Nu tas pats par sevi, bet zin kā, Latvija jau diezgan plakana zeme, un ja līkums mežā, tad starp kokiem kaut ko jau var saredzēt.
Nevajag jau mežu, krūmi un gara zāle uz līkumiem uz mazākiem un ne tik maziem pašvaldības ceļiem ir normāla parādība.
What??
Zin kā, tas varbūt ne dēļ narkozes…
Varbūt ķermenim vnk patika process XD
Es vispār pa savam ieteiktu visiem kājām gājējiem nokārtot auto tiesības, ja ir laiks un līdzekļi. Es teiktu, ka perspektīvas maiņa baigi palīdz drošībai tev arī kā gājējam. Ātri vien vairs nerēgosies šķirbas starp kokiem braucot mežā uz 70 km stundā. :D
Mani šodien šļaukoja un ņēma biopsiju - kolonoskopija. Cik manu visi kantori šo piedāvā tikai ar narkozi. Vēders jau sen kā streiko, pats nepāriet un nav skaidrs kas nogājis greizi.

Vsmisļe? Lielākā ātrumā kā reiz labāka bilde.
Šo izlasot atgādināja par šo meme:

Tev traucoties savās dažās tonnās kinētiski uzlādētās nāves, var nebūt laika dziļdomīgi apskatīt apkārtni.
Nuuu, tunnel vision is bad, jābūt periferālajai redzei.
Tur vajag izbraukt, lai uz savas ādas izjustu kāds uzmanības dalījums ir braucot.
Pirmais kas pratā ienāca alien abduction lol.
Šitās divas dienas bija karuselis vārda tiešākajā nozīmē
Vakar sakrita kolēģes vārda diena un Silavas organizētu pasākumu Skrīveros, random atraudzīgo koku audzēs. Pa lielam tas izpaudās kā napaleona kūkas, balzama un desmaižu ēšana busiņā, kur mēs bijām 9 cilvēki ieskaitot šoferi. Termometrs rādā 3 grādus. Līst nonstopā, paldies dievam pasākuma ārā daļa bija ļoti saīsinātā, bet izgriežot to kamdēļ mēs tur braucām palielam. Arboristi izgāza koku emulējot vētras efektus bet šo mērierīces negribēja savienoties ar datoru, tāpēc visa datu analīze izpalika.
Tad mūs vadāja pa tām audzēm kur lielākoties audzēja visādus kārklu, apšu un alkšņu paveidus. Pēc 2 lietū pavadītām stundām braucām ēst uz dikti glaunu krogu/kafejnīcu /viesnīcu kur bija cūku kolekcija un galdā iestrādāti dzirnakmeņi. Bija paredzēta lekcija par lietus ūdeņu novadi kas izpalika, un pa lielam atlikušo pasākuma daļu pavadīju mūsu kompānijai un kolēģiem no kapu pārvaldes radot savus DIY projektus, jo bijusī kolēģe(kas ar brauca ar mums) uzsāka ar skaļu “pabeidzat savu kalendāru beidzot?” kapsētu lielajām šefam šausmīgi patika Venoma lelle. Mājas parādos nosalis, izbesijies, bet ar jūras velšu maisījumu kam rimi bija baigā atlaide, naivi aizmirsis ka manas gatavošanas nianses nedraudzējas ar kalmāra gaļas tekstūru.
Šodien, pēc Eirovīzijas knapi izgulējies darba vnk eksistēju. Un visiem mani vajadzēja man vienubrīd zvanīja parastais un abi mobilie reizē pilnīgi. Un tad kad es beidzot biju iekšā zonā - klusums. Dienas beigās bija jāglābj kolēģe kurai mūsu lietvedības sistēmā bija tāds gluks ka sistēma uztaisīja dokumenta klonu pilnīgi ne pa ķeksi. Also pēc darba biju globusa, beidzot iztērēt dāvanu karti… Tur bez booktok grāmatām īsti no daiļliteratūras nekā nav. Es manuprāt pusstundu blandijos pa diviem stāviem, kā laikā atradu interesantu erotisko bilžu grāmatu trio - the big book of p*ssy, the big book of butt’s, and the big book of legs. Padārgas pie tam. Kko nopircis, ieskrēju pārtikas veici un tagad ēdu sierīgus pelmeņus
15 posts were split to a new topic: “The Little Big Things”
Aizbraucu uz Ķekavu uz “Stādu tirdziņu”. Es parasti meklēju vienu konkrētu stādu - stēviju. Atradu! Uzreiz četrus gabalus paņēmu. Tad gāju lūkot citus augus - Kalē, baziliku violeto, rozmarīnu beidzot gribu iestādīt (lai būtu krūmiņš), acteku cukuraugu ar atradu, tomātu stādiņus. Pa vidam, ar visiem augiem sakrāmējies, pie manis nāk politisko partiju pārstāvji un cenšas runāt - vai tiešām, cilvēks, kuram rokas ir pilnas ar augiem būs ieinteresēts runāt par to?
Braucu viena mērķa labad - ja Tev nav augu, ko pārdot, kraties prom no manis ![]()
Pēc tam novāksi un žāvēsi lapu ražu?
Yup. Ļauju lai izaug krūmiņu lielumam un tad jau sāktu vākt. Cenšos lapas neaudzēt par lielu, jo tad tās kļūst par rūgtu. Uz 1 l tēju ar divām-trim lapiņām pilnībā pietiek, lai uzsistu saldumu.
tas kā vakar, @H_Hercogs redzēja vienas partijas stendu Maija Grāfa svētkos. nu kuram tur tagad tādā pasākumā politika interesē? ;D bet viņi ātri aiztinās
Jaunā Vienotība ir ļoti nozīmīga fantāzijas rase
Uhh - šodien tad novadīju miniatūru meistarklasi. Bija ieradušies 26 cilvēki uz krāsošanu un 5 bija uz D&D, ko palīdzēja noorganizēt TTRPG. Palīdzēja ar izlozi Darkwood Tavern un arī picas no Domino sarunājām.
Nu jāsaka - ka pēc 4 stundu pasākuma sāku nedaudz nogurt, bet tik daudz studentu ieradās un daži bija nepārliecināti, bet beigās prasīja, kad būs vēl un ka nenormāli izbaudīja
Man tiešām patīk to redzēt un dzirdēt. Nu ka Tu redzi, ka kautrīgi krāsas ņem un meklē tos toņu kombinācijās! Aiii - man pašam smaidu šis uzdzina!
Un iedomāties - šis viss mani atveda no tā, ka izkrāsoju to zirnekli pagājušajā augustā, haha. Viens itāļu students, kurš ar šo bija nodarbojies 9 gadus, teica, ka lai saucu palīgā kad rīkos - jo viņš grib palīdzēt popularizēt šo. Viņš man pat atdeva savu profesionāli krāsoto rūķi! Nu fenomenāli vienkārši. Super diena! Pāris no figūriņām: