Mieriņš ir, šo gaidīju visu vasaru
Te ir 3 mazi bērni kurus nodarbināt bet es viņus vnk lieku pie darba
Ideāli!
Iedod 5 sastāvdaļas un saki, lai uztaisa visiem vakariņas ar to.
Man ir tītaru trauma
vienreiz kad sīks gāju uz kūti un knapi iegāju pa durvīm kad viņš no aizmugures leca nogāza mani. Cenšos neradīt muguru lol
Yeahh man teica ka ir jābaro un jāvāc olas vakarā jo citādāk visi iemītnieki cenšas izbēgt un lec virsū ![]()
Sēžu pagalmā zem lietus un izbaudu beidzot nekā nedarīšanu ![]()
Biju sametusi pēdējos spēkus aizlaist uz “uguns” un lāzeru šovu virs Daugavas.. jopcik, kā izkāpu no tramža, tā pirmo petardi izšāva!!! Rīgā ir atgriezies salūts pēc 5(?) gadiem! ![]()
aaa jā, un atpakaļceļā izbaudīju action tramvajā. Čalis kkā pievilkās aiz stangas un godīgi sakot maigi pieskārās griestu lampai un
lampa uzsprāga ;D
Oi man ar bija piedzīvojumi
Gāju pāri akmens tiltam, un cilvēku masa bija tāda kā tā burtiski izvēlas uz braucamās daļas, beigās policija visus kliedēja ārā. Tad tu cilvēkus ar kāju gandrīz vai stūma iekšā transportos, reāli bija tik pārbāzts. Es kka veiksmīgi tiku tikai nedaudz piestūķētā busā
Aaa bet šovs bija kruts, tiešām. Lāzeri, salūts, strūklakas, dūmu mašīnas
Es jau devos no krastmalas un morāli briedu spēlēt sardīnes troļukā. A pa ceļam mamma ar manu kaimiņieni mani noķēra, aizgājām turpat uz tramvaju un bija brīvāks nēkā 17:00 darba dienā ;D
Sēžu darbā, jūtos kā mitra trauku lupata
Varu minēt 3 reizes kāpēc ![]()
Sēžu darbā, taisu CV lai pieteiktos citam darbam :D
Atkūlos uz Rīgu ultrasonogrāfiju uztaisīt kājai, pie reizes arī izsūca hematomu - liela šļirce ar sarecējušām asinīm. Reģistratūrā tante nezināja, ko darīt, jo radiologs pirmo reizi izsūcis hematomu pirmajā slimnīcā.
Ir kāda konkrēta darba vieta padomā?
Viena no Latvijas bezpilotu lidaparātu kompānijām
So watch the skies… got it ![]()
Sēžu un caur google ai mēģinu saprast kas vienā info dēlī ir par logo. katru reizi viņš dod citu atbildi tai pašai bildei, un viss pēc kārtas ir nepareizs. Dēlis tika uzstādīts kāda 2016 gadā un tas logo ir gana abstrakts, priede uz latvijas krast līnijas fona
Nolēmu pakustināt savas stagnantās smadzenes.
Man ir aizdomas ka tas ir logo ekskluzīvs tieši tai projektu kopnei.
https://webgate.ec.europa.eu/life/publicWebsite/project/LIFE02-NAT-LV-008498/protection-and-management-of-coastal-habitats-in-latvia
Nokača Layman dokumentu šeit un palūko pats.
Man tāpat izskatās - tā projekta vizuālā identitāte.
Mājas lapa vairs neeksistē, bet logo var arī atrast caur wayback machine: Piekrastes biotopu aizsardzÄ«ba un apsaimniekoÅ¡ana LatvijÄ
EDIT:
LIFE-Nature fonda programma Latvijā - projekta nosaukums:
„Piekrastes biotopu aizsardzība un apsaimniekošana Latvijā”.
Projekta pieteicējs ir Latvijas Universitātes Bioloģijas fakultāte. Projekta partneri ir Liepājas Reģionālā vides pārvalde un Ziemeļvidzemes Biosfēras rezervāts. Kā līdzfinansētāji projektā piedalās arī 13 piekrastes pašvaldības – Rucavas pagasts, Nīcas pagasts, Medzes pagasts, Pāvilostas pilsēta, Kolkas pagasts, Rojas pagasts, Lapmežciema pagasts, Jūrmalas pilsēta, Rīgas pilsēta, Carnikavas pagasts, Saulkrastu pilsēta, Salacgrīvas pilsēta un Ainažu pilsēta.
oo, super, liels paldies @Kristianux @Arnissan