Ko Tu šodien darīji?

Kur/ko strādāji?

Esmu Automation and Execution Governance team interns banku sfērā, saistībā ar kiberdrošību.

5 Likes

Nu un kā iet?

Atradi labāku alternatīvu?

Paysera vai klix ir ar mazākām general cenām, bet ziedot manliekas nevar caur viņiem, tāpēc tādai ziedošanai kā paypal neesmu atradis alternatīvu. vislabāk ziedot ir pa tiešo organizācijām, bet tad arī jāskatās cik “pareiza” tā ir.

1 Like

Transformeru lekcijā tik pāris cilvēki

3 Likes

Cock gan no šejienes neredzu

3 Likes

So… You got cockbocked?

7 Likes

jāpeld pāri pie tā gailīša :joy::ok_hand:

Pēc tavas bildes izskatās, ka viņam turpat aiz kokiem jābūt pie Bastiona, ja vien viņu neaiznesa pāri upei :sweat_smile:

2 Likes

Es gāju izņemt pastu un uz manām austiņām skanēja rammstein dziesma un es gāju lejā un redzēju kaimiņieni un viņa tā paskatijās uz manīm un es gribēju teikt “Sveiki“, bet beigās izdevās “Sv’’ almost like a burp.

The tension was anxious too and I think she wanted faster to apartment also. :rofl: :joy:

6 Likes

Pašam tā bijis, gribu ko teikt un burtiski atrauga iznāk :joy:

1 Like

Man viens draugs uz šito piekāpa (arī liels transformeru fans) un teica ka izskatījās pēc cilvēciņa pirmās prezentācijas

1 Like

Šodien biju pieteicis piegādi pat neparedzot ka būšu tik dziļā miegā.

Topaz Wtf GIF by Big Brother Canada

2 Likes

Same. Man zvanīja venipaks 8:00 :smiling_face_with_tear: , sanāca knapi 5h pagulēt.

1 Like

Mani no rīta pamodināja zvans no Spānijas. Pacēlu, otra puse pēc īsa brīža nometa. Tā arī nesapratu vai tas bija krāpnieks vai arī darbs.

2 Likes

palaidi garām iespēju uzsākt savu matadora karjeru

2 Likes

Šodien mašīnai ģenerators nomira Ulmaņa gatves aplī. Kā labā ziņa, maximā blakus servisam beidzot atradu tās nekaunīgās atlaides veg lietām par ko Mayo stāsta :D

8 Likes

Nu, visās situācijās kāda zelta maliņa :sweat_smile:

4 Likes

Pievienojos šai kustībai. Pirmo reizi neatbildēju, bet padomāju, ja zvanīs otro reizi, tad gan jāatbild. Izrādās kurjers, ar gaidīti negaidītu sūtījumu.

Atklāju divus jaunvārdus priekš sevis - valstspilsēta un bioreģions.