Atnācu no darba, appēdu kabaci un parubijos uz pāris stundām
Nardi manuprāt ir zināmaks nosaukums
Es ņemtu nardi jo es mierīgi bekgemons varu izlasīt kā begemots :D
Man savukārt tur rēgojas papildus burti un sanāk Back Hammond
es atkal izlasīju bakugans
Man vispār rādās badmintons ![]()
Es sākumā izlasīju bakugans pēc tam begemots ![]()
![]()
![]()
![]()
You all need some glasses people xD

Laikam jāiet uz optikas veikalu pasūtīt stiprākas brilles
Vai uz sākumskolu :D
gonna be honest… in my decades of existing… I have forgotten how to even play this ![]()
es manuprāt pat neesmu ne reizi spēlējis ![]()
Es ar’ neesmu spēlējusi, tpc nebij ne jausma par nevienu no vārdiem ![]()
Ierados koncertā paredzētajā laikā, bet pārāk vēlu atcerējos, ka alternatīvos apļos koncerti var mierīgi sākties stundu vēlāk. Man būs jādodas prom pirms viņi vispār uzsāk, RIP punktualitāte ![]()
![]()
Priekšniece uz bērēm aizbrauca uz otru Latvijas galu. Attiecīgi jauni uzdevumi nenāk un ar dienas plānu tiku galā jau no rīta. Lasu mangu tagad
Izmazgāju kūpinātavu un sagatavoju noīrēto kublu
Ar draugiem ieiesim pičiņu pačiņu un nokūpināšu vistiņu. Pesto diva veidu ar sataisīju, lai var olu nūdeles uztaisīt. Un vakarā tad maršmelovi uz uguns.
Pēc nedēļas nogalē piedzīvotā, un vieglā stresa par šodienas diskusiju, piecēlos enerģijas pilns jau piecos un tagad sāku migt ciet. Pozitīvi ir tas, ka saruna gāja okei, sanāca raut lielo SIA MIA šefu kā slinku skolēnu, bet likās ka labosies un savus darbiniekus turpmāk uzvaktēs
Ieskatījios tītara acīs (scary). Man ir uzdevums šonedēļ barot ~200 putnus jo tantes vīram ir aizraušanās. Lasu un mazgāju spalvas. Ar aitām nebūs jānodarbojas bet viņiem ir…simtiem aitu.
Skatāmies šovu par lauksaimniecību- šodien rāda kā izaudzēt labu zāli (šogad nebija daudz zāles). Pirms tam skatījāmies kā taisīt lapsu slazdas
Nezinu kāpēc, bet skatoties uz vidi, iestājas tāds “iekšējs miers”.