Ko Tu šodien darīji?

dabūju paviesoties departamenta direktora kabinetā…tik smalks un plašs, ka nejutos pat omuligi. Tik ļoti pierasts pie sava mazā būceņa ar papīru kaudzēm visur

1 Like

wtf, par kādiem pakalpojumiem tieši viņi tur plēš tādas summas? xd

Pa lielam, iespēju veidot tur grupas un pasākumus.

Tas ir kā Facebook Lapa un Event, ar iespēju ierobežot dalībnieku skaitu. Dalībniekiem arī nāk atgādinājuma epasti par pasākumu un taviem turpmākajiem pasākumiem. Tas pa lielam viss, 111€ pusgadā. Vienīgais mini bonuss, tu pamata abonimentā vari izveidot 3 dažādas grupas. Pro tarifā ir papildus fīčas, taču tas maksā ap 50€ mēnesī par grupu…

Padārga lapa. Cilvēki tur ir, bet to nav daudz. Vēl tur ir tāda īpatnība, ja beigsi maksāt tavu grupu atdos kādam citam biedram, kas gatavs maksāt, vai arī, laikam, izdzēsīs. Tur tādu klasisku pusgada pārtaukumu nepaņemsi nezaudējot visu.

2 Likes

a sanāca sazināties ar support to naudu dabūt atpakaļ?

Sanāca. Šie solīja atgriezt naudu 3-7 darbadienu laikā.

4 Likes

Visu nakti nokapāju CS2, izmežģīju acis, tā arī Premier ranku nedabūju, life is pain.

Ap pusdivpadsmitiem aizbraucu uz Lucavsalas pilsētpļavas sēšanas pasākumu, tur bija kopumā tikai kādi 12 cilvēki, no tiem 3 organizatores. Lielākā daļa ar grābekļiem vāca kopā nesen nopļauto zāli un tjipa plēsa augšā zemi, jo tur bija nosacīti pārbraukušas pāri ecēšas - super neveiksmīgi -, bet sēklām vajadzēja atsegtu melnzemi. Attiecīgi sagrābto vajadzēja savilkt vienā čupā, un tas tika realizēts ar brezenta gabalu, uz kura vnk sameta sagrābto un aizvilka līdz čupai. Brīvu grābekļu vairs nebija, paprasīju vēl vienu brezenta gabalu, divus vezumus aizvilku līdz čupai, un vsjo, beidzās vezumi. It kā vēl gabals pļavas palika neizieskāts, bet kaut kāda velna pēc pateica, ka pietikšot… Un tad iedeva spaiņus ar sēklām un gājām sēt. Izsēju pusotru spaini, divi dažādi sēklu maisījumi, bet cik tālāk gāju uz priekšu, tur jau redz, ka cits izsējis, jo galu beigās gabaliņš tomēr diezgan mazs. Kad visi savācās atpakaļ, viena organizatore teica, ka jāizsēj visu, es teicu, ka nav tak kur, viņa paņēma manu spaini un aizgāja, liekas, uz to gabalu, kur neviens ar grābekļiem neko nebija grābis. Pēc tam sekoja kopbilde, kur man iedeva karogu turēt, bik papļāpājām, un pa mājām (yay, it rhymed!). Kopumā darbs sanāca līdz aptuveni 12:30, es biju gaidījis, ka būs daudz vairāk…

Aizčāpoju līdz veicim, sagaidīšu kamēr gultasveļa izmazgāsies, un likšos gulēt. Vakarā vēl ar čomiem CS2 kapāsim visādas custom kartes privātā serverī, un rīt no rīta braukšu uz laukiem kārtot dzīvokļa jautājumus.

3 Likes

Nice, mana ieteiktā teritorija

Vsp man kak raz tā bilde ir jo arī esmu pilsētas pļavu čata grupā

1 Like

Man arī uz e-pastu atsūtīja.

pic or didnt happen ;D

Foto stūrīti ir :smiley:

Jurčiks taisni Rūtai Sniedzei( cilvēkam kas man soc tīklos laiko visu, pat amime lietas) no LDF stāv blakus

1 Like

Biju pārāk asimetriski sadalījis nesamā svaru ejot uz pieturu, novēlos kā miltu maiss un elloni apdauziju XD

2 Likes

Asimetrija ir viens, bet kas tad lika nolrist? Ne jau ledus.

Da pats aiz savăm kājām paklupu

1 Like

Pazīstami :sweat_smile:

Saņēmu korporatīvo epastu par firmas plāniem uz ziemīšiem.
Šķiet būšu izvēlējies pareizo kompāniju kur strādāt… :smile::+1:

7 Likes

Wow, cik tas ir forši

Eh, darba pasākums ārpus darba laika šā vai tā nav forši
Man neviens pasākums nenotiek ārpus darba laika, ikgadējais laivu brauciens ir vienīgais izņēmums

1 Like

Es tur nekur neredzu, ka tas pasākums ir ārpus darba laika. :smile:

Nu…“From anime vibes to Eastern customs, it will be a night to remember” itkā liek domāts ka tas ievilksies pēc darba laika. Nu ja nu tu naktsmaiņu nestrādā

2 Likes

Opā! Kur strādā?