Ko tu pašlaik dari?

Atsākam strādāt no mājām xD vismaz līdz tiekam jau jaunajā birojā. Biju pēc auto ap deviņiem, vācās nost ugunsdzēsēji, birojā viss pēc pelniem smird. Nu, un kad tur elektrību savedīs kārtībā hz.

Par mūsu galu noliktavā gan vēl nav ne jausmas, cerams, ka ziemas riepas nenokusa :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Likes

mēģinu eksistēt
vakar aizg[āju gulēt un no rīta pamostoties saprotu ka im fucked ..ne tā laikam gulēju visu nakti un kaklu uz kreso pusi vispār knapi varu pakustināt :weary_face:
darba pāris reizes gandrīz apraudājos no sāpēm jo pārāk aši pagriezos :sob:
aizmigt ar nevaru jo kā gribu pagriezties uz kreiso pusi no sāpēm pamostos ..rip me :skull:

6 Likes

i know the feeling

1 Like

Man traumotologs 1x ieteica Perskindol - honestly a life saver. Citiem lbk gēla formā patīk, man - aerosols. Bet, ja pat manu hronisko muguru un visu citu glābj, that’s some gud shit right there

2 Likes

oki thank you rīt aizstaigāšu pakaļ

1 Like

You know, tu uz šī pamata vari ņemt slimības lapu.

Izklausās vilinoši bet meh izdzīvošu

Beidzot izdomāju veidu kā savu Mecha baikera figūru noturēt kaut cik dinamiskā pozā bez līmes izmantošanas, un sapratu cik sen neko neesmu uztaisījis patiesībā

Miljons reižu braukts garām, tagad tik tā ievēroju. Šis ir pretī noliktavai, kas dega :rofl:

9 Likes

Kā redz šie laikam neizmantoja piedāvātos pakalpojumus. :D

2 Likes

Šoreiz es uz pārceltuves

5 Likes

Biju pie jūras. Dabūju šito makoni. Saliju viscaur. Tā kā nolēmu ka ko vairs, jālien jūrā pat ja peldbikses nebija. Jūrā siltāks nekā gaisā :D

7 Likes

Lidl ķiploks izrādījās stiprāks par spiedi…

5 Likes

Gramatiski briesmīgākais Wikipedia ieraksts, ko esmu lasījis.

5 Likes

kā tu nokļuvi skotu wiki

2 Likes

Oh shoot! Pat nepamanīju, goda vārds es viņu lasīju subsahāras akcentā.

4 Likes

Shock an aw: US teenager wrote huge slice of Scots Wikipedia | Scotland | The Guardian

Atradu šo :joy: The plot thickens

3 Likes

Kā tu līdz tam nonāci?

Vnk gribēju palasīt par Scots Wikipedia, jo es neko nezinu par to valodu, un vispirms atradu šo, tad meklēju tālāk

https://www.reddit.com/r/Scotland/s/fK0sCt4a56

Edit: Ja Wikipedia uzspiež uz “last edited…” sadaļu, var redzēt, kur un kā šitas jaunietis ir rakstījis un labojis rakstus :D

Iesāku trīs dienu avantūtru: sakārot lielo motoru plauktu

7 Likes