Ko Tu šodien darīji?

Vot šitādus tūļus nevaru taisīt XD nav metināmā, vienreiz Lidl redzēju pietiekami tādu vienkāŗsu out of box ar visu vajadzīgo komplektā, bet tad nobremzēju, bet nav manīts vairs. No otras puses - man viņš vairāk stāvētu nekā tiktu lietots. Tas cits stāsts…

Tpc parasti imporvizēju citādos veidos.

1 Like

No paša rīta nācās izmantot elektriķa kasteti. Tas nozīmē, ka naktī bija lieli sūdi.

6 Likes

Ko ar to dara? :sweat_smile:

1 Like

Jaudas kūstošo drošinātāju maiņai.

1 Like

Saprotu, ka.tie drošinātājie pie pārslodzes izkūst? Vsm pēc nosaukuma liekas…:sweat_smile:

daudz maz tajā virzienā. Līdzīgi kā “korķi” dzīvoklī. Tikai dūres lielumā

2 Likes

vinnēju izsolē dzīvokli :D tagad tik sāksies lielie remontdarbi ;D :muscle:

9 Likes

Izsolē var vinnēt dzīvokli?

Esmu dzirdējis kad pašvaldības taisa izsoles, kur var piedalīties.

yē, kad viņiem apnīk ņemties ar sociālo dzīvokli vai nav budžeta taisīt
man nesen tieši aizgāja viens no mājas dzīvokļiem

1 Like

Bankas gadījumā arī periodiski neizsola tos ieķīlātos ko atņem? Vismaz ar zemi tā kādreiz diezgan bieži notika.

1 Like

Apsveicu! Tā bija viena no https://izsoles.ta.gov.lv/ izsolēm? Vai arī ir vēl kāda vieta?

Tur arī ir pa pilnam parādu piedziņas dzīvokļu vai arī bez mantinieka mantas dzīvokļu. Nez kā ir reģionos, bet Rīgā cik esmu skatījies dzīvokļi aiziet pa tirgus cenu. Pa lēto dzīvoklis tur varētu sanākt tikai, ja par tā stāvokli nekas nav zināms, tu to nopērc pa neremontēta dzīvokļa cenu un pēkšņi izrādās, ka tam ir relatīvi svaigs remonts.

3 Likes

Šodien iepazinu Dienvidtilta kuro to kārtu būvdarbus tuvumā pie Vienības gatves, ja tur ar auto ir kā ir tikt caur, ar kājām vispār nav saprašana kā iet un kā tikt pāri. Tur pilnīgs čau!
Tevi var netīšam aprakt, iecementēt vai ierullēt un nepamanīs pat XD

3 Likes

Yap, citu arī nezinu. Sen atpakaļ biju arī klātienē piedalījusies, bet tur savi vietējie noteikumi - jau pirms izsoles sētā visu sarunā :rofl: tagad, šķiet, ka klātienē vispār nerīko.

Jā, un Rīgā, protams cita lieta, var likt izsolē bez bildēm no iekštelpām, bez iespējas apskatīt utt

Te gan bija Aizkraukles pašvaldības ielikts, piezvani, atbrauc parāda, izpļāpājies vēl par visām mājas un vietējo lietām un tā :grin:

2 Likes

Party when? :smiley:

1 Like

Šitā var uz darbu uzrauties. Sasolīs ballīti, beigās būs jāizvāc iepriekšējā iemītnieka sakaltušās zeķes, 20 gadus vāktā makulatūra un ledusskapis kurā pelējums ir tik ilgi, ka tam ir attīstījusies pašapziņa. Varbūt arī paša saimnieka ģindenis jānokasa no dīvāna nost būs. Nekad nevar zināt ar šitādiem dzīvokļiem XD

3 Likes

Vispār, zin - tā ir tā interesantā daļa :sweat_smile: Uzzini daudz par iepriekšējo iemītnieku šādā ziņā. Uzej viņu stāstus.

Ļoti noderīga saite izsolei. Zinu, ka policija arī pārdod izsolē riteņus, kuriem neviens nepieteicās - vai zināt, kur to var sameklēt?

2 Likes

:grin: pēc gada ne ātrāk :D man un mammai tai mājā vēl pa vienam dzīvoklim ir, jāievelk ūdens uz visiem un tad var rullēt remontā ;D

:joy: :joy: :joy: bet neskaitot šo, tas jau n-tās reizes darīts. Mamma ir gan izsolēs pirkusi, gan pa tiešo, bet stāvoklis tur jomajoo ;D protams, ja pats neiebilsti no tādām šmucēm un vari daudz ko savām rokām izdarīt, tad tāds dzīvoklis daudz ātrāk atpelnīsies un būs
images

3 Likes

Aizkrauklē un bez ūdens, tur es gan varu iedomāties labu cenu. :D

1 Like

Nu re, ja pēc gada, tad var pat brīvdienas saskaņot :grin:

2 Likes