Tā pat. Vienīgā atmiņa ir kā biju ar vecākiem pirmsskolas/sākumskolas vecumā.
My first exposure to glowsticks ![]()
Es tur esmu bijis tikai uz dzejas pusnakts pasākumu pirms gada
Skatijos šo:
Atgadinaja tavu situāciju. Personiski esmu teicis darbiem stingru NĒ, jo zinu kā ir bijis. Gribi palidzēt, beigās vainīgs PIE VISA. Literally blackmail. No amount of money could force me interact with Fake people. Viņi aizmuguras reali tavi ienaidnieki.
fun fact, man tik tikko zvanīja ex kolēģe no ex darba… literally pat vienu dienu neesmu prom no darba kā man jau zvana un raksta whatsappā “pls help” ![]()
![]()
![]()
es protams necēlu un neko neatbildēju, jo jāliek robežas - nav variantu. un man reāli pie ***** vai mani pataisīs par vainīgo vai nē
moš jātaisa kopīgs AF cirka apmeklējums visiem ![]()
uz kaut kādiem iluzionistiem/akrobātiem jau var, bet no klauniem man bērnības trauma
es šajā situācijā biju otrā krastā, jo bijušajai kolēģei bija nemode uzņemties daudz ko uz sevis, un tad piepeši aiziet prom no darba, atstājot vienīgi milzīgu word dokumentu. Problēma tajā, ka tur bija robi. Lieli robi. Tas ko es pratu pats darīt, tur bija klīniskās detaļās aprakstīts. Tas par kā eksistenci es uzzināju tikai pēc tam, vispār nebija pieminēts. Pirmos pāris mēnešus sanāca bieži trobelēt, tad jau aptuveni sapratu ģēlas/vai arī iestājās pofigisms darīt dažas lietas, pirms no manis tas tiek prasīts
tā ar var būt jā - tas ar stulbi, ka aiziet un neko neatstāj.
man te piemēram nu tik jau nezinu “bezsmadzenīgi” lūgumi pēc palīdzības, kā piemēram, “vai mājas lapā pie saliktajiem esošajiem klientu logo var pievienot jaunus klientu logo?”
nu protams ka var like … paņem un pieliec…
Šitā ir ka pierod ka viens visu dara un tad kad cilvēks nost no strīpas visi pēkšņi kā vistas bez galvas ![]()
mazums, ir kaut kādi statūti un vadlīnijas slēptās
nu tik maznozīmīgas lietas netiek liktas statūtos vai vadlīnijās ![]()
un ja ir šaubas, tad varētu paņemt un izlasīt ;D tie visi doķi stāv visiem pieejami - sēdi tik un lasi ![]()
te vnk slinkums paņemt un to izdarīt
starp citu, atradu šitādu iluzionistu pasākumu:
viņi vispār pasaules slaveni un tas pasākums viņu ilūziju muzejā pārdaugavā
Pēkšņi atklāju, ka kaķis bija atstājis nomedīto peli zem datorkrēsla… izspiežot tai ķiskas ar basām pēdām.

vismaz vēl silta?
Kas ir sliktāk- iekāpt siltā vai aukstā pelē? ![]()
Iekāpjot siltā, vismaz viena no tavām pēdēm uz brīdi izbaudīs siltās grīdas. ![]()
Šodien biju apsekot Mangaļsalu. Bildes gan jau redzējāt.
Anyhow secināju ka viens pāris apmeklētāju skaitītāju ir vienkārši izgaisis(stabi stāv, un pat nav aiztikti) un sašutumā, ejot ārā no meža, paslīdēju uz koka laipas, un nolikos uz gurķa. Džinsas joprojām ar kaut kādu svaigi trūdējušas koksnes pleķi ir
pat sniegu un ledu nevajag, jau krīti ;D