Vakar biju mežā. Baudīju, laikam, pēdējo silto dienu šogad. Un nocēlu no sevis pirmo ērci šogad. Ļoti veiksmīgs gads man. Neatceros pēdējo reizi kad vasarā biju nocēlis no sevis tikai vienu ērci. Tā nebija vēl piesūkusies.
Bet ar ērcēm ir tā, ka slikti ka piesūcas, bet vēl slikti ka atrodi nepiesūkušos rāpojam pa sevi jo pēc tam kad nocel to sajūta ir ka katrs mazākais kasiens, nieziens vai jebkas ir jauna ērce. Meh.. ērces.. Kāda jēga? Šis nav retorisks jautājums. Kāda jēga? Kāds zin? #cancelĒrces#mežāGanIrJauki
Uh - šodien atnācu mājās, paēdu un ķēros klāt pie lietas. Veseli 17 studenti izteikuši vēlmi būt valdē. Tad ar prezidenta kandidātu bija jāskatās, kā smuki salikt, lai visiem ir vietas. Kopā max var būt 9 valdes biedri zem tiem tad nodeliģēju citus cilvēkus vēl. Sajūta, ka būvētu kompāniju gandrīz
Tā, lai smuki ir dažādas valsts pārstāvji, fakultāšu pārstāvji un arī kuras plūsmas (LV / ENG) studenti. Es cieši strādātu ar “partnership officer” (primāri ar ieteikumiem, pie kurām kompānijām / organizācijām / vēstniecībām doties) un “creative director” (radošās idejas pasākumiem un kā koordinēt darbu ar pārējiem palīgiem). Man bija pat ideja izveidot tādu kā “Clown Care” akciju bērnu slimnīcā ar topošajiem ārstiem - kuri kopīgi ar jauniešiem krāsotu miniatūras (jā, tieši tā - es savu sektu vedu tālāk. Un tas viss aizsākās tik ar vienu nolāpīta zirnekļa krāsošanu iekš Yuranka veikaliņā ) vai zīmētu, pītu aproces utt. Es tikai sāktu iet cilvēku aprūpē - ar mākslu un radošajiem darbiņiem.
Zin, laikam man dēļ šīm mazajiem kustoņiem pret mežu ir bijusi kāda nepatika Uzaugu ar baiļu stāstiem no ērcēm - encefalītu, smadzeņu problēmām, krampjiem utt. Kad ieraugu uz sevis, tad vienmēr esmu kā tas vecis no .gif, kas savas kājas sistu, kā maku pazaudējis.
šitādas lietas bail jinx’ot ;D bet, man šķiet, ka es ērcem esmu super atbaidoša :D visu bērnību vazājos pa mežiem, kur katrs otrais sīkais izlīda ar ērci, man nekā. Pat nesenos gadījumos, kur visi ceļabiedri izlien no meža, krata tonnām ērču nost, nu man nekā tfu tfu tfu, bet kaut nu es turpinātu būt viņām atbaidoša :D
šodien taisīju glikozes tolerances testu, lai pārbaudītu savu cukura panesamību.
interesanti, ka tur 5 minūtēs jāizdzer ļoooti salds šķidrums aka ūdenī šķīdināta glikoze, medmāsa tāda “nuu citiem grūti, citiem vēmis nāk, skaties kā tev būs” well, man likās garšīgs ;D
Pasūtīju no amerikas ebay garmin satelīta messengeri. Sūtīju caur amerikas parsūtīšanas firmu. Viņi nesaņēma to. Tagad ebay pārdevējs raksta iesniegumu policijai . Cerams ka mani 80$ tā neaizies amerikas dzīlēs
Sastādīju 3 lappusus par ko vajadzēs pārrunāt rītdien ar ““Arts & Crafts society”” valdes biedriem. Pirmo reizi - bet nu vadīšu sapulci. Tāda sajūta, ka atvērtu savu mini biznesu (būšu tāds kā galvenais “mentors”). Minatūru sektas stāsts turpinās - laiks to pārņemt Vislatvijas apmēros kopā ar saviem ārzemniekiem no Francijas, Dienvidāfrikas, Zviedrijas, Itālijas, Vācijas, Nigērijas Valde sastādīta, darba apraksti sagatavoti, tādi kā uzmetumi katra darba failiem arī ir gatavi (grāmatvedībai, atskaitēm, partneru uzskaitei, arhīvu dokumentu sagatavošanai).
Šis semestris tiks īpaši gatavots tam, lai sāktu popularizēt šādas aktivitātes studentiem. Fokuss - netikai uz ārzemju studentiem, bet gan latviešiem, gan ārzemniekiem. Mums vēl pat nav vēl izveidota oficiāla organizācija, bet jau ir pirmās sadarbības piedāvājums. Moš varēsim arī reklamēt zupas virtuvi vairāk + dažādas fiziskas aktivitātes ar mākslu.
Reāli apbrīnoju tavu ņemšanos un to ka studenti ir tik atsaucīgi, jo manuprāt ar Latvijas Universitāti ko tādu būtu grūti uzveidot. Mums pārāk liels starp fakultāšu beefs bija. Un in general ar mācībām nesaistītas ārpus studiju aktivitātes vispār netika reklamētas. Bet varbūt tas ir tikai biologiem
Nē, nu paldies, protams. Bet es teiktu, ka tas ir studējošo pašu paveiktais. Man sanāca novadīt miniatūru krāsošanu, kas parāva ļooti daudz studējošos - tādēļ laikam veseli 21 pieteicās palīdzēt un tad no tiem iecēlām 9 galvenos Bet, būsi priecīgs dzirdēt, ka pie mums arī nāk 3 LU studenti Laika gaitā, skatīsimies iet pie viņiem ar ciemos. Bet tas tālākā nākotnē.
LU ir labi daudz idejas ar - īpaši jau tas studentu mazdārziņš ( ka izīrē mucas uz pavasari / vasaru)
Aizvadīta ražena diena, pa daaudziem gadiem pa riktīgo biju sēņot, tiku pie meža šampinjoniem, brūklenītēm, gailenītēm un vēl šo to. Tagad tik ķidāšana priekšā
Un vakarā paspēju uz LU Cietvielu fizikas institūtu. Vnm forši, cik visi entuziastiski stāsta, demonstrē visu, šoreiz sanāca ilgā pļāpa ar kādu profesoru
Te mums nātriju spridzināja, kas nebij paredzēts oriģināli, but was fun, tpc sāka spridzināt ;D
Vai nu atmaksā tev naudu, lai tur šamejai peras vai izsūta citu.
Vai nu Ebay support. Caur PayPal var vēl prasīt refund, par to, ka pakalpojums nav saņemts, viņi atskaita naudu no tā pārdevēja maciņa piespiedu kārtā, ja ir vajadzība.
Bet nesaprotu - kurjers nesaņēma paciņu? Vai tika izmantot vēl kāds pa vidu dienests, kas realizē paciņas piegādi?
Es izmantoju vēl starpniekfirmu, kas atrodas ASV. Tracking numurs rāda ka paciņa ir nogādāta uz starpnieku adresi. Starpnieki saka ka nav neko saņēmuši, viņi saka ka paciņu kurjers ne tur nogādājis. Te īsti nezinu kam taisnība. Varbūt paši starpnieki pazaudēja un viņus vajadzētu policijai nosūdzēt .
Ir dzirdēti gadījumi, ka banderoll pakalpojumu sniedzējiem mēdz tā gadīties, ka viņi nozaudē, pēc tam atrodas pēc pusgada.
Es droši vien kratītu sākumā Amiš, lai viņš pakrata to kurjerdienestu, kam bija pirmā roka.
Tai pat laikā man aizdomas, ka starpniekiem tā paciņa ir norakta kaut kur visdrīzāk. Maz ticams, ka piegāde notikusi ne tur. Es drīzāk liktu likmi uz to.