Pirmais padodas gars, pēc tam ķermenis. Izslēdz prātu all good, bet cik ilgi spēsi turēt izslēgtu jautājums. You going hit yhe limit, tad gan gars un ķermenis padodas.
Ja mani avoti nekļūdās, tad pats efektīvākais ir miksēts augstas un zemas intensitātes treniņš. Arī trenažieros iebūvēties “stamina” vingrošanas programmas strādā pēc tāda principa, tur pamīšus tiek dots 1 minūtes smagas slodzes un pēc tam 1 minūte vieglākas.
Protams, pats galvenais ir radīt slodzi. Man arī ir normāli strādājis dažas reizes nedēļā močīt 40 min., taču arī miksētas slodzes treniņā kaut kas ir.
nu tad jāorganizē vēl viens kopējs sporta centra apmeklējums, bet šoreiz tā, ka arī visi ejam ;D
Vai tad iepriekšējais neatkrita? Nevarēja normāli saprast, vai kāds ies vai nē, un čiks vien sanāca.
nu tur viss izšķīda, kur nu kurais, tāpēc saku, vajadzētu organizēt, lai arī reāli šoreiz notiktu ;D
Es toreiz teicu - vajadzēja nevis pisties ar to, kurš kur cikos var tikt, bet vnk nozīmēt vienu vietu, vienu laiku, un kurš var, tas tiek. Un VISS!
Un tiem, kuri netika, nozīmēt alternatīvu laiku/vietu, ja vēl būtu pietiekami daudz gribētāju.
Jo nav visam baram uzreiz obligāti jāsastumjas kopā, tas nav reālistiski.
Ņuņņājās toreiz bezgalīgi un bez rezultātiem, jo neviens neko nevarēja normāli izlemt. Kauns.
It’s not that deep
Kauns tas bija.
Kauns ir tas kas notiek ar rail baltica. Šitas vnk bija pasākumus kurš nebija optimāli izplānots un neīstenojās - ne pirmais ne pēdējais. Tas ka foruma lielākā daļa pasākumu tiek realizētu - thats the weird and statistically abnormal shit right there.
nu ko, šodien pusnaktī būs jāiesniedz gada deklarācija! ;D
būsi parādā vai tev būs parādā, tāds ir jautājums!
also, cik ātri šogad nobruks sistēma? ;D
liekam savas likmes!
Es šogad nesteigšos, man tur biki lielāks čakars būs, dēļ tā ka dēļ viena sūdiņa skaitijos amatpersona pērn
Un darba organizētās pamācības, būs tikai 11tajā
Nav tak obligāti jāiesniedz šonakt… Es pagaidīšu vairākas dienas mierīgi. Vells viņ zin, ka tik pat neaizmirsīšu, jāuzliek atgādinājumu.
A līdz kuram jāiesniedz?
Cik zinu, nav tāda deadline. Es sāku iesniegt tikai kkādā 2019. gadā or smth, jo tikai tad uzzināju, ka to vispār ir iespējams darīt.
Divu gadu laikā cik atceros.
@haachikooo jau bija ziņās tas, ka viņi lūdzas lai šogad mazliet piebremzējam un tā rezultātā sistēma neizdarītu sudoku.
Amatpesonai atsevišķa deklarācija jāiesniedz, tā neskar šo ![]()
Nē to es zinu, un tur man viss ok, kad sāku bija iesniegums un kad beidzu bij iesniegums. Bet vai ienākumu deklarācija ar dēļ tā nemainās?
Jo ja tas neko nemaina, kāda mārrutka pēc darbs organizē speciālās mācības amatpersonām par ienākumu deklarāciju
Edit: tā patiešām ir kaut kāda vēl sasodīta deklarācija
Jep jep, ienākumu deklarāciju neskar, to tu vari aizpildīt bez bēdu :D
Mošk tev kaut kāda apmācība par deklarāciju, kas ir gadu pēc amatpersonas statusa “pamešanas”? Tāda arī ir, ja pareizi atceos
oh sen nav spēlēts! ![]()