Ko Tu šodien darīji?

Vot tas būtu forši! man ar gribētos vienreiz pamēģināt D&D :ok_hand:

4 Likes

Es nopirku tajā Brain Games spēļu izpārdošanā “Starfinders” spēli. Viņa ir kaut kas līdzīgs D&D tikai kosmosā. Centīšos izlasīt visu pamācības grāmatu un kad jutīšos gatavs, uzsaukšu kampaņu.

3 Likes

Tu skaties, visa sesija apstāsies jo partijs beigtam kentauram autopsiju uztaisīs

2 Likes

Pamodos, aizgāju uz veic pēc brokastīm, atpakaļ hostelī ēdu maizītes un skatījos anime. Pastaigāju pa Donavas promenādi. Pievienojos hosteļa dienas tūrei, atpakaļ ceļā izlemu uz nacionālo vēstures muzeju aizdoties. Tagad ēdu street food makaronus un atputinu kājas

2 Likes

Kas labs dienas tūrē?

Bazārs pa lielam un aizgājām uz varoņu laukumu un centrālo parku, kas ir kkur kilometru no hosteļa.

1 Like

kāds vsp iespaids par Budapeštu?

Šauri trotuāri, daudz Taizemes masāžas, daudz ceļamkranu, jokaini apstādījumu koki, un arhitektūra lai gan baigi smuka ir baigi balto toņu un vienveidīga. Also, no ainavu arhitektūras galīgi nav pārdomāts par line of sight, in koki šķiet sastādīti randomā

Bet tā ir smuki. Un silts salīdzinājumā ar Latviju

3 Likes

Šodien viena nejauka govs iepriecināja ar pamatīgu prolapsu, tā ka nācās šamo gūstīt un saukt vetu. Tagad problēmas ar viņu turpināsies, jo viņa ir aizšūta bet kuru katru dienu var dzemdēt, un tad ātri jādabū tā šuve vaļā, vai arī viņa var izspiest dzemdi, tāpēc tagad ik pēc pāris stundām kādam jāiet viņa skatīties.
No gaišās puses, hesītī kaut kādā mistiskā veidā iedeva vienu lieku kafiju :sweat_smile:

6 Likes

pics?

Būs :saluting_face:

Vai es gribu zināt kas tas ir? :joy:

Ja es pareizi atceros, khem, tas ir tad, dzemde izgriežās uz otru pusi (inside out?) ? Protams, varu kļūdīties.

Ir divu veidu (links tiem kas neēd vakariņas :^) Viens ir vaginālais prolapss, kad ir tikai tāds bumbulis, kurš mainās no melones izmēra līdz pārpumpētai basketbola bumbai. Ja viņš ir maziņš tad parasti kad govs pastaigā apkārt pats ieiet atpakaļ, bet ja liels tad jāiespiež iekšā, un ja bieži krīt tad jāšuj ciet. Šitas ir tas kas viņai bija pašlaik un principā pats par sevi nav nekas traģisks, vnk tā govs ir nejauka un nelaiž sev klāt, tāpēc man bail ka nepaspēsim laikā izraut šuves.
Otrs ir dzemdes prolapss kad pēc dzemdībām visa dzemde izvēršas uz otru pusi kā zeķe un izkrīt ārā. Un tad ir lielā pakaļā :joy:

3 Likes

oh nooo, un viņa vēl grūsna, jesus :cry:

Those pics need a “NOT for the faint of heart” warning :smiley:

2 Likes

Redz negrūsnām parasti tā nemaz nenotiek. Nelaba apstākļu kombinācija ja viņa grūsna+resna tad par maz vietas iekšā un sāk spiesties ārā kam nevajag.
Šonakt neko nedarīja, cerams izvilksim līdz pirmdienai un tad ierosināsim dzemdības un būs miers.

2 Likes

Pēc vakardienas night out, šodien pa mierīgo, pils kompleksu izstaigāju un sapirku suvenīrus. Šodien paredzēts lielais tuss uz kuģa, kur vēl jāpērk samērā dārgas biļetes, tāpēc mentāli jau to ideju pasūtīju kakat.

Rīt šaušu uz alām, skatīšos iespējams aovienošu ar citiem objektiem

Aaa un reku tās wonky koku šķirnes

7 Likes

ulā lā, kas par night out? cik čiepiņas savaņģoji? :smirking_face:

1 Like

Nu nesanāca. Par cik bija piektdienas vakars, vietas bija vainu pārbāzts, tā, ka knapi varēja tikt pie letes, vai tukšas kā mazpisānu lata veikals. Un tie kas no hosteļa nāca, studentiņi pa lielam, jau pa dienu sajutos kā pasniedzējs ekskursijā parunājot ar viņiem. Reāli daži pat neizskatās ka šiem pāri 18 ir. Turklāt amerikāņi/kanādieši. Divos jau bija atpakaļ gultā. Varēja protams ilgāk bet man kājas bija beigtas un baterija nosēdusies

3 Likes