Sēźu mierīgi. Nevienu neaiztieku. Dzirdu pilksteni tikšķam. Viņam mazliet vēl tā metranomīga skaņa.
Un tikmēr klusām sāku.. Snape, Snape, Severus Snape, Snape, Snape , Severus Snape
sēžu pie datora
Zeķes - slapjas
pēdas - nosalušas
kurpes - izķidātas pa detaļās un noliktas žāvēties
Bikses - slapjas
maisiņus būs kājās jāvelk ![]()
Ran away from the rain and cold?
Naaa, he heard that there gonna be rain finally in Latvia, so he had to return. ![]()
izskatās, ka atsakos atvadīties no vasaras ;D šodien iemetos vēl Daugavā un tagad (mēģinu) taisīt saldējumu. pēc garšas nenormāli labs - mango, magones un mellenes pa virsu, beet vai nu baigi ilgi viņam tur jāmīcās vai proporcijās bišk greizi nošāvu. jau stunda+ un ir tikai dažas karotes kkas saldējumveidīgs ;D
Tev ar lietu nepietika?? ![]()
Kāda recepte /kāda metode. Jo tur ir savi knipi. Mēs parasti izlaižam olas un pa lielam sakdejam putukrējumu ar piedevām, ik pēc kāda laika apmaisot. Parasti nav super garais process
naktī nogulēju, tad visu dienu kā embrijs gulēju gultā, ar vēderu mocījos, un vakarā sagribējās some action :D un es pat nebiju vienīgā, uz vienu sievieti skatoties, liekas, ka viņa vispār pa karstu džakuzi plunčājas :D
more or less main recepte, kas bija rokasgrāmatiņā: piens, saldais krējums, pūdercukurs. tikai es par daudz pūdercukuru piešāvu, tad izdomāju vēl pienu piegāzt, nu un, the rest is history ;D nākamreiz arī piedevas paturēšu ledusskapī un mazāku daudzumu arī taisītu. pirmajam metienam būšu apmierināta. gribas vēl pamēģināt ar olas dzeltenumiem un kafijas saldējumu.
And returned…. now Im sick and cold :’D
Better than getting sick while on vacation
Tehniski tu jau varu pagarināt atvaļinājumu, ja esi slimības lapā
Šodien atkal nedaudz tas trīceklis
Kā ziemā, tad arī tagad man būs jākāpj uz skatuves un jāprezentē ārzemniekiem. Nu jau 500 gabaliem ![]()
Tev izskatās dzīve ir kā labi sabalansēts RPG, kur izaicinājumu līmenis aug līdzi paša izaugsmei.
Tad pēc 5-6 gadi mēs varam gaidīt Mayo valsts līmeņa uzrunu? ![]()
Daudz maz
Vai kolēģes aptrūkstās un nobīstās. Tad nu uzņemos to lomu, ko studentiem stāstu.
Nuuu - moš varētu, bet nezinu nezinu
un kā gāja?
Bija ok. Bet sapratu, ka man vajadzēja ““power through”” daudzām lietām, lai pa 10 min izstāstītu. Bet nu noraizējies jau noteikti biju ![]()
vajag kā hitleram pie spoguļa trennēties ![]()