Kas par elles bluķiem, ka ar ķīliem jāsķel pat?
Ja or mitra un zaraina koksne ķīļi ļoti labi noder
Manai resnajai liepai ķīlis būtu īsta dieva dāvana ja nebūtu visi izgaisuši ![]()
Tu tik tagad sāki veidot MAL listu un mēģināji atcerēties visu ko skatījies, es pareizi saprotu? ![]()
aha, bet vienkārši gāju sezonu pa sezonai un atķeksēju to kas šķita redzēts.
Kāds tev tur niks?
tas pats kas šeit. ielogojos ar Google, un interesantā kārtā automātiski ielikās
Uz kurieni brauc?
Braucu ar ģimeni uz Berlīni vest māsai mantas pirms studijām, piestājām uz 2 naktīm polijā.
Uzaicīnāju
Žabkā ābolu pankūkas vai pirogus jāiekož ![]()
Road Trip part 2: Electric Boogaloo
Tagad atpakaļ no Berlīnes uz Rīgu 13-14h, ETA ir 5 no rīta

cerams pa ceļam ieķersi vismaz power nap (jaudas snaudu)?
No visiem ğimenē es vienīgais ne cik transportā pagulēt nevaru ![]()
Svētdien 20 stundu ceļš uz tokiju būs jautrs
20h nomodā… Lidmašīnā… Jopcik
Konstantas 20 stundas nevajadzētu būt
Tur noteikti viss ceļš kopā, neieskaitot transfērus.
Ceļš kopā ir virs 20h, lidojumi ir 1h un liekas ap 12h, pārējo laiku iziešu no lidostas un helsinkus apskatīties
Tomēr ui cik jauki būs iegāzties tokijā viesnīcas gultā…
Tu neesi paņēmis kādu “kapsulas” hoteli lidostās, kur paliksi? Es saprotu, ka man vairs ir diezgan grūti tos lielos lidojumus izturēt, jo es nevaru pagulēt lidojot
Es cenšos bieži atrast lidojumus tā, lai būtu kāda “lētāka” (nosacīti) vietiņa lidostā, kur pagulēt kaut savas 5-6 stundas.
Nekas tāds man plānos nav
Pagājušo (un pirmo) reizi kad lidoju tik tālu bija mazāks laiks ceļā, jo pirmais lidojums no rīgas bija vēlāk dienā (garš stāsts kāpēc ne šoreiz), bet tīri ok nostrādāja izturēt tās 24h ar labi ja acu pievēršanu un tad kārtīgi izgulēties uz vietas - jetlag uzreiz pazuda.
nezinu, kur lai šito liek, bet akd @Jua paaaaaldies!!
![]()
sasmējos attaisot paku:
And yes, bija jābūt tikai spēles papildinājumam, bet es dabūju veselu čupu ar dārgumiem:
feels like christmas!