Šitais diezgani izkatās satriečoši ![]()
un cilvēki uz zirņiem naski XD
Šitais diezgani izkatās satriečoši ![]()
un cilvēki uz zirņiem naski XD
vakar:
nocirtu divmetrīgu latvāni, bruņojies ar komiski īsu lāpstu
pamestā autostāvvietā raku ārā cigoriņu stādus, kas bija saauguši būvgružos. patsšaubos ka ieaugs, bet kolēģe ir hellbent ka ieaugs, jo viņa lasīja to kkādos forumos
no citas kolēģes dabūju pusi no stirnu buka galvaskausa ar 1,3 ragiem, nomazgāju, sakopu un tagad stāv blakus mori figūriņai
Jau kādu laiku atkal esmu uzsēdies uz smagā un stoneru roka. Arī baigi jau klausījos vakar un šodien darbā.
Darbā tuvu ģērbtuvēm ir visādas rūpnīcas mehānikas, trubas un pārējais, un kad tas viss strādā, tad ir baigās skaņas.
Nu tad šodien pēc darba, kad pārģēbos un gatavojos doties mājup, tur skanēja tā aparatūra.
Bet manā prātā un ausīs skanēja kaut kā savādāk. Ritmā, tākā tās dziesmas ko klausījos, kā ģitāru rifi. … es jau nodomāju, ka man telefonā skan mūzika vai kās cits kaut ko klausās, bet nē un nē. .. Es laikam par daudz esmu jau atklausījies to rokenrollu ![]()
vajadzēja vienu epastu, divas wpp ziņas un 4 neatbildētus zvanus, bet man beidzot no pļāvēja ir fotogrāfisks apliecinājums ka pļaušana tik tiešām ir uzsākta. Un pat tīri okei spriežot pēc bildēm
Pļāvējs tev bildē nobildēto pļaušanu izdarīja 2 wpp ziņu un 4 neatbildētu zvanu laikā :D
Es ceru ka ir atļauts arī ko ceturdien darīji.
Biju uz AC/DC Tallinā. Koncis bija lielisks un liktos “duh, It’s AC/DC, protams ka bija lielisks” bet tad Tu saproti ka jaunākajam džekam, basistam ir 68 gadi un solistam 77 un Angus Young ain’t so young no mo’ ar saviem 70 un viss pēkšņi vairs nav tik loģiski. Džeki savos pensionāra cienīgos vecumos nomauca jaudīgāk kā dažs labs “jaunietis”.
Neesmu liels AC/DC fans, bet ja tādas roka leģendas brauc ciemos biški būtu bijis žēl palaist garām.
Šodien… neko. Strādāju.. bored. ![]()
Tas ir kā daudzi saka, nu vot viņi veci, ko viņis evi apkauno tur lēkājot uz skatuves un mālējot savas sejas. KISS veči jau ar pie lkm 70, paresni un kostīmos lien ar mokām.
Bet tur tā ideja - viņi visi ir slimi, veci un potenciāli nav daudz laika viņiem atlicis. Un viņi to saprot. Viņi cenšas un mēģina saviem faniem un jauniem klausītājiem dāvāt šos mirkļus un emocijas. Un pašio dara to, aks viņiem patīk. Sasodīts - Ozzy šeit desantējās. Jā, uz skatuves varēja redzēt, cik viņam ir sāpīgi un grūta uzstāšanās. Bet viņš to izgrauza gan sevis dēļ, gan savu fanu dēļ.
Un var teikt, ka tur naudu baigo sapelna - kāda nauda 70 gados? Nopienti. Uz autortiesībām un izmantošanu viņu 5xmaz bērni varēs dzīvot neslikti. Ja vien nepadirsīs.
Tāpēc te vien var teikt, ka tikai uzslava viņiem un applausi. Zema paklanīšanās!
Faktiski tā ir vesala ēra, kurai draudz izzušana, vismaz pirmlicēju veidolā.
Tikko piekrucificēju burciņas kas mani gaidīja jau mēnesi. Man noderētu idejas kā viņas nomarķēt, varbūt ar kādām uzlīmēm?
man vēl nesen šādos trauciņos stāvēja tēju izlase. biju skatījusies visādas uzlīmītes, piem., nu melnas kruti izskatās. bet vsp man patika brūnās, bija pat tādas, kas izskatās pēc korķa. aļikā/temu kkāds 1-3 eur
quick search:

vienīgi, ja pie plīts stāv, sodrēji sakrāsies, un, kad mazgās, lai nav tā, ka papīrainākas uzlīmes arī buļ buļ ;D
Ja gribas baigi marķēt, tad ar riktīgo marķieri uz vāka uzraksti un viss, jo ja tiek tvaiks virsū burkām tās etiķetes ir nederīgas jo teksts uzreiz izplūst :D
Bet arī to saka cilvēks kuram nepatīk marķēt lietas un ja marķē tad reti un raksta pašu minimumu :D
Es ieveļos šajā nedēļas nogalē aptuveni šādi. xD
Pamodīsies un magically works. Tā vienkārši ir.
Tā kā es paspēju sakleksēt ārkārtas labojumu, tagad maģiski var tikai beigt atkal strādāt. xD
(vakardienas) mazais Sēlijas brauciens. Jēkabpils - Radžu ūdenskrātuve (laikam tagad mana top peldvieta Latvijā) - Daborkalns - Staburags/Dieva auss/Vīgantes dabas parks, principā visādas vietas, kam 100x braukts garām, bet kāja nav sperta ![]()
Te tiku gandrīz pusē skatu tornim, kas for me jau ir liels sasniegums ![]()
Apbraucām kapus, āraišu un paltmales kapos rītdien kapu svētki, un vecākiem tur daudz zināmo
Vēveru audēju dienas pasākumā sajutos kā tantinu magnēts :D Citas man stāstīsta kā viņu bērnībā arī bija tādas mēbeles, citas man prasīja lai es viņas bildēju :D Pretī tam visam saņēmu daudz komplimentus :D Viņas laikam jūt kurš barā ir introverts :D
Jua’s ekstravertu dienas turpinās ![]()
Apciemoju Mežapraku par godu Viljamam.
Pa ceļam sākumā Sarkandaugavā iepazinos ar nesliktu kebab vietu. Porcija, nu bāc, knapi iedabūju sevī. Sajutos kā ēšanas čempionātā.
Koncerts patika. Bija labs. Vairāk pafilmēju, nekā foto taisīju. Nofotgrafējos pie Felix kaķbarības stendu ar Viljamu. Par Felix vispār vēls cits stāsts XD, bet šitā “click bait” visu publiku
Īsumā: sākās episka reklāma, par visu ko jūs gaidat un zinat, pats pats vis tāds labākais, un stāsta latviski, ka it kā pats Robijs būtu tūlit. Hujak - Felix reklāma. Saprotu šie ir kā galvenie sponosori viņam turnejas laikā. Bet jā.. mazliet tāds roka-seja, mazliet smieklīgi. Dikti jocīgi redzēt kaķbarības reklāmu koncertā XD
Vakars bija neslikts.