Tulkoju Death note 11 sēriju kamēr sieva lasa grāmatu. xD
Šodien ar sieviņu biju uz small stuff, izdomāju arī aiziet noskatoties fandoms Instagram story, pluss Mego dabūju one piece kibderenjoy figūras Bet vēl nezinu kādas būs iekšā.
Gribu arī ar traktoru izbraukt :D
Nākamreiz kad jūs brauciens uz manu galu atvedīs varbūt būs belaruss atdzīvināts ![]()
Mission saprasta! ![]()
Sēžu korķī, sabiedriskajā divi krievvalodīgie skaļi kaunina trešo, biki jaunāku par to ka viņam nav pretenziju pret Rinkēviču. Nabags mēģina kko argumentēt, a viņam pretī “vjso čerez žopu patamušto prezident čerez žopu”…
lol, ko tur kaunināt - prezidents mums atsķirībā no Putina on oranžā āksta neko daudz te nedara, tāda ceremoniāla pozīcija.
vispār nolēmu pļaujot zāli paklausīties diskusijas. tieši tāds pats cirks kā pagājušoreiz.
Umm… tāpēc, ka mums ir demokrātiska prezidentāla valsts?
Tici man, labāk ir vārda brīvība nekā viss kas notiek pēc kāda uzskatiem diktatūrā.
Is that motherfucking BIBBLE!?
Es nesaku, ka tas slikti. Man absolūti nevajag diktatoru pie varas. Vienkārši teikt, ka valstī pakaļā, jo prezidents ņem pakaļā loģiski nestrādā, jo prezidents neko šeit nenosaka. Tā ir bezjēdzīga kritika.
par cik jau septiņos biju apdarījis nepieciešamo (darbā) un solās būt tukša diena: nolēmu retroaktīvi beidzot salikt savu MAL sarakstu. Esmu tikai 25. gadā un jau acis griežas.
pie 2000. gada ņemu pauzi uz nenoteiktu laiku. domāju sanāks pieticīgi 200-300 seriāli, kā kau tādam neregulāram skatītājam…
![]()
Un tas ir neskaitot OVA/ONA
tagad galva jūtas tā it kā mana atmiņa būtu defragmentēta ar slotas kātu
Ko dauzīji ar viņu, ka salūza?
Sēžu busiņā 5. no 10 stundām šodien