Ko Tu šodien darīji?

5 posts were split to a new topic: Vakar beidzot uzbūvējām jaunu superkompjūteru

Atnācu mājas, paēdu pelmeņus un sāku dziļo tīrīšanu. Plīts bija tik netīra iekšpusē, ka bail. Tikai tagad pabeidzu tīrīt. Izbesijos

3 Likes

Bet vismaz ir padarīts! Man vēl tas priekšā un nu galīgi negribu, bet svētdien būs jāsaņemas, rīt citi plāni.

1 Like

Bija kārtējā Twilight Imperium sestdiena. Šodien gāja sliktāk, nekā parasti. Nepaveicās ar tile draftu un oponents nobloķēja pieeju centram ar anomāliju, bet rase bija interesanta.

4 Likes

Varens nobeigums affigennai dienai. Vakarā migla, kas apklusina visus trokšņus Sielent Hill stilā. Es tik kātoju mājup un priecājos kā ēnu stari rotaļājas koku zaros.
Redzamība vietām bija zem 20m un telefons knapi spēja fokusu noturēt

12 Likes

wtf

daaaaaamn, man tās lampiņas riktīgi patīk👌

Pusi rīta kašķējos ar māti par to, vai uz mājas zīmes var likt govs zīmējumu vai nē. Viņa domā, ka visi kas redzēs noskaudīs un visa saimniecība sabruks. Tas nekas ka mūsu govis ir pamanījušās nokļūt google maps un viņas var skaust pat geoguessr spēlētāji otrpus zemeslodei.
ZB šitās mūžīgās māņticības, bet, protams, tagad kad tā nelabā doma ir zemapziņā iesēta, es ar vairs to govi zīmēt negribu :pensive:

6 Likes

bāc, ideja superīga, bet kad tā pasaka, man ar bail būtu zīmēt

1 Like

Lielākai daļai būs ne silts un auksts par to ka jums ir govis :D Bet vismaz zinās kur ir govis :D

3 Likes

Nu nezinu - mūsdienās par govīm jau nevajadzētu noskaust :sweat_smile:. Tās ir daļa no lauksaimniecības sektora. Nu ja jums būtu Wagyu steika govis, nu tad jau sāktu domāt

2 Likes

Es to pašu saku, tāpat visi vietējie viņas redz kad gar ceļu staigā. Bet tipa likt uz dēļa ir lielīšanās kaut kādā veidā.

Mazmiestā it kā skauž par visu zem saules. Es gan nezinu cik tas vēl spēkā, pa lielam liekas visi kam kādreiz bija cekuls gaisā uz vecumu ir pierāvušies, bet paranoja acīm redzot paliek uz mūžu

3 Likes

Uh, šis atgādina kā mums ar omi gāja. Tur gan bija mazāk par nošaušanu, bet par zagšanu. Visam bija jābūt paslēptam, nemanāmam. Pat puķu dobes viņasprāt nedrīkstēja būt, jo sakopta vide rada iespaidu ka ir ko zagt

Paradoksāli viņai vienmēr patika publiski sevi par smalko kundzi pasniegt

4 Likes

Pieņemu ka viņa uz ievārījumiem arī neraksta kas tas par ievārījumu, savādāk kāds noskaudīs un ievarījums sarūgs :D

6 Likes

Eu bet viņa neraksta arī :frowning_with_open_mouth: Es visu laiku domāju ka pēc krāsas tāpat var pateikt, bet moš tāpēc, ka pagraba dēmons noskaudīs

8 Likes

Ak jēl, mī un žē :D Nu tad pieņemu ka nebūs tomēr govs zīmējuma :D Ievārījumus var noteikt pēc izskata bet ar uzrakstu būtu ātrāk un vieglak atšķirt tos :D

2 Likes

Šodien bijām uz Jysk, nopirkām dīvānu, rīt atvedīs, Mi pirms naktsmaiņas saliks un no darba ieradīšos un ieraudzīšu te :smiling_face_with_three_hearts::heart_eyes: un pasūtīju datorkrēslu, to varēs pēc 12. izņemt :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

šonedēļ būs asins mēness aptumsums 13. un 14.martā:

nezinu vai baigi Latvijā varēs redzēt

2 Likes

Blakus raksts saka ka pie mums sarkano mēnesi neredzēs, tikai Eiropas rietumos ;_;7

Bet tāpat laikam apmācies būs tajās dienās

1 Like

ā, bet vismaz tur teikts, ka 7. uz 8. septembrī būs vēl viens asiņainais, to gan varēsim redzēt :tada:

3 Likes