bijām fonā kādam seriālam karnivāla ainā.
Pilsonis @Kadiljaks pieķerts ar nelikumīgu apjomu kaķu mētras
Aizgāju uz St. Black paklausīties Very Cool People.
Forši. Skanīgi. Ritmiski.
Lielas, ka ieraksti pat noēd vińu skanīgumu.
Uz negaidīti satikās @MeliMur @WizardsWild un Co.
Man no rīta bija diži plāni doties, bet besis uznāca un nolēmu mazgāt logus
izmēģināju jauno vienvietīgo telti. Nedaudz pat apsala.
Uztaisīju arī roltonus ar speciālu gāzes balonu, kas domāts nelieliem mīnusiem
tas gan bija vakar bet yeah, ierodos darbā, jau 9:30 zvana uzņēmuma īpašniece un man sāk braukt augumā, ka vot iepriekšējā dienā nepacēlu viņai klausuli (mind you, pēc mana darba laika) un arī vot neatzvanīju… tad sāka pārmest, ka es neuzaicināju viņu uz savu “last day at work party”… man tāds “lady, tā ir piektdiena un tur nav jāaicina, es vnk tāpat būšu darbā un strādāšu. nav jau nekāds tur baigais party, apēdīšu kūku un tīšos mājās…”
bet nu alright… sabrauc man augumā, tad nomet klausuli, life goes on.
paiet laiks, ap kādiem 15:00 atkal zvana “klaaaau, tev piektdiena pēdējā diena, a mēs varēsim tevi pēc tam patraucēt? tu moš varēsi vēl kādu laiciņu pastrādāt? kā būtu ja mēs nedaudz tevi vēl patrobelētu? tu taču varēsi nedaudz kādu laiku vēl drusku pieslēgties darbiem?” es tāda “nē”
Ļauj minēt, neviens no viņiem nemāk darīt darba pienākumus, kurus Tu dari? ![]()
Tā vēl visu atvaļinājumu nostrādāsi. :D
nu es kā godīgs mietpilsonis visu info atstāju, bet varēju arī neatstāt, jo šorīt neglītu rumor par sevi dzirdēju no “jaunās vadītājas”. viņa laikam nezina, ka mani kolēģīši visu man atstāsta.
maita nekaunējās pārmest, ka vot es ļaunā, atstāju darba telefonu viņai, nevis paturu sev un atsakos strādāt turpmāk, kad man vairs nav jāstrādā
Nu šis jau ir viens liels fui. Kādā sakarā
Tu jau viņus biji informējusi labu laiku atpakaļ par došanos prom? Parasti jau ir tā - ja ej prom, tad darbu it kā vairs neturpini ![]()
nu man jau ir aizdoma, ka tur mēģinās mani par slikto uztaisīt, ka “neiemācīju” visu un ka “pametu viņus” utt, bet nu es tur visas atskaites ar time stamps atstāju, kad kurā dienā kas tika kam iemācīts + viņu nedēļas atskaites, kurās viņi man atskaitās, ka es esmu tās lietas iemācījusi.

Vinils ![]()
Mājāsarī ir atskaņotājs un plates daudz, PSRS laika galvenokārt. Savulaik man dikti patika klausīties
Ne viss tur interesē, bet ko iesākt īsti nezinu. Vajadzētu pārškirot, bet tam vajag tādu riktīgu dienu -2 atvēlēt.
Vecā mantojuma važas ![]()
šodien bijām cirkā. tāds back to childhood, was really fun un @akitsu ar tika izvilkts uz skatuves taisīt trikus ;D
opā un atskaņotājs vēl strādā? ![]()
Visi ir ejoši.
Atminos, ka vienam nebija kaut kas ar galvu - adatu jāmaina, jo slīdēja savādāk nost. Man aizdomas, ka es sabojāju daļēji, tēlojot dīdžēju XD
Visi ir RRR ražotais. Laikam. ja nemaldos viens, gan bija kaut kā cita.
Arī tumbas visas strādājošas. Tomēr ir glabāts un kopts, nevis kaut kur pagrabā vai sķūni nomests.
Cirkā sen nav būts. Pat neatceros. Pēdējo reiz riktīgi bērnības gados, varbūt vēl 7klasē, klases eksursijas ietvaros..