Ko Tu šodien darīji?

Okei. Gaidi. Ir pienācis laiks. Ir laiks tapt airsoft topikam.

Man tik mazliet jānostabilizéjas un jāsamīļo kaķi. Tik tikko pārrados mājās.

3 Likes

HK-51 looks like MP5.

1 Like

Pareizi jau saki viņi jau look alike ir, vienkarši HK51 ir beefed up mp5, kas izmanto nevis 9mm lodes, bet nopietnākas.

Problēma bija kad to much power for little friend, recoil… ineffective longer ranges. But still kautkas uzrunāja mani. More info: FR Ordnance MC-51 | Gun Wiki | Fandom

1 Like

Šodien devos uz veikalu pēc grāmatas ko tur redzēju kādu laiku atpakaļ un no šodien tās tur vairs nebija. Grūti te atrast uz vietas bik vairāk nišas lietas. Rīt došos uz citu veikalu vai tur gadījumā nebūs.

Lietu pieejamība uz vietas mūsdienās ir ekstra.

tas moments, kad tu pieļauj nelielu kļūdu aprēķinos, bet dēļ tās kļūdas atrod vēl lielāku, un nozīmīgāku, kuru neesi pieļāvis tu, un beigās tev vēl pateicas ka visam seko līdzi

1 Like

Sveiciens vārda dienā! :vienradzis: @salkineksa

1 Like

pievienojos sveicieniem :tada::tada:

1 Like

Paldies sveicējiem :smiling_face_with_three_hearts:

@salkineksa, daudz laimes! :tada:

1 Like

Lieli sveicieni vārda dieniņā, @salkineksa :confetti_ball:

1 Like

sveicieni! @salkineksa :partying_face:

1 Like

No rīta bik pastrādāju, tad piezvanīja čoms un izdomāja piebiedroties uz abiem kino seansiem.
Aizgājām kopā, noskatījāmies 13 īsfilmas, dažas superīgas, dažas wacky af, dažas crappy af, but overall quite enjoyable.
Pēc tam aizčāpojām līdz NB klubam un kkur 2h nospēlējām biljardu; pusceļā piebiedrojās vēl viens čoma čoms. Tad izlēmām beigt, es aizgāju mājās, viņi abi iegāja Rock Cafe.

2 Likes

Saņēmu šodien ilgi gaidītas aromātiskās eļļas. Tuvojoties svētku sezonai mazliet eksperimentēšu ar jaunām maņu baudām un noskaņas radīšanu :smiley:

Vispār mani pārsteidza pieejamā daudzveidība(bildē redzamās nav nekas pārāk neierasts, varbūt atskaitot tās 2 ar kartona kastītēm), bet nu tas viss laikam arī nav jāuztver tik burtiski kā man likās, jo piemēram ‘‘Lietaina diena’’ galīgi nesmaržo pēc lietus. Tas tā vairāk abstrakti domāts irādās xd

9 Likes

Kā tās lieto? Kāds ir to mērķis?

1 Like

Novēloti sveicu varda dienā! :melting_face:
Es kā lēnais divplāksnis :saluting_face:

1 Like

Uzdāvināja tādu eļļas iztvaicētāju)/difuzoru(?), kurā ielej noteiktu ūdens daudzumu, piepilina klāt to eļļu un tad ar kkādu ultraskaņas maģiju viņš laiž ārā tādus smaržīgus tvaikus. Ideja tāda pati kā smaržīgajām svecēm, tikai daudz spēcīgāks efekts.

2 Likes

Paldies :smiling_face:

1 Like

Ir vēl arī svečturi, kur virs sveces ir vanniņa ar ūdeni priekš ēterisko eļļu tvaicēšanas. Tur klasiski viss tas tiek iztvaicēts ar siltuma palīdzību nevis vibrāciju.

Par izvēlēšanos runājot, pa labam jāiet uz veikalu kas šo te visu tirgo un uz vieta jāosta. Tur pat viena auga ēteriskajai ēļļai mēdz būt vairākas šķiras.

Arī ņem vērā, ka tur tā visa pudelīte nav tīra ēteriskā eļļa. Tā tiek atšķaidīta ar citu, parastu ēļļu. Es esmu mēģinājis divus zīmolus, uz viena man māte sēž, otru kaut kas iedāvināja. Tas iedāvinātais zīmols bija galvas tiesu mazāk ēterisks. :D

2 Likes

Ir kas tāds mēģināts, jā. Bet tāpat kā smaržīgajām svecēm tas efekts likās salīdzinoši vājš- tādā ziņā, ka deguns ātri pierod un vnk nejūti vairs neko pēc pāris minūtēm. Tad atkal jāiet kaut kur ārā no istabas un atpakaļ, lai sajustu kaut ko :smiley: Šis difuzators gan dod ārā visu laiku tos tvaikus un principā visu laiku ir jūtama smarža.

Jā, tas noteikti ir jēdzīgāks un prātīgāks variants, ja tāda iespēja ir. Noteikti, ka no alija sūtītās eļļas nebūs labākais variants pasaulē un sabojās manu priekšstatu par to, kā daudzi aromāti smaržo, bet nu gan jau ievadam būs ok xd

1 Like

Šodien pamodos kā mazpista jāņoga, nu ķipa foreplay un nekas vairāk, un aizkūlos uz darbu, un pāris stundas pastrādājis aizkūlos uz Rīgas mežu bāzi- ļoti reliģiska vieta, blakus katoļu skola, stāvu virs mežu kantora kristīgā radio studija. Sapulce par tēmu - mežu izbraukāšana ar enduro močiem. Uzaicinātas dažādas pašvaldības kiru admin. teritorijās ir Rīgas mežu īpašumi. Rīgas poliči izcēlās negatīvi jo to pārstāvis tik filozofēja pa definīcijām, un nafig taisīt reidus un ķert likumpārkāpējus, utt. Ropaži un ādaži gan visu dara, visu var. Gandrīz jau sākas riešana

Mājupceļā iekrēju aptiekā, paķēru paracetamolu un joda ziedi- nasty pumpa pie lūpas uzmetusies.

2 Likes