Ko tu pašlaik dari?

Nevarēji noīrēt varbūt kādu augstpiediena ūdens mazgātāju un noraut visas sūnas tā?

man liekas, ka tā es jumtā izskalošu caurumu.

3 Likes

Well…. finished it.. 7 days 7 streams.. 180 Deaths.. 5 pushups per death… and ALOT of BS…
But overall, I would still say for souls fans, go for it.
I totally didnt hit my desk a couple of times and swear alot… Def not!
a 7/10 from Catto, cuz it was a nice game, but performance.. and the fact that I accidently killed everyone is kinda… annoying me :’D My own fault, but still…

Well.. got my Physical pain…. with pushups..
Time for Emotional Pain…

1 Like

Sēžu darbā pamatīgi miegains ar smilšu noberztām pēdām, un domāju ko es te daru

1 Like

TL;DR: Vācu mājas iedzīvotāju parakstus priekš kaut kāda bullšita.

Summary

Nosūtu elektronisko dokumentu vienas mājas iedzīvotājiem. Atsaucās 3/16 cilvēkiem. 1/3 atbildējušajiem atsūta parakstu pēc 8 mēnešu gaidīšanas. Mājas sapulces laikā uzplijos cilvēkiem ar parakstu lapiņu fiziski. Vietējā Trakā Tante smejas un saka ka viņai nekas nav jāzin par maniem plāniem, priekš kaimiņa tak nav žēl parakstīties. Wow, es domāju, cik harismātiski, varbūt Trakā Tante nav tik traka.

Nākamajā momentā Trakā Tante uzsāk cīņu ar Trako Tanti 2. Caurā mājas jumta nomaiņa ir sekundāra līdz mums nebūs jauna bruģa - kauns Rīgā dzīvojot pa dubļiem staigāt. Un vispār Trakajai Tantei ir vienalga par jumtu, viņa dzīvo otrajā stāvā! Verbālais duelis sāk iekarst, Trakā Tante izmanto spēcīgi izšautu argumentu - viņa dzīvo Jūrmalā. Vidējam cilvēkam šis fakts varētu likties nekonsekvents, taču tas aizkustina Trako Tanti 2. Tā atzīst ka arī dzīvo Jūrmalā. Abas trakās tantes tagad atpazīst viena otrā līzvērtīgi izsmalcinātas sievietes un spēj atrast kopromisu un turpināt sapulci.

To dzirdu pa ausu galam un priecājos, taču mani dara nemierīgu jauns notikumu pavērsiens.

Starp sapulces dalībniekiem iezīmējas trīs dažādas grupas. Kareivīgo pusmūža sieviešu grupējums, ar dažādiem tās pavadošiem vīriešiem, kas periodiski un ar variētiem rezultātiem mēģina saglabāt mieru. Saujiņa Nopietno un Līdzsvaroto, kas mierīgos toņos runā par tāmēm un juridiskiem apsvērumiem, un to kā visām durvīm mūsu kāpņu telpā būtu jābūt vienas krāsas. Tas izčibē manus sapņus dzīvokļa ārdurvis nokrāsot violetas un apgleznot ar melleņu mētrām, tādēļ skumji šļūcu klausīties kādas degošas tēmas apspriež trešā grupa.

Trešo grupu raksturo jaunums, spraunums un bezrūpīga pieeja dzīvei. Uzzinu ka mans tuvākais un Dārgākais Kaimiņš (lasi: pazīts aptuveni trīs sarunas, kas ir par 2,5 sarunām vairāk nekā ar pārējiem kaimiņiem), manas kopējās sienas brālis, mans visdārgākais vanasistabas ventilācijā pīpētājs, ir mājas “tumšais tēls“ un sapulcē aizdomīgi iztrūkstošs. Dodamies ekskursijā apskatīt līdz šim slēgto un mistisko mājas aizmugures pagalmu. Tur zem koka atgūstu savu trešo mīļāko zeķu pāri (garš stāsts) un klausos stāstus par to cik daudz adatu katru mēnesi ir salasīts zem Dārgā Kaimiņa loga. Veselu maisu, ar smīnu stāsta Apsamnikotājs un žestikulē kā makšķernieks atceroties savu lielāko lomu.

Viņš kādreiz bija trakāks, mierina kaimiņš Motociklists, katru nakti skaļi klausījās mūziku un bieži rīkoja dzerstiņus ar draugiem, taču mēs aprunājāmies kā vīrs ar vīru. Šī saruna esot ietvērusi arī fiziskus uzskates līdzekļus, ar dzirdamām pēdiņām kaut kur šajā teikumā, taču vairāk detaļas neprasu.

Nosūtu elektronisko dokumentu otras mājas iedzīvotājiem. Atsaucās 3/13 cilvēkiem. Viens man noskalda - uz šo epastu nesūtīt neko saistītu ar šo māju!! Jūtos pesimistiski.

Sidenote: eParaksts neļauj koplietot dokumentu bez parakstīšanas, tāpēc pēc visiem maniem e-pastiem uz parakstu lapas ir 13 paraksti, no kuriem 7 ir mani

Angry He Man GIF

Šodien man atsūtīja parakstītu, nevis pievienoto dokumentu, nevis kaut kādu random failu Parakstu_lapa_iedzivotajiem-kopejais(1).edoc , nevis boldā izceltajā saitē uz ePrakstu pievienoto dokumentu, bet trīs sarakstes augstāk nosūtīto plānojuma apskates dokumentu. Kā cilvēkiem vispār izdodas kaut ko noorganizēt caur epastu, sevišķi kad cilvēkam otrā pusē nav nekādas iniciatīvas lūgto izdarīt :exploding_head:

5 Likes

tev vismaz atnāk uz sapulci ļaudis… man pat tik nesanāk saorganizēt ;DD
to be fair, daudzi no viņiem ir tik veci, ka paši nezina, ka eksistē

šobrīd periodiski pieslēdzos darba lietām, bet tā vispār pūšu balonus @akitsu dzimšan’s dienai :grin:
a viņš tik tur remontē kaut kādu mērītāju, kaut ko lodē, kaut ko dedzina, mjeee

1 Like

visu šito laiku man ir bijusi tikai viena mājas sapulce. Un tā pa lielam bija vienīgā reize kad redzēju lielāko daļu kaimiņu - un mums ir zem 20 dzīvokļiem. reizēm liekas ka dzīvoju apsēstā mājā, soļi, durvju aizciršana, mūzika, a nevienu īsti sejā neredz

Iespējams viņi to pašu domā par tavu dzīvokli :ghost:

O, jā. Izklausās pēc mājas sanāksmes. :D

Savā mājā es esmu bijis tikai uz vienu sapulci ap jaunu auto caurlaižu izdošanu nākošajam gadam. Zin kā, bija drusku haotiski, bet gandrīz visi bija motivēti dabūt sev caurlaidi nākošajam gadam un vienoti naidā pret kaimiņiem kas liek mašīnas mūsu pagalmā. xD Grupā arī bija iezagušās dažas tantiņas tīri kompānijas pēc par kaut ko pasūdzēties.

3 Likes

Well.. Finished up The Last of Us Part 2 Remastered… damn it felt.. Forced…
The gameplay and performance is alot better then Part 1, but.. the story…
Still giving it a 7/10 but wanted to give it lower cuz of how much they forced things.
Yet.. I still recommend it with a discount.

3 Likes

Tiko Sakamoto no Sakamoto days uz stāvdrāža pabrauca garām

1 Like

Tiko ieliku picu cepties
Ļoti netradicionālā-ar puķkāpostiem, sautētiem burkāniem, malto gaļu un kūpinātu desu

4 Likes

uzsēdos redditā uz AITA postiem :sweat_smile:

1 Like

kad rokas un acis aizņemtas, paklausies r/slash podkāstus. viņam labi sanāk.

1 Like

Braucu uz laukiem. Pie Juglas atslēdzos, pamostos pie sēnītes - pamatīgi gāž

1 Like

Rīgā arī tikko sāka gāzt.

1 Like

Sēžu vannā un dzeru tarhūnu

3 Likes

Vaibs ngl

2 Likes