekcija. No 60s rock līdz mūsdienām. 9 ir mantotas melodijas plates no mammas, un pārējās ir manis pirktās.

(Viena plate ir fotogrāfēta 2x, jo sanāca pārāk izgaismota)

Enjoy!

5 Likes