Ko tu pašlaik dari?

Kā būtu ar tauriņu apmetni?

https://www.etsy.com/listing/398521339/blue-morpho-butterfly-wings-cape-chiffon?ref=share_ios_native_control

Šeit ir turku ģimene kas paši taisa:

https://www.etsy.com/shop/KillinitStudio

Nederēs grib tieši jaku, atradu šo
https://www.etsy.com/listing/4439632693/handmade-knit-butterfly-cardigan-maroon?ls=s&ga_order=most_relevant&ga_search_type=all&ga_view_type=gallery&ga_search_query=monarch+butterfly+jacket&ref=sr_gallery-1-6&sts=1&content_source=f0c627eb-89b3-4e58-8147-822cfb09a67e%253ALT4e2a45fc4903873221bd4fa6b910e9e8c0786f88&organic_search_click=1&logging_key=f0c627eb-89b3-4e58-8147-822cfb09a67e%3ALT4e2a45fc4903873221bd4fa6b910e9e8c0786f88
Un atsauces arī ir labas, bet ja es gribu vismaz 2 vienā krāsā varēs pasūtīt? Vai etsy var tikai pa vienam? Negribu notupīt par tādu cenu :owocry:

1 Like

Paņem uzraksti pārdevējam un uzjautā, vai var. Es parasti rakstu visiem saviem miniatūru tirgoņiem :joy: Ja pārdod par šādu naudu, jābūt atsaucīgiem.

Vai arī, ja Tev ir kādi pazīstamie Latvijā, kas taisa uz ātru roku? Varbūt vari iedot viņiem to dizainu?

@WizardsWild - varbūt Tu varētu par samaksu ko tādu uztaisīt? Vai arī zini kādu, kas varētu?

1 Like

Kad ieliek to preci grozā, tad grozā iespējams nomainīt daudzumu. Tur var pelielināt uz 2

1 Like

Viss, pasūtīju, ceru ka mani neapkrāps :D

1 Like

Aa, nu tur vari, protams, runāt ar Etsy customer service, ja būs problēmas.

1 Like

Ooo šitais ir riktīgi populārs dizains, cik esmu dzirdējusi, arī labs projekts drosmīgiem iesācējiem :smirking_face::smirking_face:

Vienīgi, tas ir tamborējums, kas grūtības pakāpi pazemina, bet laika un materiālu patēriņu paaugstina. Tāds deadline nav reālistisks imo

2 Likes

O, kā komēta atgriezās! Gaidīsim vēl pēc diviem mēnešiem :grin:

1 Like

Pie Bastejkalna viens čalis ar stipru… Wanna say nigēriešu… akcentu sprediķi lasa. Ar visu skaļruni pilnīgi

Jēzus tiek piesaukts reizi 3 sekundēs

Blakus viņam tiek filmēta tiktok deja

1 Like

Tiko izlidoja frāze “Come to Jesus my brothers, cause heaven is better than this country” XD

4 Likes

Cyberpunk vibes.

2 Likes

Guļu Majoru pludmalē

Mr worldwide Skan no visiem kaktiem

2 Likes

Haven’t been alive here for a moment… BUT… time for some Grim Skyrim :'D

1 Like

The last two days rewatching Apothecary diaries
Nebija vēl sanācis noskatīties otro sezonu.. tāpēc sākumā pārskatu pirmo kas tur labs bija
Bet ir interesanti cik daudz detaļu tu ievēro kad skaties atkārtoti:D

1 Like

Tikko ar kaimiņu izvilkām beņķus palūrēt kā smuki zibeņo. Gaismu šovs diemžēl beidzās padsmit minūšu laikā

2 Likes

tikko gandrīz pataisīju telefonu par ķieģeli ( zināju riskus)

gribēju uzlikt kodola profilu jaudas menedžmentam bet netiku cauri pat kārtīgai “iesakņošanai”, pēc trešās pamācības mana pacietības robeža ir sasniegta, un pat netaisos mētāties ar adb komandām. Visvairāk uz aizdomām krīt ONE UI 8.0 bootloader bloķis.

būs vien jāpastaigā ar neoptimizētu telefonu līdz pārvarēšu skopumu kam modernākam :sweat_smile:

1 Like

atpakaļ darbā, visa galda virsma nokrauta ar kolēģes atstātām līmlapiņām, pašas protams nav, jo pirmdiena

2 Likes

atpakaļ darbā, tukšums :D esam jaunā birojā un man nekā nav uz galda ;(

4 Likes

man ar kapa klusums, joprojām liela daļa atvaļinājumā

o nē, galds tikai fiziski tukšs XD uzliku kompi, atvēru e-pastu un fkn ready like this :smiley:

tgd tik ievelku elpu ar negaršīgu kafiju. kkāds pretīgs ūdens te.. ;D

2 Likes