Ko tu pašlaik dari?

Sēźu mierīgi. Nevienu neaiztieku. Dzirdu pilksteni tikšķam. Viņam mazliet vēl tā metranomīga skaņa.
Un tikmēr klusām sāku.. Snape, Snape, Severus Snape, Snape, Snape , Severus Snape

6 Likes

sēžu pie datora
Zeķes - slapjas
pēdas - nosalušas
kurpes - izķidātas pa detaļās un noliktas žāvēties
Bikses - slapjas

3 Likes

maisiņus būs kājās jāvelk :sweat_smile:

Just flew back from Greece and now gonna enjoy some carnage wth Assassins Creed Mirrage :grinning_face:

Ran away from the rain and cold?

Naaa, he heard that there gonna be rain finally in Latvia, so he had to return. :grin:

izskatās, ka atsakos atvadīties no vasaras ;D šodien iemetos vēl Daugavā un tagad (mēģinu) taisīt saldējumu. pēc garšas nenormāli labs - mango, magones un mellenes pa virsu, beet vai nu baigi ilgi viņam tur jāmīcās vai proporcijās bišk greizi nošāvu. jau stunda+ un ir tikai dažas karotes kkas saldējumveidīgs ;D

1 Like

Tev ar lietu nepietika?? :joy:

Kāda recepte /kāda metode. Jo tur ir savi knipi. Mēs parasti izlaižam olas un pa lielam sakdejam putukrējumu ar piedevām, ik pēc kāda laika apmaisot. Parasti nav super garais process

1 Like

:joy: naktī nogulēju, tad visu dienu kā embrijs gulēju gultā, ar vēderu mocījos, un vakarā sagribējās some action :D un es pat nebiju vienīgā, uz vienu sievieti skatoties, liekas, ka viņa vispār pa karstu džakuzi plunčājas :D

more or less main recepte, kas bija rokasgrāmatiņā: piens, saldais krējums, pūdercukurs. tikai es par daudz pūdercukuru piešāvu, tad izdomāju vēl pienu piegāzt, nu un, the rest is history ;D nākamreiz arī piedevas paturēšu ledusskapī un mazāku daudzumu arī taisītu. pirmajam metienam būšu apmierināta. gribas vēl pamēģināt ar olas dzeltenumiem un kafijas saldējumu.

1 Like

And returned…. now Im sick and cold :’D

Better than getting sick while on vacation

2 Likes

Tehniski tu jau varu pagarināt atvaļinājumu, ja esi slimības lapā

1 Like

Šodien atkal nedaudz tas trīceklis :smiley: Kā ziemā, tad arī tagad man būs jākāpj uz skatuves un jāprezentē ārzemniekiem. Nu jau 500 gabaliem :sweat_smile:

3 Likes

Tev izskatās dzīve ir kā labi sabalansēts RPG, kur izaicinājumu līmenis aug līdzi paša izaugsmei.

2 Likes

Tad pēc 5-6 gadi mēs varam gaidīt Mayo valsts līmeņa uzrunu? :thinking:

5 Likes

Daudz maz :joy: Vai kolēģes aptrūkstās un nobīstās. Tad nu uzņemos to lomu, ko studentiem stāstu.

Nuuu - moš varētu, bet nezinu nezinu

1 Like

Jau atkal darba laikā pa peļķēm bradāju

3 Likes

un kā gāja?

Bija ok. Bet sapratu, ka man vajadzēja ““power through”” daudzām lietām, lai pa 10 min izstāstītu. Bet nu noraizējies jau noteikti biju :sweat_smile:

1 Like

vajag kā hitleram pie spoguļa trennēties :joy:

1 Like