Ko Tu šodien darīji?

Šodien pamanīju, ka no MegaGame Latvia Instagram konta izlēca reklāma, ka viņi 12.aprīlī apmācīs Dungeon & Dragons spēlē (angļu valodā). No plkst 15 līdz 19. Jāpiereģistrējas viņu Discordā un tad var redzēt arī ieplānotos pasākumus.

Laikam beidzot tad jāizšauj un jāsaprot, kas tas par zvēru!

4 Likes

Parastais istabas žāvētājs ir kas? :sweat_smile:

Laikam tos pie mums biežāk sauc par gaisa sausinātājiem. Gaisa sausinātāji – Māja elpo https://www.rdveikals.lv/categories/lv/514/sort/5/filter/0_0_0_0/page/1/Gaisa-sausinātāji.html

Āā :sweat_smile: man ir nesen nopirkts air purifier, mb mazāk putekļu būs

Šodien studentiem vadīšu miniatūru krāsošanu - lūkosim, cik beigās cilvēku atnāks, bet ceru uz kādiem 20 gabaliem. Mans ceļš sākās ar krāsoto zirnekli tālajā augustā, ja nemaldos.

Laiks padot zināšanas tālāk un iegūt vēl fanus šai nodarbei :smiley: Skatīsimies, cik jaunie neiroķirurgi precīzi būs

4 Likes

Veiksmi!

2 Likes

Njaaa, varu iedomāties neiroķirurģijas eksāmenu… ja vari ielikt punktiņu kā acs zīlīti, vari operēt :joy::grimacing:

3 Likes

Wow. No 25 atnāca 22. Apmācīju visus uzreiz :joy: Jāsaka, ka bija daži mākslinieki! Vells u’ elle - pirmo reizi krāso un var jau pamanīt, ka ir radoši (un ārsti vēl pie tam).

Viņi visi teica, ka pārsteigti par ko šādu un grib vēl. Pie sevis klusībā tik domāju: “One of us, one of us!!”

12 Likes

Ne nu ko lai saka, jābūt mazliet radošam šādā profesijā :smiley:
kā jau jebkurā mazliet vai vairāk

pieteicu sevi un kolēģi vieniem kvalifikācijas celšanas kursiem aprīļa beigās( prasība no lauku atbalsta dienesta). Cerams ka viss būs kārtībā, jo tehniski šitie skaitās lietpratējiem. iesācēju kursi šķiet galīgi neinteresanti

3 Likes

Man tikai ieraugot šos 5 vārdus vienā teikumā jau vēders sāk sāpēt :joy:

4 Likes

Aizkratījos uz alfu, nopirku divas džinsas, jo esmu palicis ar vienu pāri, kas jau stakle dilst ārā (cause my dummy thicc thighs) pa ilgiem laikiem paķēru kolu un piesēdu pie dinozaura projekta

Acis joprojām spīd

9 Likes

Ou labs! Pārklāsi to ar kādiem māliem vai atstāsi kādu ir?

Mālus nekādus neizmantošu, domāju vnk nokrāsot. Tik nezinu krāsu gammu vēl

1 Like

Un no pelniem cēlās mehazauri jaunajā pasaulē

giphy

4 Likes

Eee, mošk čist nokrāsot G1 dinobotu krāsu gammā. Tikai tad biki vairāk retrofutūrisma elementus vajadzētu iekļaut. Ķipa šādā stilā

paldies par ideju

3 Likes

šodien nekas negāja pa manam
paciņā atnāca nepareizā galva (paša vaina ka nepamanīju toņa starpību divām zilām galvām)
neiedeva pilno skati dēl bremžu nevienmērības (jau līdz kaklam ņemties tieši ar bremzēm)
pāri ceļam skrēja kaķi un gājēji

burtiski pavadīju stundu medījot liellopu aknas un biju spiests samierināties ar cūku. Kas, uznācis starpsugu B hepatīts, ka vairumā veikalu aknu kā tādu nav?

2 Likes

Valmieras tirgū nav?

valmieras tirgus ir gandrīz kā bio veikaliņš. Afigennas cenas.
(tbf būtu arī tam pārkāpis pāri ja nebūtu jau apnicis meklēt.)

1 Like

pa ilgiem laikiem šodien kā reiz vakariņās nolopsēju liellopu akniņas ;D vispār kaķiem iepirku gaļiņas, bet nebija usual izvēle, tāpēc liellopa paķēru, bet mājās pašai tomēr sagribējās :D
un Rimčiks btw, if it helps next time ;D