Ko Tu šodien darīji?

Visi makšķernieki ir cilvēki, kas sajauca vai nepareizi iegāja. :joy:

1 Like

Ooh, es arī noteikti piedalīšos, bet vēl nezinu vai gribu MTB vai Tautas maršrutu :sweat_smile:

Dabūju tādu lietus gāzienu ka izmirku viscaur. Un vēl biedējoši tuvu zibens sāka spert

5 Likes

Izklausās vasarīgi. Vai arī tā bija dzestra gāze?

It’s starting to look like a bike already. The tires are dry rotted beyond any sense tough.

1000010700

8 Likes

diezgan vasarīga

Skatos, ka laiks foruma velo braucienam XD

3 Likes

Centrā nokavēju transportu uz vienu vietu, bet 1,50 par biļeti ta žēl tā vējā palaist, nodomāju ielekt kkādā nākamajā, kas nāks un pavizināties pa Rīgu. Galu galā kkā no Sarkandaugavas puses nošpagoju 5km līdz Skanstei, jo kartē ieraudzīju “Žirafes parks” un domāju labs galamērķis.
Voilā, parks: :joy:

Tā jau vieta forša, žirafīte ar’ :grin: vēl pie maršruta pieķēru jauno Skanstes parku, kas ir bēdīgi slavens ar to, ka gājējiem tur īsti nav jēdzīga piekļūšana, šodien par to pārliecinājos :sweat_smile:

5 Likes

Man darbā šī frāze ir jau par aizliegto vārdu kļuvusi XD

You don’t speak of the new park

4 Likes

the park who shall not be named :zipper_mouth_face:
tā jau glīti viss, wc arī pieklājīga :D tikai dīvains izkārtojums

a viņš tur jau uztaisīts un finito vai vēl kkādi plāni ko labiekārtot? kpc tādas galvassāpes par viņu?

Pilnīgi pirmā dzirdēšana :sweat_smile:

Stikla gabali segumos un applūšanas ar notekūdeņiem jo tur speciāli tika izveidota ieplaku kur visam krāties.

1 Like

Kur ir gachiakuta threads? Tikko noskatijos pirmās 2 epas, it ate :scream_cat:

1 Like

Ir labs gabals. Droši pamēģini uztaisīt pati.

Šitādā karstumā un saule pludmalē ravēt tatarijas salātu un staipīt apkārt ūdens bunduli nav jautri. Vismaz jūra bija atsvaidzinoša

Un tāpat no tiem 5 talkas darbiniekiem kas bija sagatavojušies peldei(komon tauta tak pasākums pludmalē, riktīgi vasarīgi karstā dienā ) tik man ūdens likās patīkami silts lai tur čilotu XD

1 Like

Šodien nē, bet aizvakar jeb 17.07..
Es un pāris ģimenes locekļi aizdevāmies uz Latgali, dziļi laukos starp Aglonu un Krāslavu.
Uz vecmammas dzimteni pie vecmammas māsīcas un viņas saimi.

Note: Vecmammai, kad viņa vēl bija tik trīsgadīgs bērns, nācās mukt prom no Latgales uz Vidzemi (Madonas/Cesvaines puse), jo Krievi meklēja ko deportēt 1949. gadā. Un viņa bija 10 bērnu ģimenē, ar pašiem savu māju, zemi, lopiem, utt. Izdevīgs mērķis un pieteikamas kvotas krievam.)

Pabijām, paēdām, parunājām, paskatījām.

Braucot mājup aizbraucām pa ceļam aplūkot Velnezeru jeb Čertoku. Tur maz dzīvības tajā un tam apkārt. Nekas ar neietek un neiztek no tā. Un vēl šis tas interesants par to.
Un pēc tam arī aplūkojām Aglonas Baziliku, tik iekšā, apkārt nestaigājām. Bet to jau esmu redzējis vienā no skolas ekskursijām.

Bija doma arī aplūkot leļļu muzeju, ww2 muzeju, maizes muzeju, bet nebija ne laika ne spēka vairs tos izbraukāt. Bet tajā ww2 un maizes muzejā esmu arī pabijis, tajā pāšā pirmīt minētajā skolas ekskursijā.

Diemžēl nav to labāko bilžu. Un vēlāk ar tik attapos ka varēju šur tur vēl ko nobildēt.

9 Likes

Aizgāju pasēņot

Kopumā visai veiksmīgi. Kādu beku varēja atrast arī bet es nesūdzos

6 Likes

Šodien bij tāds mini Vidzemes, Sēlijas, Zemgales, atkal Vidzemes brauciens :grin:
Te @Kadiljaks čatā bij iemetis saiti, kur zirņus var pats savākt, nu pie Aizkraukles pa ceļam iebraucām

Atpakaļceļš caur Vecumniekiem, paklausījos dzīvesstāstus par radiniekiem, nopeldējos - riktīgi forša vietiņa - Vecumnieku Vecais ezers.

Un tā negaidīti gar šoseju ievērojām vēl Dieva dārzs “Jūras”, iekšā negāju, bet visu varēja labi apskatīt aiz sētas :grin:

5 Likes

reāli kičīga vieta, vienmēr garām braucot gari noskatos, bet nekad neesmu piestājis.

nu jāpiestāj next time ;D bet jā, tik piemīlīgi namiņi/būves, tur arī pa iekšu būtu interesanti ilgāk pataigāt, visu izpētīt