Ko Tu šodien darīji?

tā saite pati par sevi izklausa super scammy.

Nu tur jau tā lieta. Tur nevienā momentā nekas nebija tīrs, bet sencis kaut kāda huja pēc pavilkās uz “eu, rekur var dabūt temu neizņemtās paciņas pa lēto!”, un aidā.
Kā man besī, ka viņš tajos aliexpress un temu vislaik kaut kādu lētu drazu sūta… Vakar biju piekāpis, viņš man parādīja powerbanku, kuram aliexpress lapā rakstīts, ka tai esot 200’000mAh ietilpība :sweat: Nu kur prāts tādu drazu pirkt, tur tak viss uzreiz skaidrs. Bet paņēma, jo tjipa “nu pat ja tur būs 20’000, tad jau būs labi”… yeah right, pa 23€ :D Atnāca, un reāli tur ir max 2000mAh ietilpība, kas jau pēc svara vien ir skaidrs. Bet toties visi lādējamie vadi iebūvēti korpusā, kaudze portu gar malām, un pat wireless charging pad ir, tikai tas ne pārāk labi savienojas. Būtu + viena nullīte ietilpībai, būtu zajebis, bet…

Pēc ne visai labi gulētas nakts - miegs tik caurs kā zvejas tīkls- Jaunciema mežos redzēju lapsu, sanāca no pļavas vidus pieslēgties sapulcei, gandrīz pakāsu darba zābakus ( un tikpat gandrīz arī pats ievēlos) dūksnājā

1 Like

very demure very mindful ;D

4 Likes

Jau n-to reizi redzu šit frāzi, un tā arī nesaprotu, tas kkads jauns slengs? meme?

2 Likes

Tiktok meme

1 Like
1 Like
1 Like

Mums ir jauns sigma vārds - demure. Tik tas ir bik skibidi ohio.

2 Likes

Hank Hill Smh GIF

3 Likes

TikTok trends are brainrot for brain-dead people.
I will die on this hill.

2 Likes

Skandināvā paslīdēja kāja un paķēru akmens piestu pa 30 eiro

5 Likes

Tagad visās ēdiena topika bildēs mēģināšu fonā viņu sazīmēt

2 Likes

Man no pirmdienas būs jauna kolēģe!

3 Likes

Cik laiks pagāja līdz sameklēja, šķie pāri pusotram mēnesim?

principā, kandidāts jau bija zināms, pirms nedēļas or so. Vnk vienojās, ka sāks ar jaunu mēnesi

1 Like

Broke up today with mutual understanding.

Paliksim vel ka draugi, nav naids pret vienu otru bet kautka sudigi sajuta ka nevienam nav isti vaina un abi zinam ka attiecibas neies uz prieksu.

5 Likes

Tikko pabeidzām ceturto Oathsworn partiju, joprojām prasa 5 stundas. Tā kā spēle iekļauj daudz slēptu informāciju, bildes postēt ar nedrīkst.

1 Like

Tiko HR čalis filmēja, kā es mēģinu vairākus apvidvārdus/senvārdus izskaidrot sakarā ar kkadu zinību dienas akciju

3 Likes

Izklausas pēc iespējami labākās iespējas. Tas ir solis uz veselīgāku nākotni, vēlu tev saglabāt pārliecību un prāta mieru.

2 Likes