izlēmu pabrowsot ar darbu saistītas konferences. uzgāju vienu interesantu anglijā, kad noveda pie “dzīvoju zem akmens” momenta, jo es reāli nebiju piefiksējis ka šie nav šengenas zonā
Did a good thing I guess. Novācu lapsu no braucamās daļas pirms kļuva skrāpējama. Negaidīti viegls zvērs, varbūt guļot bija dehidrējusies?
Ecommpay, tāds neliels fintech. ![]()
Lūk, tā gan nav man bijis. Tik naturāli un nepiespiesti anime nemēdz parādīties dzīvē. :D
Nu tad, @Menestrels, Tev @Salody jāiedod AnimeForums skrējlapas, lai visi darbinieki pievienoties šeit pēc ballītes ![]()
Varam arī bez makulatūras. Ja viņš tā neformālāk ielūgs tautu, tas labāk strādās. ![]()
Svētdien aizbraucu uz laukiem. Noskaņojums bija superīgs, galvenokārt pateicoties feinam muzonam. Satikos ar meistaru, izrunājām visu, kas jādara dzīvoklī, samaksāju pirmo daļu.
Pirmdien 10.5h krāmēju malku no viena šķūņa uz otru (random vecis pārdod malku no šķūņa, kurš pieder mirušam cilvēkam, bet pašvaldība to šķūni nedod prom, jo mironim esot parāds… gaida Jēzu, idioti). Pēc tam sākās sviests ar māsīcu, un faktiski man tik masīvi iedirsa dvēselē kā neviens nekad vēl nebija iedirsis…
Šodien no rīta atbraucu atpakaļ negulējis un sūdīgā noskaņojumā, pa ceļam secināju, ka faktiski māsīca pilnīgi un absolūti nesaprot vārdu “rūpes” - ne par sevi, ne par tuvajiem, ne par dzīvniekiem, ne par mantu, nevienā virzienā. Tas pats ar vārdu “cieņa”. Obviously it’s a lack of parenting issue, but knowing that doesn’t make it any better. It’s FUBAR.
dots pret dotu - kā viņa izturas, tā arī tu izturies pret viņu - tā arī būtu labākā mācība un pat gives a lil hope, ka moš mainīsies
Ar viņu tas nestrādā, ir mēģināts. Tā viņa tikai vēl vairāk attālinās. Lai gan nupat jau vairs tālāk nav kur. Kamēr krāmējām malku, viņa uz vienu brīdi pieslēdzās, bet ielika airpods un tā arī pateica - “ar mani nav jēgas runāt, austiņas”. It’s that bad.
holly molly, laikam esmu beidzot atgriezies šajā dimensijā pēc maģisko sēņu ceļojuma(pirmā šāda veida pieredze)tas bija kaut kas…![]()
Haha - un ko sanāca pieredzēt?
Uztaisīju makaronus ar malto gaļu, 800 grami makaronu and 400 grami maltās gaļas un gandrīz jau esmu visus apēdis.
This is me tonight xD
Plus vēl tagad dabūju saucamo gameru komplektu pa 15 eur
Klaviatūru iepriekš vispār pa 4eur dabūju,otra tad nolikta rezervei
Gāju pa savo, laternu gaismas pielieto mazo vienvirzienaielu, klausījos kā vējš šalko kokos un zem kājām kraukşķēja lapas. Sapratu ka sen nebija laiks paņemt pauzi un pabaudīt mazās lietas.
Iegāju mazajā un krietni nostaļģiskajā bez franšīzes bodītē burtiski blakus dzīvoklim, paņēmu pa seniem laimiem pildītās pankūkas
Life’s good
Tas piedzīvoto sajūtu spektrs bija tik milzīgs, bet ir sasodīti grūti to sakarīgi noraksturot. Lai cik banāli tas skan, bet tā valoda, kurā mēs runājam nav īstais instruments, lai to varētu pasniegt saprotamā veidā xd
negribas arī, lai tas izklausās pārāk ‘‘preachy’’ ![]()
Pildītās pankūkas ir labas. Saldās vai sāļās?
Vai Tu pamēģināji kaut ko parakstīt uz papīra to sajūtu laikā?
Īsti jau nē. Gribējās tomēr izbaudīt to visu procesu, ļauties tam visam dabiski. Ja arī mēģināt kaut ko rakstīt, tur visticamāk nekas baigi sakarīgs nesanāktu-pirmkārt tāpēc, ka fiziski būtu čakarīgi to darīt(mēģināt operēt ar datoru/spotify bija izaicinoši
) un otrkārt-tajā brīdī ‘‘vārdi’’ kā tādi liekas maksimāli nejēdzīgi(vai tieši pretēji, tik jēdzīgi un dziļi, ka sanāk tajos apmaldīties xd).
Mēģināju tās sajūtas izrunāt ar pāris cilvēkiem jau, rīt mēģināšu arī kaut kur pierakstīt. Tagad vienkārši prasās gulēt un uztaisīt restartu ![]()
jāsaka mani piemeklēja visai imteresants vakars. Pasniedzejs pie kura atkārtoti apmeklēju kursu apstulba, un blenza virsū līdz atsaldēju viņu ar apstiprinājumu, ka viņam nerēgojas, ka esmu tas, kas visu jau vienreiz noklausījies.
Lau mājās tiekot bija pieteikams nogurums ka uzliekot uz plīts zivju kotletes ieslēdzu nepareizo riņķi ![]()
tās krāsas ![]()
DIS IS DA MOOOOD !! ![]()
![]()
vot tieši tāpēc rudens ir da best, kaut kā saliek lietas pa plauktiem un suddenly life aint that bad ![]()
Kristianuxception ;D