Ko Tu šodien darīji?

A ko tu mani pliku orģijaa gribu redzēt?

3 Likes

Nu kāpēc uzreiz tevi?

1 Like

Also most interesting stuff is in video format, so… :smirk:

Like kā es tiko kareoke ra ra rasputin biezu

1 Like

Jū. Ja tu tur nosēdēji 3 stundas, tad šīs nemaz nebija pašas karstākās. Esmu bijis tādās, kur ieteicamais atrašanās ilgums bija 10 vai 15 min. Arī laba manta, bet nu ilgi nepasēdēsi.

Nē nē 3h ir viss kopā. Tehniski dažas vafetu trīs h nosēdēt bet bezjēdzīgi tērēts laiks

Esmu beidzot atpakaļ gultā. Iedzēris

Jap, pat ārzemju atvaļinājuma bohemijā man naktsklubi nepatīk. It īpaši tekno…

Bet nu sanāca parunāt pa nopietno ar skotu ko minēju iepriekš.

Aaa un beigās tā kompānija kas bija uz baseiniem bija, dānis, skots, latvietis (me), vācietis kurš uzaudzis daļēji somu kultūrā, 3 nīderlandiešu meičas, un austrālietis un amerikānis kuri ātri aizpisas prom, jo plikumu bija pa daudz

2 Likes

Kā tas var būt? :smiley:

Var var tā būt.

Tak amerikāņiem kailumi nepatīk.

1 Like

Drizāk reliğiski.

Nuuuu šis būtu arī no personas uz personu :smiley: Esmu redzējis vairākus, kuri vispār nekautrējās rādīt visu, ko daba devusi. Ar pliku dzindzeli vai atkailinātam krūtīm un dibengalu lēkt upē.

Un tie vēl bija pazīstamie. Šeit varētu būt, ja ir reliģisks.

2 Likes

Kur tu tādas muļķības esi dzirdējis? Viņi burtiski rīko festivālus, kuros gora VISUS plikumus!

Issa joke.

Nu tas ir citādāk. Runa ir pa casual, ne seksuālu kailumu. Teiksim pa pliko ar čomiem pirtī ģeopolitiku apspriest

3 Likes

Gan jau tas viens amerikānietis nepārstāv visus pārējos 340 miljonus tautiešu. Kamēr vien viņš nebija baigi oranžs un blondiem matiem… :D

4 Likes

Šodien biju uz dogmena mūviju, bestijs nopirka biļeti man. Omg it was superrrrrfunnyyyy 11 no 10 :hugs::hugs::hugs::hugs:

2 Likes

Skatījos sēklu veikalus un atradu:

@H_Hercogs explain yourself :smile:

8 Likes

Tie ir viņa “ārzemju kontakti” ko viņš ieguva braucienā, laikam,

4 Likes

Vesela kaņepes hercogiste un ar mums pat ar sviestiņu nepadalījās. :D

4 Likes

Umm… Tas ir… Ya know… Brālēns XD

2 Likes