Ko Tu šodien darīji?

Biju uz iesauktā onkuļa apmācību izlaidumu.

Telefonus iekšā nest nedrīkstēja, bet varu teikt, ka labākā daļa bija norīkotās piecas virtuves ar pieciem dažādiem piegājieniem cūkgaļai un kartupeļiem.

Onkuļa transports kavējās un mēs ar omu palikām vienīgie sveicēji visā bāzē.

Jau paspēju atgriezties Valmierā ar visām viņa paunām, paciemoties citiem radiem un vēl arvien gaidu kad šo aizgādās uz cēsīm un ļaus izkārtot papīrus.

Tāpēc še suņuks

6 Likes

armijā iesaukts or what?

Loterijā zaudēja? Man brālis tikko brīvprātīgi aizgāja sakarā ar solītajām budžeta vietām.

budžets uz jeb ko, kas pašam tīk, jeb vnk, kas paliks pāri?

Universitātes budžeta vietas + maksā arī katru mēnesi ar minimāliem izdevumiem, var iekrāt naudu studijām.

Vai tad joprojām tā loterija nebija tikai jauniešiem kas pēc 2004 gada dzimuši?

Es protams nezinu bet aizdomas ka @Kristianux onkulis ir maķenīt vecāks

Nu redz kaut kā patrāpījās. Laikam tāpēc, ka pārāk ilgi bezdarbniekos sēdēja.

1 Like

tur man noritēja pirmais un vienīgais tinder date :rofl: biju aizmirsusi par viņa eksistenci ;D

4 Likes

Atkal novazājos: Valmiera-Alūksne-Valmiera-Cēsis-Saulkrasti-Valmiera.

Šodien gan daudz mentu, bija viens pārīts seskrējušies.

3 Likes

Cik viņam gadi?

50

@Kristianux onkulis starp jauniesauktajiem be like:

30 Rock Hello GIF

5 Likes

A bit of concrunch

7 Likes

Skatījos paypal cenrādi kartes maksājumu pieņemšanai mājaslapās. Pamanīju ka par ziedojumiem viņi ņem par 1.5% vairāk nekā par parastiem maksājumiem.

Isāk sakot - neziedojiet caur paypal :smile:

5 Likes

Paypals vispār is fucked up pēdējā laikā.. šorīt klausījos tieši vidiķu kur stāstīja ka vairs ar viņu nevar pat norēķināties steam bet tur laikam kaut kas ar valūtām vēl bija and stuff basically apmēram tas pats prikols ka visai un MasterCard ir pret steam lol

1 Like

golden cock ir atgriezies!

stāv un ir gatavs Rīgas svētkiem! :flexed_biceps:
iepriekš uz viņa gribēja rindām uzsēsties, redzēs cik pieprasīts būs šogad :grin:

6 Likes

Konā pati maz bildes taisīju, bet daudzi ar mani gribēja bildi, bet vakarā man tiiik slikti palika :cry::nauseated_face:

11 Likes

biju mazajā Mālpils braucienā ar kolēģiem, kur main thing bija ekskursija pie zirgiem un zemenēm Augusta stallī, kur dabūju pačubināt, paķemmēt, pavadāt un pat saņēmu dūšu aplīti izmest muguriņā šai skaistajai dāmai

8 Likes

Nostrādāju savu pirmo darba nedēļu.

9 Likes

Kāds te ar tuprina Vidzemes izbrauciena otro daļu? :D

1 Like