Slapjais bruģis arī pielika pirkstu pie šī perfektā salto. Bet bremzēm jābūt labām, sevišķi ar Rīgas šaurajām ielām, ntās reizes ir gandrīz sanācis sadurties ar mašīnām, kas neskatoties izbrauc no stāvvietām ![]()
Sk, diemžel tā ir mašinām gruti redzēt citus. Tas ir fakts. Overall es adjustotu speedo, nekad neesmu bijis atri braucējs. Parasti čiliņa. Musdienas tas ir retums, parasti rush rush. Pašam tuvi calli. Piemeram mašīna krustojuma griežas ātri neradot signalu jo neviena nav tak uz ceļa… pa laimi paspēju planted both feets, man bremžu nebija tad😂tad ar sāku ieguldīt bremzēs😁
that’s fucking scary
![]()
Nebija laika būt scared bija jambremzē😂.
Pirms iebraucamajiem ceļiem un stūriem vienmēr ir jasamazina ātrumu un jāskatās, vai kāds nebrauc ārā. Ap cilvēkiem arī obligāti.
Nesaprotu tos velobraucējus, kas mauc pilnā ātrumā līdz brīdim, kad tā vairs nevar, un tad vaino citus.
Constant situational awareness and common sense are a must. Laukos pa grants ceļu var maukt pilnā ātrumā, jo tur niecīga varbūtība, ka izleks no kaut kurienes.
Nu nelasi man lekciju
Nogriežoties no pagalma vai mazākas nozīmes ceļa arī autovadītājam ir jāpaskatās, ne tikai vai pats paspēs izbraukt, bet arī vai netraucē satiskmi, tai skaitā gan gājējus, gan riteņbraucējus.
Visiem ir jāskatās un visiem ir jāsamazina ātrumu, bet mēs visi zinām, ka ir cirvji, kas to nedara, un ar to diemžēl ir jārēķinās. Cirvju pilna pasaule, galvenais pašam nebūt cirvim.
Biju uz Daugavgrīvu darba darīšanās, taisni pa lielo lietu. Lietus mētelis bija, bet ne sū nepalīdzēja. Tagad salijis žāvējos atpakaļ kabinetā
Un rīt visa dien pa mežu. Skrīveros. Kur sola 8mm lietus.
Mhm kā tad, moš vēl ar ausiņām ausīs un pa ceļa vidu lai Shitbird ar traktoru netiek garām? ![]()
Ai da labi, laukos tak pa kilometru+ var pārskatīt ceļu.
Austiņas gan nevajag, enjoy the sounds of nature!
Zin kā, labāk austiņas, nekā tumbiņa, kas pa visu ciematu kkadu krievu gangsta repu bliež
parasti par traktoriem spļaudās, ka viņi lēni brauc ;DD
a traktoristiem izrādās another nemesis - riteņbraucēji
Ar tumbiņu vismaz dzirdēsi ka traktors aizmugurē pielīdis ![]()
Same.
Eep

Nē nu jā tev ir kkāds japāņu shinobi kombains, tad es nezinu. Belarus, kas mums ir laukos brauc tik skaļi un lēni ka nevar nedzirdēt
Nedzird nedzird arī belarusu, ja labi skaļi mūzika uzgriezta, vajag tikai pietiekami labas austiņas. Nav jau brīnums jo vilcienu tak arī daži pamanās nedzirdēt