Beidzot saņēmu tā natura 2000 fotokonkursa bilžu apkopojuma fizisko versiju… Un šie atkal sasodīts manu bildi ir piedevejuši citam…like, es jau par šo izcīnījis pērn, bet nē… Ne miņas no mana vārda
Cik esmu lasījis un dzirdējis cilvēku pieredzi, tad žāvētājs, tā ir mega liela bomba, kuru reiz izmēģinot tu vairs nevarēsi bez tā.
Jo ne tikai siltu un jauku vari izņemt, bet arī tīrības ziņā ir lielāka - it īpaši tiem, kam tur uz putekļiem lielāka alerģija vai tml.
Tas jā, drēbes kā karsti pīrādziņi :D bet Mi mājas bikses palika mazliet īsas, vilnas drēbes piemēram vispār nedrīkst žāvētājā žāvēt, un ja nepareizi mazgā tad arī paliek uz lelli)
Man ir (bija?) viena cepure, kuru es tikai neilgu laiciņu pavalkāju; izmazgāju vienu reizi (man nav žāvētāja), un saruka tā, ka uz pusi galvas.
Mēģināju mazgāt vēlreiz un pēc mazgāšanas staipīt ar rokām - nekāda efekta, vienkārši maziņa un viss. Baigā škrobe.
Neesmu pārliecināts, vai tā cepure ir kokvilnas vai kašmira, iekšā ir tikai Stockmann birka bez nekādas citas info. Man tādas bija divas, otro vislaik valkāju, un hz kā viņu mazgāt, lai nesarūk. Un es tagad pat nevaru atrast to sarukušo cepuri, ka tik neesmu izmetis…