Ko Tu šodien darīji?

Exactly the same.
Man darbā pēdējās divas nedēļas bija mega crunch, es TIK DAHUJA VISU KO uztaisīju, bet visu laiku tikai kaut ko vēl vajag, un vēl, un vēl…
Man piektdien likās, ka nu beidzot viss. Šodien ieslēdzu čatu - viens sīkums nestrādā, otrs sīkums nestrādā, un vēl divas būtiskas fīčas vajag uzbliezt. Pie tam viss, izņemot vienu lietu, pastāvēja jau mēnešiem, un tam jau SEN bija jābūt notestētam, pārdomātam, un IZdomātam līdz galam. Protams, visam jābūt gatavam šodien, protams, ka es esmu vainīgs, ka šodien pagulēju ilgāk, jo darbs ir fucking dzīve vienam otram pidarasam.

I fucking hate this place so much. No matter how much I go above and beyond, it is never enough. Plānošanas nav absolūti nekādas, viņi joprojām strādā “startup mode”, kur nekas netiek domāts uz priekšu, visa domāšana notiek tikai un vienīgi tajā dienā, kad izdomā palaist, un tad tikai spiež davai taisi, tūlīt jābūt! Tūlīt projektu laidīsim gaisā! (un tā jau mēnesi)
Ej tak tu nahuj bļe, kas tā par priekšniecību, kas VISPĀR nemāk plānot? Kāpēc MAN kā darbu izpildītājam ir jāplāno viņu vietā?
Mana motivācija darīt šo darbu beidzās jau pirms 2 gadiem.

5 Likes

Nē. Man patīk mana joma. Ir jautri un interesanti.

4 Likes

Un tā ir tava kļūda. Vajag funkcionēt 70% režīmā, citādāk priekšniecība turpinās tik slaukt un slaukt. Piem mana bijusī kolēģe bija ar pārāk lielu atbildības sajūtu, kas( es gan to tik no nostāstiem zinu) noveda pie tā ka viņa ne vienu vien reizi salūza un sāka raudāt, jo viss bija pa daudz

3 Likes

Tā nav mana kļūda, kļūda ir uzņēmuma pusē, ka to nenovērtē. Their loss, I’m out.
Society is fucked up.

2 Likes

Man ļoti līdzīgi ar klientu, kaudzēm tāsku divos projektos, visu pašam jāorganizē, jāplāno, jārealizē, datumi labi ja mēnesi pirms tiek paziņoti. Citreiz nedēļas iepriekš un protams pēdējās dienās vajag vēl 20 lietas no zila gaisa izdarīt jo testē tikai divas dienas pirms relīzes lmao. Uz jautājumu, ko man prioritizēt, arī nevarēja atbildēt. Informācijas vienmēr trūkst.

2 Likes

Manā gadījumā man nav “klienta” - es strādāju uzņēmumā, kurš taisa savu, in-house produktu.

ye, bet viņš tehniski ir projektu vadītājs, organizators un plānotājs. Man pusi no tā visa nevajadzētu darīt. Protams, pats vainīgs, ka visas olas vienā grozā. Vajag diversificēt, kas ir procesā, bet tik ātri lietas neiet uz priekšu kā gribētos.

1 Like

Ir divi varianti, vai nu pieņem situāciju, vai nepieņem. Lielakās problēmas nepieņemt ir vai nu nauda vai morāle (atbildįbas sajūta). Pedējo bieži citi abuso, ja tad nesanāk tad tik naudu dod. Takā morāle musdienas maz kas novertē.

1 Like

Tas moments,ka varu piekrist,ka man arī patīk sava profesija vienīgais man arī ir savi momenti,ka priekšniecība izdomā kaut ko pēdējā brīdī un tev tad pa vienu dienu jāuzspēj viss izdarīt :face_holding_back_tears::skull_and_crossbones:

Pft. Atstāj testēšanu klientam. Tā jautrāk :smiley:

3 Likes

ui, tik traki ar mani nav ;DD bet nu vakar reāli, besis bij ;D

ojā, vot vakar neko nu reāli neko negribējās darīt, viss bija neforši, viss nepatīk, spēka nav, meeeeh

man liekas, ka man ir salīdzinoši raibs un dažāds darbs, bet apparently arī tas reizēm nomāc

oh no

oh no

pie tam arī tas, ka neizjūti pateicību no viņu puses. ķip dari dari un sajūta tāda, ka tur to nenovērtē un elementāri pat paldies nepasaka.

a ko tu dari?

2 Likes

Programmēšana.

4 Likes

Nu nav jau arī tā, ka katru dienu ar asarām mostos un eju uz darbu XD.
It’s just that I would just rather have whimsical strolls through the forests and drown myself in DIY projects. But i’m not rich nor handsome enough for OF so I must write emails and get mad at excel

1 Like

Man ir pilna krūze ar vienreizlietojamiem suši irbulīšiem, kas sakrājās laika gaitā sūtot ēdinu uz mājām un es nezinu ko ar to visu iesākt jo es lietoju savējos daudzreizlietojamos. Ar katru reizi to irbulīšu paliek par 4 pāriem vairāk.

1 Like

runājot pa darbu, pašaik Rīgas meži strīdas ar attīstības departamentu, par mežaparka celiņu shēmām. Jau pustundu, un nekas neiet uz priekšu

Būtu izlēmis 40k orkus krāsot, tev visi šitādi musari ātri izietu dioramām un transportam XD. pie chopstikus var par visādiem mad max stila pīķiem un asumiem viegli pārvērst

2 Likes

Tur jābūt ļoti oriģinālam. Labprāt apskatītu jau gatavus variantus un tos atdarinātu.

1 Like

Scratchbashing youtubā taisa baigi feinos orku stila projektus pilnībā no nulles. varbūt no tā var smelties iedvesmu

2 Likes

Sāc lietot un met miskastē par 1 lietu mazāk ko mazgāt :D

2 Likes

šodien uztaisīju classic chilli manā gaumē ;D

ā un vakar redzēju lapsiņu netālu no lauku mājām, tusēja pie dīķa, galīgi nebija bailīga. vēl maziņa. un nē, nebija ar trakumsērgu slima ;D

4 Likes

Fucking nokavēju Hamletu, jo sencim huiņa ar karti, piereģistrējās vakar kaut kādā “temumysterysite.com” un tad tur sākās, jau otrais saits, kurš vispār ne pa ķeksi tjipa uz viņa vārda piereģistrēts, naudu noskaita, bet ielogoties saitā nevar, jo “account not found”, lol. Suporta e-pasts, kurš norādīts pirmajā saņemtajā e-pastā par veiktu maksājumu, nemaz nav sasniedzams, hard bounce; ieejot saitā, footerī ir strādājošs e-pasts, bet tur atbild kaut kādi pidarasi, saka, “nu jums tur 3 dienas bija trial, ja 3 dienās nedeaktivē kontu, tad tas tiek automātiski pagarināts, ja gribat, varat paši ielogoties un deaktivēt kontu” - first of all, pagāja tikai 1 diena, second, ielogoties nevar! Kropļi.
Es hujeju, kā var uz kaut kā tik debīla uzķerties… Tagad sencim nācās bloķēt karti un pat bankas kontu kkāda velna pēc esot nobloķējuši, tā SEB banka kkāda debīla. Vajadzēja tikai un vienīgi nobloķēt maksājumus internetā, kamēr jauna karte tiek uztaisīta.

Pavisam maģiskā veidā otrā saita suports nav maitas un tjipa atceļ kontu, vai vismaz tā saka:

1 Like