Ko Tu šodien darīji?

RSU soc tīkli bija iemetuši video no pasākuma, nu baigi apmeklēts bija

2 Likes

Jā - es biju paprasījis kolēģei, lai uzfilmē (jo klientiem jau primāri interesē arī soc.tīklu redzamība). Bet nu prieks redzēt, ka sanāca uzrunāt dažādas kompānijas un komūnas. Man sanāca tāds kā “mini kons” pa 3 nedēļu plānošanu :smiley:

Kopā bija 26 krāsotāji un 5 cilvēki D&D spēlēja. Sanāca, ka profesionālais krāsotājs no Itālijas būs mana labā roka nākotnes pasākumos, meitene no Francijas pieteicās palīdzēt ar papildus D&D novadīšanu (kā papildus cilvēks) un puisis no Portugāles teica, ka šī bija viena no viņa mīļākajām pieredzēm (kā ķirurģiju padarīt jautru un nomierinošu).

Ar ortozētājiem (protezētājiem) pārrunāju miniatūru labošanu - ar interesi klausījās un sprieda, kā labāk žokli krupim salabot :joy:

4 Likes

Jāsaka, ka mana sirsniņa ir ārkārtīgi sasildīta. Studenti pat prasa, kā var mani vēl atbalstīt vairāk un grib palīdzēt pat ar sponsoru piemeklēšanu :joy:

3 Likes

Was eep

Gm

1 Like

Heya, es šodien atradu šo forumu un izdomāju pievienoties >\<
Frustrated Big Dog GIF

10 Likes

Sveiks, sveiks!

Sveicināts klubiņā! Droši vari izveidot jaunu tēmu (topiku) un sevi iepazīstināt (Sasveicināšanās kategorija). Esam visi noteikti ieinteresēti uzzināt, kā mūs atradi un kādas ir Tavas intereses/hobiji!

2 Likes

Beidzot salasīju mazliet spēkus paņemties pa dārzu. Paretināju akācijas un iedevu ozolam svārkus (tur kaut kādi kustoņi sarakuši alas)

7 Likes

Mhmhmhm

5 Likes

Shhhhhh
penguins madagascar GIF

1 Like

2 Likes

Nu tas būs par vakardienu, pēc darba ar Mi aizgājām uz kino, filma Until Dawn, ļoti patika, kā sataisīta, ļoti labi biedēja un negaidītie pavērsieni bija :scream::scream::face_with_peeking_eye:

7 Likes

Cik ļoti viņi pieturējās pie spēles motīva?

Pēc treilera jau pats sižets bija redzams, ka nav kā spēlē, bet skatoties filmu, ir brīži, kur tu redzi atsauces uz spēli un tas ir vienkārši :scream::exploding_head:

2 Likes

Un varu pateikt, ka zāle bija tukša diezgan, vismaz mierīga skatīšanās bija, dažviet no aizmigures bija kāds smiekliņš, bet bija forši :D neviens nekraukšķina, mums ideālas vietas, jo es biju pirmā, kas pirka biļeti, un maz cilvēku bija, jo 22:00, beidzas pēc pusnakts)

2 Likes

filma bija interesanta bet viss stāsts ir ķipa tā ,ka tas notiktu pirms spēles stāsta jo pēc tam parādīja tieši sižetu no spēles lokācijas ar domu ka varētu būr sequals un tur ķipa arī tie Vendigo tika apspēlēti mazliet savādāk bet es noteikti ieteiktu iečekot mums ar draugu ko gāju kopā skatīties ļoti patika lai gan savi plotholes ar bij ja atminos pareizi

2 Likes

Aizgāju uz PMLP pēc pases un ID kartes, samaksāju nice summiņu.

Atnācu atpakaļ mājās, iegāju dušā.
Aizgāju pie alergoloģes pēc imūnterapijas potes (tur vienmēr saka, ka pēc potes tajā dienā nav vēlams iet dušā, sportot, dzert alkoholu un enerģijas dzērienus; apjautājos prikola pēc, kāpēc nevar mazgāties, atbilde as expected - var iekaist). Reģistratūrā pateica, ka vajag atjaunot ģimenes ārstes norīkojumu imūnterapijai.
Aizgāju pie ģimenes ārstes, pateicu, ka vajag norīkojumu, lika pagaidīt uz māsiņu. Nostāvēju/nosēdēju kādas 20-30min, lai gan pie tur neviena pacienta nebija.
Atnācu mājās, nopirku beidzot biļeti uz Lotus šovakar 18:00. Ja kāds grib piebiedroties (yeah right) - rinda 7, vieta 18. Zāle gandrīz tukša, lai gan šodien ir īpašais seanss “ar radošās grupas līdzdalību!”

4 Likes

nice :smirk:

3 Likes

Lasīju te jūsu sarunas par visādiem čipšiem, pašam sagribējās.
Saģērbos, aizgāju līdz Origo Rimčikam, piekrāmēju pilnu grozu ar paiku, aizeju pie kases, bāžu roku kabatā, lai paņemtu telefonu+karti - NAV!!!
Kaut kādā debīlā veidā pirmo reizi mūžā aizmirsu uz veikalu ejot paņemt karti.

Par laimi varēju atlikt grozu blakus kasierei, kamēr es aizskrienu uz mājām pēc kartes un atpakaļ.

5 Likes

Bija dikti ražīga diena

No rīta vēl biju Rīgā, uz vienu sapulci ar iedzīvotājiem un pašvaldību. Ne produktīva un idejas kas pacēlās vsp bija neloģiskas. Pēc tam devos attālinātā režīmā, busā kārtojot darba sarunas, laukus dabūju ērču poti un sapucēju lielo ozola ārā galdu, nabags bija galīgi noplucis, dabūja jaunu lakas kārtu. Slīpēšanas procesā zvanīja kolēģe no LDF, un long story short or liela iespēja ka manas pilsētas pļavu bildes parādīsies vides faktos, kkad tuvākajā nākotnē - šodien sižetu filmēja. Iedeva kontaktus kam nosūtīt bildes n stuff

Reku galds pēc refresha

8 Likes

Woke up n breakfast