Ko tu pašlaik dari?

graužu aboļus

3 Likes

Alekša kungs atkārtošu vakardienas sacīto ābolus nevis āboļus nav ļ xP

3 Likes

J Ē P J U S

3 Likes

anyhow - šitā gan ir cita šķirne (Trebū) bet aizvedām izspiest sulu. Kopā 81 litrs, tik svaigi pastarizēta ka visa mašīna uzkarsa

8 Likes

Road Trip, episode III : Revenge of the Sith

Welp, 13h lidmašīnā - aiziet

6 Likes

Pēdējais update - 28h nomodā šobrīd, bet esmu japānā :tada: . Foto gan jau sekos, tikai ne šodien…

… šodien super stiprs taifūns tokijā

Raining Hayao Miyazaki GIF

12 Likes

Nu super, ka esi galā! Turēsim par Tevi īkšķus, lai viss ieplānotais sekmīgi izdodās un gaidīsim bildītes!

3 Likes

Paldies par vēlējumu, man tikai žēl ka viens no pamata elementiem braucienam - koncerti - foto nebūs redzami, bet nu neko. Turpinu pie koncertu plāniem strādāt un tur varētu būt … bišku absurds skaits :sweat_smile:

Welp, es eju pirkt esim, pirms LMT mani nobankrotē pirms es pats to paspēju izdarīt.

Mayo piedzīvo zemestrīci, tev Taifūns… tad nedod dievs trešajam kurš aizdosies būs jāpiedzīvo izvirdums.

2 Likes

Ja nu kas - man pašam ļoti patika šī:

Strādāja visur un nebija nekādas problēmas.

Un nedod Dievs izvirdums ir pie Tokijas un no Fuji kalna :joy::joy::joy::joy:

1 Like

Ja neskaita transporta kavējumus, taifūns nav nekas tāds no tā ko šobrīd redzu - ļoti stiprs lietus. Gan jau Tokija vienkārši traki gatava šim.

Tikai viss biju izmircis, gandrīz arī abas somas :face_in_clouds:

1 Like

Man kā koncertu fanam vajag ar numuru (+ ej nu sazini kur citur prasīs), tāpēc šobrīd mobal, jo steidzami vajag 2 lietām, un vēlāk uz lētāku mainīšu (kuru, cerams, sanāks paturēt arī pēc tam kad beigsies apmaiņa)

Tas ir ļoti roundabout ceļš, bet var iemest šeit unlisted yt video linku, un tas smuki parādīsies

Ne jau par to runa, vienkārši viņiem te lielākoties kulturāli aizliegts uzņemt foto koncerta laikā ja nav izteikti atļauts. Būs jāizdzīvo ar soctīklos oficiāli publicēto.

1 Like

Aaaa gotcha

Vēēē kāda riebīga diena. Gaidu laboratorijas mašīnu un omulīgi cepinu dirsu uz nomas mašīnas apsildāmā sēdekļa

4 Likes

vsp cozy vibe, sēdēt siltā mašīnā, kamēr aiz loga šitāds :kawaii_potato:

1 Like

blakne tam ka ir uzradies tava vecuma kolēģis - darbā aizsākas saruna par to kā viņai lika sniegputeņa laikā piedalīties LARPā, kas pārgāja diskusijā par subkultūrām, par ko pārējās kolēģes vairs neko nerubīja XD

1 Like