Ko Tu šodien darīji?

Bijām uz minigolfu kur dabūju 69 punktus (nice)
Pēc tam aizgājām pēc saldējuma un paskatījāmies uz vietējo strūklaku

3 Likes

Tā tur ,manliekas, ierasta lieta, jo arī gadījās tur gandrīz sajaukt vilcienus. No Rīgas atbrauc viens vilciens, visi sakāpj tajā un tad uzrodas vēl viens vilciens no Rīgas, kurš nemaz ilgi nekavējas Siguldā.
Šādos gadījumos noderīgi paskatīties vivi vilcienu karti, kur var redzēt live vilcienus

1 Like

the what now? man pat nebija ne jausmas ka tāda fīča pastāv.

https://trainmap.vivi.lv/

1 Like

Nesen pārnācu mājās no darba un paceļam savācu paciņu :3

7 Likes

Es biju trenēties un pēc tam pamanīju, ka man smadzenes nestrādā nemaz un es skrienu cilvēkiem virsū veikalā un manas domas klīst, laikam esmu pilnībā piekusis/noguris.

2 Likes

izklausas, ka būs labs miegs

2 Likes

Hehe, es parasti pēc tādām lietām guļu 6 stundas :sweat_smile:

2 Likes

Pēc 6 es parasti jūtos vislabāk.

1 Like

Es jūtos parasti slikti, kaut kā man vajag vairāk nogulēt :sleepy:
Un arī zinu ka man varētu sāpēt muskuļi rīt, tādēļ ilgāk gulēt vairāk iespējas arī atgūties labāk.

a kas tas ira? spēle vai kaut kāda puzle?

Biju aizbraucis pieņemt darbus par celmu frēžēšanu Daugavgrīvā. kamēr es skatos vai viss ir kārtībā(nebij, 10 celmi nebija izfrēzēti, bet no 240 tas nav slikts rādītājs), līguma izpildītājs tiktokus taisa XD

2 Likes

Vai tie vismaz bija informatīvi tiktoki, jeb the usual cringe shit?

1 Like

To ko es minēju foruma dzimšanas dienā tev…tā galda spēle novembrim

1 Like

Nu tas vēl ir normāli. Boring, bet normāli.

ashiii, excitiiiing!!! da bes geim tho ;DD

1 Like

image

2 Likes

Šitā normāla prakse, es šad un tad skatos tik tok live kā zāģē manas cirsmas, operatori pat nekautrējas pateikt, ka lvm un konkrētu lokāciju :joy:

3 Likes

say hello to my little friend… BOOM… Karoč padalīšos nedaudz ar info pa sevi. Man patīk aktīvi ar atpusties, ne tik nosist laiku… Viena no iecinitām lietām ir bumbiņu šaudīšana, airsoft. Es vairāk uzskatu, kā fizisku foršu aktivitāti. Tātad man atnāca šodien viens bumbiņu šavamais replica no HK-MC51. Man šī replica atsocējas ar slaveno MURICU, nostoties video domāju sapratīsi kapēc.

Neliels story pa gan, karoč tas short barrel Heckler & Koch G3. Simbolizē jaudu, un baudu vienā.

Sestdien domā, jau laukumā laist.tad jau būs ziņomus par good, bad and ugly.

8 Likes