Ko Tu šodien darīji?

Mana mugura vien izdzirdot to, mugurkauls griz izziet pastaigāties.

Veicu pierakstu otrdien pie psihiatra, sākšu ārtstēt pienācīgi savu ADHD. :grin:

3 Likes

Četru brāļu Dwellings of Eldervale.

6 Likes

Es lasu apmēram šādi :smiley: Kaut kas starp šiem abiem, tikai sēžu uz kājas nevis uz pašas zemes :D nu man tā ir ērtāk :D

Bet šogad 3 cilvēki izmēģināja rāpus lasīt kartupeļus un viņiem patika labāk pat, bet bija tie ceļu sargi nopirkti :D

3 Likes

Nessmu nevienu redzējusi kurš stāvot lasītu kartupeļus pat sāpīgi iedomāties :D

Mana māte :joy: viņa arī ravē tādā veidā

Ak jezus marija, viņai ir dzelžains mugurkauls tad :D

1 Like

Viņa nevar pietupties ceļos, bet kaut kā var noliekties mugurā stundām ilgi :joy:

vot es esmu ceļu šļūcēja :D šogad nopirku tos, vispār kā kungs te ravēju ;D

Samaksāju 230€ par kondicioniera radiatora maiņu un uzpildi. Pašu radiatoru neskaitot. Par tādu naudu būtu labāk pats mēģinājis.

ū, 2 gadi atpakaļ sanāca mainīt arī manai 11 gada insigniai, tik ar visu radiatoru kopā bija 270. Laikam jo jaunāks /retāks, jo viss dārgāks

lai nu kas, bet V70 nav ne jaunākais ne retākais :sweat_smile:

Daugavgrīvā veicot apsekojumu, vēroju kā viens nabaga trimmetētājs līdz ceļiem ūdenī pļauj grāvi.

Pļaujamā zonā izskatījās šādi

Pēc tam man par izbrīnu un kolēģei par šausmām satikām jaunos biologus ar pasniedzējiem, un dabūju improvizētu mini lekciju novadīt pilnīgi. Beigās Vakarbuļļos, uzgājām pie mums sasodīti reto sāli mīlošu zemeņu āboliņu

Redzamais ir ziedkopa, kas jau ir noziedējusi un uzpūtusies

Also dūņas

4 Likes

kā tavi apavi un bikses pēc tam izskatījās?

Nekādu pleķu Xd

Tie nebija dubļi, dūņas baigi nesmērē

Izvizinājos pa Rīgu, nodevu intelektuālo materiālu un atgriežoties mājās saņēmu sodu no ķīpsalas halles stāvlaukuma jo mobilly nebija piereģistrējies auto (?!)
Zinu ka gāja laiks bet vēsturē neparādas (?!)

Valmiera bija haotiska, bet Rīga haotiskāka:

4 Likes

cik bija sods? :flushed_face:

Pēc 7 sekmīgiem miniatūru krāsošanas sesijām, ar pāris studentiem devāmies pie internacionālo studentu asociācijas, lai izveidotu “Arts & crafts society” jaunajiem mediķu un zobārstu studentiem.

Prasīja pāris mēnešus, bet, esmu to paveicis - jauna “society” ir radusies - kur cilvēki varēs dalīties ar radošo, nūģīgo, un visu to, kas uz sirds. Saskatu lielu potenciālu.

8 Likes

yeeey! apsveicu! :clap: tas arī kkur oficiāli parādīsies, tā lai newcomers var atrast?

1 Like

Oo jā - tagad es nodeliģēšu studentus, kuri pildīs vadošās lomas (prezidents, vice-prezidents, “treasurer”", soc.tīklu kūrētājus, utt). Laika gaitā tas arī parādīsies RSU apvienību ielokā - un, visticamāk semestra beigu pasākumos.

Nodošu stafeti, tā saucās. Bet, studenti tam ir gatavi - tas priecē.

5 Likes