šodien esmu piiiilnīgi viena pati ofisā - vispār forši tā, klausos kaut kādu chill lounge radio, dzeru tēju ar pienu, sēžu forumā ;D
Vai ne es vnk starā…jūtos kā sīcis kas ticis pie Ziemassvētku dāvanas :D
Man balodis acīs skatīdamies nodirsa kabineta (ārējo) palodzi. Katru dienu nākas pieredzēt ko jaunu
cik mīļi xd
Dzīvokli sakārtoju, noslauciju un izmazgāju. Tagad var biki atpūsties? Mūziku paklausīties un domāt par pusdien brokastīm
Pirmo reizi pa ļoti ilgiem laikiem izbraucu ar ričuku.
Meh šodien neko īpašu aizvilku uz veikalu ,jo ritdien vācija visi veikali ciet ,
Uztaisiju savu dienas tik tok video ,tagat var atpūsties ![]()
Vai esi satura veidotājs?
kkas tamlidzigs apmeram menesi atpakaļ sāku bet man patīk saturs ko izdomaju lai cik murgains viņš ari nebutu ![]()
Kādu saturu veido?
Taste test everything mixed with beer
![]()
Aiztaupīju sev nogulētu svētdienu un izgulējos pie Hercoga, ceļā uzdūros šai ikonai;
Biš palūrēju kā indieši (?) jūsmojot baro baložu baru ar mannu un iekāpu vielcienā uz Siguldu piepildīt vismaz vienu no vakardienas nogulētajiem plāniem.
Svaigi paēdis ievēroju ka mežā esmu pasējis savus cimdus. Momentā pazaudēju visu gandarījuma sajūtu par pavadīto dienu. Pa divām stundām nesadzinu rokā, atliek vien sagaidīt vilcienu un doties prom.
Šodien smuka diena, ar Mi aizdevāmies pastaigā uz Mežaparku, kur kādreiz bija bērnu dzelzceļš, gulšņi vēl vietām ir palikuši, uztaisījām pikniku, palīdz pēc vakardienas sarežğītās dienas
pastaigājām, izbaudījām rudeni, vakar bija doma uzkopt dzīvokli, bet pamostoties un ieraugot zilās debesis, vienīgais, ko izdarījām, izmazgājām mazliet veļu
diena bija ļoti smuka
tas uz atgriešanos ![]()
Pēdīgi mājās. Man tā uzlīme tiešām kaut ko piebūra. Par cik laicīgi biju stacijā, ielēcu pirmajā vilcienā kas ieradās. Tas aizdomīgi ilgi stāvēja līdz blakus pieslīdēja cits vagonu kāpurs. Un to adekvātā sprintā un ar tramīgu lēcienu iekšā, jo redz, es bezbēdīgi pirmīt sēdēju dzelz harmonikā uz rīgas pusi.
Valmieras vilciens traki kratījās visu ceļu un ieradās pāris minūtes par vēlu, kas nozīmēja to, ka vietējais autobuss arī jau bija prom :/
Kas vispār par nedēļu…
Manā bērnībā vēl bija OG rūķu ciemats mežā.
Anyhow es pat pārsteigts ka viņi vaļā pēc tiem vētras postījumiem
viņi baigie malači, ar visiem postījumiem, daudz kas atjaunots un darbojas, darbinieki ar super sweet. tur ir daļas, kas ir slēgtas, piemēram, tarzāns un gaisa takas
tas OG rūķu ciemats ar bij