Ko tu pašlaik dari?

Kas ir tas? Izskatās pēc kraukšķīgās fritēta vistas krūtiņas ar šokolādes un vaniļas mērci :smiley: Noteikti, ka kļūdos (vai arī skudru pūznis, ja redze nepieviļ?)

1 Like

Varētu teikt, ka otrs, bet arī ne gluži. Mazdrusku citāds izpildījums.
Lai gan pirmais varētu būt interesanti.

1 Like

Pēc 2 mēnešu pauzes nolēmu atkal pieslēgt DJ kontrolieri. Biju jau aizmirsis, cik jautri tas ir.

9 Likes

Man ar dīdžejiem ir tā pat kā ar jautājumu no kurienes rodas bērni - es neesmu pilnībā drošs ar ko tie nodarbojas. :D

5 Likes

Pa lielam galvenais darbs ir smuki pārslēgties no dziesmas A uz dziesmu B. Jāprot saglabāt enerģiju un/vai vibe, lai sanāk skaists mix. Protams ir vēl aspekti, bet those are the main things.

Un galvenais, ir neņemt piemēru no manis, jo nedrīkst turēt dzērienus pie deckiem. Tā vari labi ātri atvadīties no savas vai citu tehnikas

GIF by South Park

1 Like

Pētu viesu namus darba pasākumam.

man kkā vēži ar relaksāciju baigi neiet kopā xD

6 Likes

Kā nē? Paņem vēžu murdiņu, iemet dīķi, uztaisi kādus vārītus vēžus un ar kolēģiem kopīgi noēst, sēžot pie ugunskura :smiley:

1 Like

Vēžus uz pirts akmeņiem un viss bumbās.

3 Likes

kamēr līdīšu dīķī “relaksēties”, viņi mani noēdīs :D

1 Like

Tieši tā! @Maass , neaizmirsti par dillītēm un citroniņu! :smiley:

1 Like

46 posts were merged into an existing topic: Par ceļošanu - stāsti, jautājumi un viss kas labs

Meklēju kur paēst viesnīcas apkaimē
Atradu lv vēstniecību

2 Likes

Kur ta tu?

Malmē. Komandējumā uz Eiropas urbanas mežniecības konferenci

1 Like

aa, oke

Ja jau reiz esi tur, tad gan jau lidostā nesapogāja par to, ka nenodevi koferi :smiley: Kā tur pašlaik izskatās?

Faktiski tāpat kā pie mums. Ceriņi un kastaņi pilnos ziedos, viss ir zaļš, saulains un visai silts

1 Like

Tā - es pārbīdīju mūsu sarunu uz ceļošanas topiku :smiley:

3 Likes

A post was merged into an existing topic: Par ceļošanu - stāsti, jautājumi un viss kas labs