Ko Tu šodien darīji?

Šim pakulu paurim tika atgādināts ka nav maiņa esot pusceļa uz neesošo maiņu

1 Like

negaidīta brīvdiena woooo :grin:

2 Likes

šodien tāda half sick, half asleep, sanāca, ka neko nedarīju

Sodien man bija traka diena uztaisiju jaunu tik tok video viss ka parasti domaju ka dabusu savus 800 skatijumus un viss buss ok bet notika negaiditais mans video uzspraga sasniedzot 142k skatijumus no 80 folovers tgt man ir 1,3 ta ka traki jautra dienina!!!

6 Likes

And the video itself…?

https://www.tiktok.com/@beermixer0?is_from_webapp=1&sender_device=pc

2 Likes

I can see why it went viral :rofl:

1 Like

no rīta - kolēģe jestri iesaucas: “re kur kamielis”
paskatos ārā pa logu, neredzu neko kamieļveidīgu. Ne dzīviu, ne izbāzeni, ne grafiti.
Viņa tikmēr turpina: “Nu re kur, viens kupris, otrs kupris, un galva, un pats ir krūmos. Kas tu neredzi?”
Tagad es sāku skatītos uz visiem krūmiem, un viņa tik saka “Nu nē,augstāk, augstāk”

Izrādās runa bija pa mākoni

3 Likes

Es biju Unicon bārā un saskrējos ar animeforum biedru netīšām un biju pārsteigts! @salkineksa

Te šeit datornūģis gato!

1 Like

Ak šitā :D
Jestri paspēlējām Uno Unicon cafe Halloween pasākumā :D

2 Likes

vakar beidzot pie durvīm zvanīja - saģērbušās meitenes was trick or treating :jack_o_lantern: :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Kādam citam ar nāca? Mums par laimi zvans nosprādzis pie sētas, tādēļ neviens netraucēja :smiley:

1 Like

beigās neviens neatnāca. grauzīšu pats savus saldumus

1 Like

Ciemiņi nebija, bet centrā redzēju pacanu fursuitā :D

4 Likes

mēs paši ar pa kāpņu telpas dzīvokļiem salasījām končas ;D tikai te jau puses vairs nav:

reāli tiiik super forši kaimiņi, liekas visi gaidīja, ka kāds nāks un visi teica, ka esam pirmie, kas prasa končas ;D
viens nebija gatavs - iedeva Kārums sieriņu, vienam bija super fancy pašdarinātas konfektes uz kociņa, indieši iedeva cough drops ;D

7 Likes

Manā kāpņutelpā tādi pigori nestrādātu. Manuprāt lielākā daļa pat neatvērtu durvis un ja atvērtu tad blisinātu acis…

Tāda baigā introvertu māja man ir . Like dzīvoju gandrīz gadu, joprojām tā lāga neesmu redzējis (un kur nu vēl komunicējis) ar nevienu no kaimiņiem. Kaut kas jau tur dzīvo jo skaitītāju rādījumu tāfeles ir pilns ar ierakstiem dažādos rokrakstos. Bet visādi citādi tie varētu būt spoki, kas tur kko ieraksta un taisa soļu skaņas un klausās mūziku

1 Like

un te @akitsu ķirbītis ;D

7 Likes

eee, kas par desām, kāpēc nav 3d printēts XD

4 Likes

Helovīna laiks atgādina šo stāstu:

Bljad,
karoče, sēžu ““sildos”” vakaram, atslābinos…

…a te hujaks pa durvīm kautkas nenormāli sāk bombīt, nu, domāju, tvaju makj!!!

Taisu vaļā, a tur man - saldumus vai izjokosim!!

Hujase, es ta Juglā 12 gadus nodzīvoju un visus razvodus zinu, karoče, pišu tuvākajam Ķirbim pa tāfeli, tas aizripo, pagriežos - na blja Vampīram uzsmeļu pa pauri, hajā, trāpīt ta viegli, jo visi augumā tā līdz kulei…

Karoče banda sāk raut koferi, es protams pakaļ, vēl paspēju pa dirsu uzraut Mikipelei un te pretī pa kāpnēm nesās Ragana ar slotu, bļe manā augumā, nu te es ņeahujel, bet ar ieskrējienu pišu ar celi pa pieri - Ragana gar zemi…

Nu karoč visi pazuduši, esmu rajonā autoritāti nostiprinājis, eju atpakaļ uz dzīvokli, tik tā Ragana kaut ko burkšķ, ka pirmo reizi apkopējas karjerā viņai kāds ar kāju pa galvu iepisis…

6 Likes
3 Likes